Ntinaras Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, gepall είπε Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να καταθέσω την εμπειρία μου (χθεσινή) όσον αφορά την αγορά μιάς ηχόμπαρας και συγκεκριμένα της JVC. Χθές καλώ τον κωτσόβολο για να κάνω κράτηση της ηχομπαρας στο κατάστημα του Πειραιά στην Ηρ.Πολυτεχνείου (υπήρχε διαθέσιμο εκεί στο κατάστημα της Συγγρού & Γλυφάδας.) Ευγενικά μου απάντησαν οτι δε γίνεται κράτηση σε αυτά τα προιόντα και θα πρέπει να πάω απο εκεί για να το παραλάβω. Το απόγευμα 30 λεπτά πρίν πάω στο κατάστημα το status στο internet συνέχιζε να δείχνει οτι υπάρχει διαθέσιμο στα καταστήματα που είχα ελέγξει. Φτάνοντας στο κατάστημα και ζητώντας το προϊόν μου απάντησαν οτι πρίν απο λίγο είχε πωληθεί και δεν ήταν διαθέσιμο καθώς ήταν το τελευταίο. Η υπάλληλος έψαξε να βρεί διαθεσιμότητα και μου είπε οτι στο πλησιέστερο κατάστημα που υπάρχει είναι στο κερατσίνι και θα πρέπει να παω απο εκεί να το πάρω. Κουρασμένος όπως ήμουν τελικά αγόρασα ένα Samsung HW-M360 στα 169€ απο 269€ που το έχει online (ακόμα τόσο το έχει). Πηγαίνοντας στο ταμείο να πληρώσω πίσω απο την ταμεία βλέπω στην ηχόμπαρα της JVC και λέω στην πωλήτρια οτι κρίμα την έχασα για λίγο. Ρωτώντας την αν μπορεί να μου τη δώσει μου απάντησε οτι ήταν ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ !!! Εκνευρίστηκα και της λέω οτι πήρα το πρωί και δε μου δώσατε τη δυνατότητα της κράτησης αυτό πως έγινε ? Ουδεμία απάντηση πήρα και αυτή συνέχισε να μου τιμολογήσει τη Samsung. Μετά απο 1 λεπτό έρχεται ένας υπάλληλος του μαγαζιού και τη ρωτάει "Αυτά τα πράγματα παίρνω να τα πάω?" και του απάντησε καταφατικά. Τσαντισμένος ΠΛΕΟΝ της λέω συγγνώμη αλλά πρίν απο λίγο η συνάδελφος σας μου είπε οτι δε γίνονται μεταφορές και για αυτό δε μου κανόνισε να φέρει την ηχόμπαρα που ήθελα και θα έπρεπε να παώ στο κατάστημα του Κερατσινίου να την πάρω. Αυτή γιατί μεταφέρεται? Ουδεμία απάντηση πήρα αλλά την είδα μαγκωμένη.Δεν το συνέχισα αν και είχα πιστεύω κάθε δίκιο να πω μερικά γαλλικά αλλά τέλος πάντων ολοκλήρωσα την αγορά της Samsung που τελικά έχει και πρόβλημα καθώς δε δουλεύει το Subwoofer και πρέπει να την επιστρέψω . Ξερεις ποιος φταιει για ολο αυτο? Εσυ, που ενω ειδες ποσο για πεταμα ειναι το μαγαζακι τους, στο τελος πηγες και τους τα εσκασες να ψωνισεις κιολας. 7
Looter Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Btw αξίζει κάποια από τις δύο; : https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/171106-lg-sh5-silver#homepage https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/166947-jvc-th-wl515-bluetooth#homepage Αν ναι ποια και γιατί; Πόσο κοστίζει μια αντίστοιχης ποιότητας χωρίς clearance; Φίλε αν βρήκες την LG προτίμησε τη με κλειστά τα μάτια. Τη JVC την επέστρεψα καθώς δε με ικανοποίησε ο ήχος και πήρα την LG η οποία είναι και 320w. Η προσωπική μου εμπειρία πάντως ήταν πολύ καλή όσον αφορά το stock clearance. Η τηλεόραση που πήρα ήταν μισή τιμή και η μπάρα δεν παίζει σχεδόν πουθενά κάτω από 150. Χθες ήρθε ειδικός να μου κάνει color calibration στην τηλεόραση ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι λειτουργεί άψογα και απεικονίζει όπως πρέπει τη χρωματική παλέτα. Αν υπήρχε κάποιο θέμα θα την επέστρεφα. Οταν μιλάμε για πραγματικές προσφορές πάντα υπάρχει τρελό ενδιαφέρον , πάντα το στοκ είναι περιορισμένο και πάντα κάποιοι θα δυσαρεστηθούν είτε με ευθύνη του καταστήματος είτε λόγω έλλειψης προϊόντων. Φιλικα Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από Looter
IcemanGr71 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NTC Labs είπε Άχρηστη είναι όταν έχεις άλλα πράγματα που δεν μπορεί απλά να τα φτάσει. Όταν θες κάτι οικονομικό είναι οκ αλλά μέχρι εκεί. Μη πέιθεσαι ότι είναι και τίποτα high end. Μα δεν είπα ότι είναι high end .... πολύ απλά με ελάχιστα €€€ αναβαθμίζεις την θέαση σου 300%.... για κάποιον που δεν είναι ΤΡΕΛΟΣ και απαιτητικός για τον ήχο... μία ηχόμπαρα του φαίνεται λες και ανακάλυψε τον τροχό (η μετάβαση από τα ηχεία της τηλεόρασης σε ηχόμπαρα με subwoofer κτλ)... Με την ίδια λογική δεν θα υπήρχε μετάβαση από CRT σε LCD ή σε μεγαλύτερες ίντσες.... και φυσικά δεν έχουμε όλοι €€€ να πάρουμε home cimema 5.1 με ασύρματα ηχεία κτλ ... Για 35€ ή 65€ που έδωσε κάποιος.... είναι vfm !!!!!!!!!!!!!!! Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από IcemanGr71
NTC Labs Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, IcemanGr71 είπε Μα δεν είπα ότι είναι high end .... πολύ απλά με ελάχιστα €€€ αναβαθμίζεις την θέαση σου 300%.... για κάποιον που δεν είναι ΤΡΕΛΟΣ και απαιτητικός για τον ήχο... μία ηχόμπαρα του φαίνεται λες και ανακάλυψε τον τροχό (η μετάβαση από τα ηχεία την τηλεόρασης με ηχόμπαρα με subwoofer κτλ)... Με την ίδια λοφική δεν θα υπήρχε μετάβαση από CRT σε LCD ή σε μεγαλύτερες ίντσες.... και φυσικά δεν έχουμε όλοι €€€ να πάρουμε home cimema 5.1 με ασύρματα ηχεία κτλ ... Για 35€ ή 65€ που έδωσε κάποιος.... είναι vfm !!!!!!!!!!!!!!! Απλά με το δεν υπάρχει γυρισμός μπερδευτηκα
IcemanGr71 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, NTC Labs είπε Απλά με το δεν υπάρχει γυρισμός μπερδευτηκα Δεν υπάρχει γυρισμός στο να ακούς από τα ηχεία της τηλεόρασης !!!!!!!!! Τώρα κατάλαβα όσους λέγαν για soundbar, home cinema κτλ.... μακάρι να είχα βάλει χρόνια πριν.. Καταρχήν κατάλαβα πόσο σημαντικός είναι ο ΣΩΣΤΟΣ ήχος!!!! Πολύ απλά σκέψου το εξής... Ταινία τρόμου.... άμα κλείσεις τον ήχο δεν φοβάσαι τίποτα.... άμα τον έχεις ανοιχτό.... τρέχεις και δεν φτάνεις... Χτες είδα την Δουνκέρτη στο σπίτι.... εντάξει..... όλα τα λεφτά ο ήχος....
xgol Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Παιδια μπορει να ανεβασει καποιος φωτογραφια του τηλεκοντρόλ της sony htct80? Μαλλον μου δωσαν λάθος.
IcemanGr71 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, xgol είπε Παιδια μπορει να ανεβασει καποιος φωτογραφια του τηλεκοντρόλ της sony htct80? Μαλλον μου δωσαν λάθος. Αυτό εδώ είναι.. https://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Remote-Control-for-Sony-HT-CT80-Bluetooth-Sound-Bar-and-Wired-Subwoofer-/391684998245 1
villasg Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Ρε παιδια γιατι χαλιεστε μερικοι με τηλεφωνικες κρατησεις κλπ ? Εγω ειδα οτι εχει την ηχομπαρα sony που ηθελα στο καταστημα χαλκιδας , την πατησα αγορα μεσα απο το site και παραλαβη/πληρωμη απο το καταστημα οπως και εγινε ! ! > Δεν μπορει να στην κρατησει γαιτι λογικα το συστημα δεν του δινει την δυνατοτητα δεσμευσης του υπαλληλου ανεφ παραγγελιας .
orck Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, villasg είπε Ρε παιδια γιατι χαλιεστε μερικοι με τηλεφωνικες κρατησεις κλπ ? Εγω ειδα οτι εχει την ηχομπαρα sony που ηθελα στο καταστημα χαλκιδας , την πατησα αγορα μεσα απο το site και παραλαβη/πληρωμη απο το καταστημα οπως και εγινε ! ! > Δεν μπορει να στην κρατησει γαιτι λογικα το συστημα δεν του δινει την δυνατοτητα δεσμευσης του υπαλληλου ανεφ παραγγελιας . Τόσο απλό ήταν; Βρε φίλε αυτό που λες ισχύει για συγκεκριμένα προϊόντα μόνο. Τα περισσότερα έπρεπε να πας στο κατάστημα να διαπραγματεύσεις με τον πωλητη εάν ειναι κάβατζωμενο η όχι.
villasg Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, orck είπε Βρε φίλε αυτό που λες ισχύει για συγκεκριμένα προϊόντα μόνο. Τα περισσότερα έπρεπε να πας στο κατάστημα να διαπραγματεύσεις με τον πωλητη εάν ειναι κάβατζωμενο η όχι. ΟΧΙ κατηγορηματικα , οποιο προιον ελεγε διαθεσιμο μονο σε καταστημα το "εκλεινες/ εκανες παραγγελια" μεσω ιντερνετ κανονικοτατα , δοκιμασε αμα θες σε καποιο ειδος που εχει ακομα
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δεν ειναι οπως τα λες, αλλα οπως τα λεει ο orck! Απο τα 10 προιοντα που αξιζαν, στα 9 αν οχι και στα 10 δεν ειχες δυνατοτητα παραγγελιας ουτε για παραλαβη απο καταστημα - δεν υπαρχει εικονιδιο "αγορα" - δεν μπορεις να κανεις παραγγελια - κρατηση. Μονο να παρεις το αμαξι σου, να φας βενζινη και χρονο και να ρισκαρεις το να το βρεις ή να σου πουν οτι ειναι λαθος του συστηματος και δεν υπαρχει κομματι. Τζογος κατα καποιον τροπο. Δεν κερδιζεις αν δεν παιξεις, αλλα μπορει και απλα να χασεις τα λεφτα σου και τον χρονο σου. Προσωπικα πηγα για ενα προιον σε ενα μαγαζι και για αλλο σε αλλο καταστημα (μια μερα πριν το τοπικ), και στα δυο πηγα τσαμπα! Στο ενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει και ειναι λαθος αποθεματος, στο αλλο ηταν εκθεσιακο προιον του οποιου οταν ζητησα τα παρελκομενα, γυρισαν μετα απο 10 λεπτα και μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν (τηλεκοντρολ κλπ). Και μιλαω και για μια μερα ΠΡΙΝ ανοιξει το τοπικ. Οχι μονο οταν εγινε ο "χαμος".
zio10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, villasg είπε ΟΧΙ κατηγορηματικα , οποιο προιον ελεγε διαθεσιμο μονο σε καταστημα το "εκλεινες/ εκανες παραγγελια" μεσω ιντερνετ κανονικοτατα , δοκιμασε αμα θες σε καποιο ειδος που εχει ακομα Πως;
IcemanGr71 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, villasg είπε ΟΧΙ κατηγορηματικα , οποιο προιον ελεγε διαθεσιμο μονο σε καταστημα το "εκλεινες/ εκανες παραγγελια" μεσω ιντερνετ κανονικοτατα , δοκιμασε αμα θες σε καποιο ειδος που εχει ακομα Και εγώ έτσι έκανα την παραγγελία... κανονικά από το site... απλά δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής.... πρέπει να πας να το πάρεις ο ίδιος...
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μιλατε για μια εξαιρεση και τα λετε σαν να ειναι ο κανονας. ΔΕΝ ειναι ετσι.
Konstantin77 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 μπήκα και προσπάθησα, δεν με άφηνε να παραγγείλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις