Προς το περιεχόμενο

Stock clearance @Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως αν είναι να περάσω τα όσα αναφέρει το παραπάνω ποστ του James μπας και μου κάτσει προσφορά ξεστοκαρισματος χάρισμα τους. Μιλάμε για Οδύσσεια και να πεις ότι ήταν από κάνα τοπικό μαγαζάκι χαλάλι.Τελοσπαντων συνεχίστε και καλή τύχη 

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, xaratsi είπε

Εγώ πάντως αν είναι να περάσω τα όσα αναφέρει το παραπάνω ποστ του James μπας και μου κάτσει προσφορά ξεστοκαρισματος χάρισμα τους. Μιλάμε για Οδύσσεια και να πεις ότι ήταν από κάνα τοπικό μαγαζάκι χαλάλι.Τελοσπαντων συνεχίστε και καλή τύχη 

Αυτο τονισα και εγω , θελει υπομονη και χρονο . Οσο για τον απο κατω επειδη απο οτι καταλαβα σε μενα αναφερεται , καλο θα ηταν να διαβασει ολο το ποστ και να μην πεταγεται να πει την ....εξυπναδα του. 

Δημοσ.

εγω γενικα μιλησα και τις ... εξυπναδες αλλοι τις λενε και ποσο μαλλον σε ατομα που φοβουνται να μην απωληθουν.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, greece25 είπε

εγω γενικα μιλησα και τις ... εξυπναδες αλλοι τις λενε και ποσο μαλλον σε ατομα που φοβουνται να μην απωληθουν.

Ακριβως γιαυτο δεν ζητησα καμια ευθυνη απο κανεναν υπαλληλο, τηλεφωνητρια, ταμια και ζητησα τον διευθυντη του καταστηματος για να εκφρασω τα παραπονα μου. Οφειλε να με εξυπηρετησει ειτε αυτος ειτε η αλυσιδα οπως και εκανε. 

Και στο τηλεφωνο και στο μειλ μου επειδη ξερω οτι ειναι ευκολο να παει η μπαλα στον κατωτερο , τονισα την ευγενεια και την διαθεση να με εξυπηρετησουν οι υπαλληλοι. Αυτο δεν σημαινει οτι θα κανω την παπια ομως. 

Μπερδευεις τον τσαμπουκα με την διεκδικηση των δικαιωματων μου ως καταναλωτη. 

• Like 3
Δημοσ.

Εμενα με ξεπερναει οτι πρεπει να κανεις τουρκικο παζαρι στο καταστημα για να παρεις αυτο που υποτιθεται σου εχουν κρατησει ..... Το γραφω μπας και το δει κανενας υπευθυνος απο αυτους που γλειφουνε στο τηλεφωνο καθε βδομαδα για τα εταιρικα αλλα πας εκει στο καταστημα και πληρης αδιαφορια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, xgol είπε

Η sony η ηχομπαρα ειχε καλωδιο οπτικης ίνας? 

bluetooth και nfc συνδεσμολογία κοιταζα τα χαρακτηριστικά της sony ht ct80

Επεξ/σία από pas2
Λαθος καταχωρηση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, pas2 είπε

όχι δυστυχώς !μονο bluetooth και nfc συνδεσμολογία κοιταζα τα χαρακτηριστικά της sony ht ct80

Συγγνωμη επειδή ειμαι στη δουλειά και την εχω πληρώσει.. συνδεεται μονο με bluetooth? Εχω τη blaupunkt της προσφορας απο you.gr δε θα μπορεσω να τη συνδέσω? 

ΥΓ. Στο λινκ σου γραφει πως περιλαμβανει οπτικο καλώδιο η συσκευασία. 

Επεξ/σία από xgol
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ηχόμπαρα τηςJVC δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε σε απόδoση και σήμερα την επέστρεψα για να πάρω την ακόλουθη η οποία ήταν και αυτή κρατημένη για κάποιον ο οποίος δεν εμφανίστηκε ποτέ:

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/171106-lg-sh5-silver

Στην αρχή μου γκρίνιαξαν για την επιστροφή αλλά τελικά με εξυπηρέτησαν. 

Επεξ/σία από Looter
Δημοσ.
Διόρθωση σύμφωνα με το οδηγίες χρήσης
5 λεπτά πριν, xgol είπε

Συγγνωμη επειδή ειμαι στη δουλειά και την εχω πληρώσει.. συνδεεται μονο με bluetooth? Εχω τη blaupunkt της προσφορας απο you.gr δε θα μπορεσω να τη συνδέσω? 

ΥΓ. Στο λινκ σου γραφει πως περιλαμβανει οπτικο καλώδιο η συσκευασία. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xgol είπε

Έχει ναι. Εγώ έτσι τη σύνδεσα με την τιβί μου και έπαιξε αμέσως :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, xgol είπε

Η Sony HTCT80 έχει μέσα καλώδιο οπτικής ίνας και μπαταρίες για το τηλεκοντρόλ.... 

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι συνδέεται με οπτική Ίνα και έχει μέσα και το καλώδιο η sony,

από το μαγαζί που την πήρα στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης μου είπαν ότι υπήρχε ακόμα μία αλλά δεν έχει το τηλεκοντρόλ

Επεξ/σία από godjet
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...