IcemanGr71 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, matrixxx είπε Μιλατε για μια εξαιρεση και τα λετε σαν να ειναι ο κανονας. ΔΕΝ ειναι ετσι. Σωστά... τώρα το είδα... σε άλλα προϊόντα σε αφήνει να κάνεις την αγορά από το κατάστημα που υπάρχει και σε άλλα απλά σου δείχνει που είναι το κατάστημα για να πας να το πάρεις - αν το βρεις βέβαια ... Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από IcemanGr71
Salvation81 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, Konstantin77 είπε Φίλε, ξεχνάς (δεν ξέρω αν είναι χωρίς σκοπιμότητα), ότι είναι μία προσφορά που σε πάει στα καταστήματα υποχρεωτικά. Μπορεί να είναι 10-15 χιλιόμετρα μακρυά. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ να τσεκάρουν το site και να διορθώσουν οποιαδήποτε αναντιστοιχία... Δεν τα ρίχνουμε όλα στο κακό πρόγραμμα ή σε άλλο τμήμα της εταιρίας που δουλεύουμε... Πέρα από αυτά, είναι ξεκάθαρο για πιο λόγο "δεν ήθελαν" να με εξυπηρετήσουν σωστά. Επιβεβαιωμένα, είχαν τα ψυχολογικά τους. Όμως σαν πελάτης, πώς θα τους εμπιστευτώ άμα κάνουν τέτοια; Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα (περίπου 20%), να μην την κρατήσω. Εντός 5 ημερών περίπου θα ξέρω, άμα θέλεις σε ενημερώνω (όμως μη βασιστείς σε αυτό, πάρε άμα καταλήξεις και μην το ανοίξεις - ελπίζω να είσαι από Αθήνα βέβαια). Αφού έλεγε διαθέσιμο μόνο σε καταστήματα (;;;), ξεχνάω κάτι; Πώς θα το κάνω παραγγελία, δε δίνει επιλογή. Εμενα μια χαρα ελεγε διαθεσιμο μονο σε καταστημα και εβαλα παραγγελια. 1
phisakel Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 ena smartphone της προκοπής είδα κι αυτο στον Πύργο Ηλείας το έχουνε
Konstantin77 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 35 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εμενα μια χαρα ελεγε διαθεσιμο μονο σε καταστημα και εβαλα παραγγελια. ναι το είδα, μόνο σε αυτό το προϊόν το κάνει, στα υπόλοιπα όχι. Τι να σου πω, χτες δεν το παρατήρησα ή δεν υπήρχε.
fargo Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 τελικα εχουμε συνολικη αποψη για την ηχομπαρα JVC TH-WL515 Bluetooth Soundbar στα 100 ευρω?..ειναι διαθεσιμη σε αρκετα καταστηματα της επαρχιας οπως και στην περιοχη μου ..γνωμες απο αυτους που την αγορασαν? αξιζει η αγορα της?
NTC Labs Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε Δεν υπάρχει γυρισμός στο να ακούς από τα ηχεία της τηλεόρασης !!!!!!!!! Τώρα κατάλαβα όσους λέγαν για soundbar, home cinema κτλ.... μακάρι να είχα βάλει χρόνια πριν.. Καταρχήν κατάλαβα πόσο σημαντικός είναι ο ΣΩΣΤΟΣ ήχος!!!! Πολύ απλά σκέψου το εξής... Ταινία τρόμου.... άμα κλείσεις τον ήχο δεν φοβάσαι τίποτα.... άμα τον έχεις ανοιχτό.... τρέχεις και δεν φτάνεις... Χτες είδα την Δουνκέρτη στο σπίτι.... εντάξει..... όλα τα λεφτά ο ήχος.... Και που να δεις δουνκερκη με Dali και Crystal Audio........ Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από NTC Labs 2
IcemanGr71 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Και που να δεις δουνκερκη με Dali και Crystal Audio........ Να μου λείπει.... δεν θέλω να μου σπάσουν τα τζάμια 1
-WISE- Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, fargo είπε τελικα εχουμε συνολικη αποψη για την ηχομπαρα JVC TH-WL515 Bluetooth Soundbar στα 100 ευρω?..ειναι διαθεσιμη σε αρκετα καταστηματα της επαρχιας οπως και στην περιοχη μου ..γνωμες απο αυτους που την αγορασαν? αξιζει η αγορα της? Αν δεν είσαι audiophile πάρτην με κλειστά μάτια. Και τι εννοώ; Σε ταινίες και gaming είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ και κλάσεις πάνω από οποιαδήποτε ηχεία τηλεόρασης. Πολύ καθαρός ήχος και το μπάσο βαραέι πολύ καλά. Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος ρύθμισης του μπάσου ή EQ. Δοκιμάζοντας spotify ενώ έχει πολύ καθαρό ήχο, το μπάσο "χάνεται" λίγο όταν παίζουν όλες οι συχνότητες μαζί. Τι εννοώ. Βάζοντας ένα κομμάτι που ξεκινάει με μπάσο και ντραμς έχει πολύ καλό αποτέλεσμα. Όταν μπουν και δύο ηλεκτρικές κιθάρες (την έχω δοκιμάσει μόνο σε μέταλ) τότε κάπως ασθενούν τα μπάσα. Αλλά αυτό συμβαίνει μόνο στην μουσική. Τώρα τι ποιότητα έχει το spotify δεν ξέρω. Αλλά σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη. Εγώ είμαι υπερευχαριστημένος πάντως καθώς δεν ακούω μουσική από την τιβί αλλά σε ταινίες και παιχνίδια είναι άψογη! 1
NTC Labs Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε Να μου λείπει.... δεν θέλω να μου σπάσουν τα τζάμια Δεν μιλαω για ενταση απαραιτητα αλλα για ποιοτητα και λεπτομερεια 1
d_gkal Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Για τηλεοραση δε με ενθουσίασε με το μπάσο Αν το βγαλω εκτος, ειναι μια χαρα. Σε μουσικη(yt μεσω bt) παιζει ΑΨΟΓΑ, το ιδιο και σε gaming(xbox 360) Ικανοποιημένος μπορω να πω...
-WISE- Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως το ίδιο ποστ που είχα γράψει εδώ με την αρνητική αξιολόγηση την πόσταρα και στο skroutz και με πήρε υπεύθυνος για να δει τι έγινε και με άρχισε στις συγγνώμες κλπ κ στο τέλος μου είπε αν θα γινόταν να αλλάξω την αξιολόγηση! Αν έδινε καμιά δωροεπιταγή για την ταλαιπωρία μου, θα το σκεφτόμουν. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από -WISE-
orck Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, -WISE- είπε Πάντως το ίδιο ποστ που είχα γράψει εδώ με την αρνητική αξιολόγηση την πόσταρα και στο skroutz και με πήρε υπεύθυνος για να δει τι έγινε και με άρχισε στις συγγνώμες κλπ κ στο τέλος μου είπε αν θα γινόταν να αλλάξω την αξιολόγηση! Αν έδινε καμιά δωροεπιταγή για την ταλαιπωρία μου, θα το σκεφτόμουν. Που ποσταρες αξιολογηση; Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από orck
-WISE- Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 21 λεπτά πριν, orck είπε Που ποσταρες αξιολογηση; Στο skroutz για τον Κώτσο. Και την έγραψα και εδώ στο νήμα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Και εγώ πέτυχα ένα εκθεσιακό xiaomi mi note 2 128 giga 6 ram στα 350. Αξίζει;
billathens! Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, evan66 είπε Και εγώ πέτυχα ένα εκθεσιακό xiaomi mi note 2 128 giga 6 ram στα 350. Αξίζει; Αν δε σκέφτεσαι το θέμα εγγύησης, πάρε mi mix2 από έξω /αγγελίες (αν δεν θες να περιμένεις). Καλύτερο αρκετά συνολικά, μέχρι που όταν φθασεις κάμερα μιλάμε για τεράστια διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις