Προς το περιεχόμενο

Stock clearance @Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

Αν η τηλεοραση που εχει δουλεψει τουλαχιστον  6 μηνες 12 ωρες την ημερα δεν ειναι μεταχειρισμενη τοτε η δικια μου που ειναι ενος μηνος και εχει δουλεψει 3-4 ωρες την ημερα δεν εχει βγει ακομα απο το εργοστασιο.

Απλα να ξερετε στις τηλεορασεις υπαρχει και η "φυσιολογικη φθορα" οπως να χασει την ενταση του το πανελ και πολλα αλλα που σαν φυσιολογικη φθορα δεν υπαρχει επισκευη η αντικατασταση.

Οταν πηρα για την 65αρα Qled υπηρχε και μου ειπε αν θελω να κανω κρατηση το σκεφτηκα αλλα η λογικη λεει οσες ποιο πολλες ωρες εχει δουλεψει τοσο ποιο μεγαλη η εκπτωση αρα αυτη εχει κανει χιλιομετρα.

Θεωρω πως για να χασει ενταση το πανελ μιας τηλεορασης σαν την QLED που αναφερες θα επρεπε να παιζει τουλαχιστον 3 χρονια επι 12 ωρες την ημερα. Γενικα τα πανελ πιο ευκολο ειναι να σταματησουν να δουλευουν μια και καλη παρα να χασουν ενταση (να ξεθωριασουν πχ).

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Looter είπε

Καθόλου , απλά ΔΕΝ μπορώ να διαβάζω χαζομάρες.

Αν δεν υπάρχει εξωτερική φθορά σε ένα προϊόν , κάποια βλάβη από πτώση ή κάτι που να έχει σχέση με κακή χρήση (εξωτερικά) τότε καλύπτεσαι κανονικά από εγγύηση.

Μάλλον μπερδεύουν κάποιοι τα stock house με τα εκθεσιακά προϊόντα. 

Στα πρώτα ΔΕΝ υπάρχει εγγύηση κατασκευαστή αλλα ολιγοήμερη εγγύηση καταστήματος ενώ στα δεύτερα ισχύει η πλήρης εγγύηση...

Φιλε μου εχω μια τηλεοραση που επειδη δεν μπορουσαν να βρουν πανελ απο την προηγουμενη λογω 3D μου εδωσαν απο την Panasonic μια TX-40EX600E που εχει 450 ευρω και την ιδια μερα που μου την εφεραν σφραγισμενη με καινουρια αποδειξη την εβαλα αγγελια 400 ευρω. Με πηρε ενας οτι την θελει ηρθε με εβαλε να την ξεσφραγισω να δουμε οτι δουλευει ειναι οκ και μετα μου εδινε 350 που αν δεν ειχα παιδια θα του ειχα σπασει ολα τα κοκκαλα. Ρωταω εδω μεσα ποσο να την δωσω πλεον αφου ξεσφραγιστηκε και δουλεψε 5-10 λεπτα και μου λενε επρεπε να την δωσεις 350 γιατι τωρα ουτε τα 350 δεν θα παρεις. Μιλαμε για μιας ημερας τηλεοραση με τις ζελατινες πανω ολα στο κουτι με χρηση ουτε 10 λεπτα.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Antretng είπε

Μα δεν είναι μόνο θέμα εγγύησης. Τα χρώματα του panel χαλάνε με τη χρήση. Αυτό δεν στο καλύπτει καμιά εγγύηση. Άσε που η εγγύηση είναι μόνο για 2 χρόνια και όχι πχ 5-7 χρόνια που ενδεχομένως κάποιος να την κράταγε.

Και δεν είναι μόνο αυτά ... σκέψου πόσοι έχουν πάει σε αυτήν tv και έχουν περάσει ένα σκασμό στικάκια για test.

+ ότι όλες είναι ρυθμισμένες στον δυναμικό  

+ Ότι στάνταρ παίζει 10 + ώρες χωρίς να κλείσει έστω μια ώρα . 

κτλ κτλ ... 

Και φυσικά δεν έχεις DOA. 

ΥΓ.  Μπορείς να κανείς κανονικά επέκταση Εγγύησης και σε Εκθεσιακό από όσο ξέρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Θεωρω πως για να χασει ενταση το πανελ μιας τηλεορασης σαν την QLED που αναφερες θα επρεπε να παιζει τουλαχιστον 3 χρονια επι 12 ωρες την ημερα. Γενικα τα πανελ πιο ευκολο ειναι να σταματησουν να δουλευουν μια και καλη παρα να χασουν ενταση (να ξεθωριασουν πχ).

Θα προτιμουσα να υπαρχει τροπος να δω ποσο εχει δουλεψει γιατι εκθεσιακη μπορει να ειναι και 3 μηνων και 12 μηνων και αν ειναι το δευτερο θα εχει δουλεψει παραπανω απο οσο θα την δουλεψω εγω σε τρια χρονια αρα σε 3 χρονια που θα την εχω θα εχει 6 χρονια οικιακης εργασιας με ενσημα. :P

Δεν δινεις την σημερον ημερα 1500 για να παρεις τηλεοραση χωρις να θελεις να σε βγαλει μια 5ετια ασχετως εγγυησης για αυτο παντα λεω αγοραστε εξτρα εγγυηση.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ.
2 hours ago, mwv said:

αν δεν ειχε καθολου κουτακι ενταξει.

το προβλημα ειναι οτι εχει μια αδεια θηκη κ λειπει μεσα ο στυλος.

αν ηταν θεμα της εταιρειας που δεν γουσταρε να το χαρισει στους ελληνες δεν θα ειχαν καν κουτακι με μια αδεια θηκη στο σχημα στυλου...

το θεμα ειναι οτι με την παροτρυνση μου 3 φιλοι κ συγγενεις κανανε 4000 ευρω ψωνια αν ειναι μεταχειρισμενα μισα κτλ δεν τα θελουμε.

αν ηταν εις γνωση μας οτι ειναι εκθεσιακο οκ αποφασιζεις αναλογως.

οχι ομως την κοροιδια σημερα ανοιχτηκε κ μπηκε εκθεσιακο.σιγα δηλαδη τι προμηθεια πηρε ο υπαλληλος απο 600 ευρω αγορά για να πει ψεματα;τουλαχιστον ελπιζω να αξιζε...

Δες βίντεο στο youtube. Το κουτί υπάρχει και σε άλλες αγορές έχει στυλό σε άλλες όχι. Δεν στο πήρε κανείς, ούτε σε κλέψανε. Και ξαναλέω ούτε εκεί δουλεύω, ούτε τίποτα. Αλλά το δίκαιο, είναι δίκαιο. Σου είπα έχω το ίδιο. Από αλλού το δίνουν, από αλλού όχι. Ούτε οι υπάλληλοι φταίνε ούτε κανείς. Πάρε στην Lenovo και κάνε παράπονα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως μπραβο στον Κωτσο γιατι.

Πολλα πραγματα ηταν εντελως καινουρια μεσα στο κουτι.

Πολλα πραγματα ηταν εκθεσιακα αλλα δεν ειχαν μπει καν στην μπριζα.

Δινει κανονικα 2 χρονια εγγυηση οχι σαν μερικους μερικους που δινουν 3 και 6 μηνες.

Δινει κανονικα επεκταση εγγυησης ακομα και στις τηλεορασεις που ξερει οτι εχουν γραψει χιλιαδες ωρες.

Μια μουτζα σε μας που εχουμε το μικροβιο της υπερκαταναλωσης και αγοραζουμε πραγματα που στην πραγματικοτητα δεν τα θελουμε αλλα τα βρηκαμε ευκαιρια.

"Η φτηνια τρωει τον παρα"

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Like 11
Δημοσ.

Τί γνώμες έχουμε για τη Samsung UE49M5502 στα 399€ που έχει σε κάποια καταστήματα?

Δε μπορεσα να βρω πουθενα πληροφορίες παρά μόνο από Ουγγρικά και Πολωνικά σάιτ, γιατί με αυτόν τον κωδικό μόνο σ αυτες τις χώρες κυκλοφορεί..

Ξέρουμε καθόλου panel κλπ ? Αξίζει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, maxdore217 είπε

Όταν εννοείς τέτοιες προσφορές, αναφέρεσαι στην πολιτική του Κώτσου να βαφτίζει Stock προσφορές στο site του όλα τα εκθεσιακά (που ουσιαστικά είναι μεταχειρισμένα προϊόντα! ) και απλά επειδή λόγο παλαιότητας τα δίνει -40% ( γιατί -70% δεν είναι σε καμία περίπτωση και σε τίποτα ) 

Δλδ Πόσο έπρεπε αν τα είχε ? ( προσωπικά δεν σας χαρίζει τίποτα ... χάρη του κάνετε/ κάνουμε για να μην βγάλω και εμένα απέξω )

Όσο για τους υπόλοιπους να είσαι σίγουρος ότι αν πάει καλά το εγχείρημα του Κώτσο θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι Μedia ! Plaisio. 

Εγώ ξέρει τι είδα κόσμος στα μαγαζιά που αν πήγε για βόλτα όλα καλά , αν πήγε να αγοράσει την πάτησε, αν αγόρασε κάτι που δεν ήθελε την πάτησε χειρότερα. 

ΥΓ. Μακάρι να ήταν πραγματικό stock clearance και να αφορούσε μια γκάμα από προϊόντα που απλά έμεινα σφραγισμένα απούλητα ... δεν διάβασα όμως πολλούς να πήραν κάτι κλειστό! εκτός από την ηχόμπαρα. 

Δεν ήταν μόνο εκθεσιακά, είχε και πολλά σφραγισμένα. Επίσης ανάλογα το προϊόν το εκθεσιακό μπορεί να μην έχει καμιά διαφορά από το καινούργιο. (Ούτε αγόρασα τίποτα, ούτε καμία σχέση έχω με το μαγαζί, απλά η γνώμη μου είναι).

1 ώρα πριν, maxdore217 είπε

Φίλε μου δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι λες και εσύ... και το μεταχειρισμένο κανονικά έχει εγγύηση αν είναι ακόμα σε αυτήν ! 

Το Εκθεσιακό δεν έχει καμία σχέση με το σφραγισμένο κλειστό! Τέλος οι χαζομάρες. 

Ανάλογα το προϊόν όπως έγραψα πιο πάνω. Πχ μια μηχανή καφέ ή ενα πλυντήριο αν το δίνανε 50% κάτω αυτό που ήταν στην έκθεση εσύ θα προτιμούσες το σφραγισμένο; Τι διαφορά έχει;

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.

Kρατηση προιοντος που φαινεται στο σαιτ, σε καποιο καταστημα, δε μπορει να γινει? ελεγα να το παραγγειλω , ουσιαστικα με παραλαβη απο το καταστημα, αλλα δεν τα καταφερνω. Δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα?

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, christs είπε

Kρατηση προιοντος που φαινεται στο σαιτ, σε καποιο καταστημα, δε μπορει να γινει? ελεγα να το παραγγειλω , ουσιαστικα με παραλαβη απο το καταστημα, αλλα δεν τα καταφερνω. Δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα?

οχι μόνο με φυσική παρουσία απαρέγκλιτα όπως μου είπε μια εκνευρισμένη εκπρόσωπος του τηλεφωνικού κέντρου του κοτσώβολου, που απλά ζήτησα επικοινωνία με κατάστημα να μάθω για την κατάσταση προιόντος προσφοράς και όταν επέμεινα για επικοινωνία με κατάστημα με ένωσε που φυσικά δεν απάντησε κανείς (περίμενα 10 λεπτά αναμονή)και έκλεισε η γραμμή.Οταν πήρα ξανά να κάνω παράπονο και εγγράφως τότε έστειλαν επικοινωνία στο κατάστημα  το οποίο με κάλεσε την επόμενη μέρα  .

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Μια μουτζα σε μας που εχουμε το μικροβιο της υπερκαταναλωσης και αγοραζουμε πραγματα που στην πραγματικοτητα δεν τα θελουμε αλλα τα βρηκαμε ευκαιρια.

Αυτο μονο,τιποτε αλλο.

10 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

"Η φτηνια τρωει τον παρα"

Αυτο εννοει αλλο πραμα,αλλα θα μπορουσε καποιος να πει οτι εχει εφαρμογη και εδω.

Δημοσ.

Επειδη βλεπω οτι δεν ειχα μονο εγω δυσαρεστη εμπειρια ας γραψω και εγω τι εζησα επι 3 μερες με τον Κωτσοβολο. 

Ημουν απο τους πρωτους που πηρε ειδηση το clearence και μπηκα αμεσως στο σαιτ να δω τι παιζει. Βλεπω Zelda limited που την ηθελα σαν τρελος. Κοιταω διαθεσιμο , καταστημα River West. Παιρνω κεντρικα τους λεω συνδεστε με με River West ,μου απαντανε δεν γινεται , τους λεω εχω παραγγελια σε εξελιξη και με συνδεουν. Το σηκωνει μια κοπελα ευγενεστατη , Σμαραγδα νομιζω, της λεω για το παιχνιδι μου απανταει οτι υπαρχει. Ωραια της λεω σου κανω καταθεση τα χρηματα και στελνω κουριερ απο εκει να το παρει , κανενα προβλημα μου λεει και οντως σε 2 μερες ειχα την συλλεκτικη του Zelda στα χερια μου. 1/1 λοιπον μιας και πετυχα αψογη υπαλοληλο που ηθελε να με εξυπηρετησει. 

Επομενη παραγγελια pro controller για το switch , διαθεσιμο και μεσω ιντερνετ οποτε το παραγγειλα , το πληρωσα και μου το εστειλαν και αυτο σπιτι σε 2 εργασιμες . 2/2 ως τωρα

Παμε παρακατω λεω και μπαινω στο σαιτ παλι γιατι εψαχνα καιρο να παρω soundbar αλλα δεν ηθελα να πληρωσω κατι 150+ ευρω που εβλεπα για να παρω μια αξιολογη μπαρα. Βλεπω λοιπον μια  Samsung HW-K450, τιμη σκρουτζ 180 , τιμη κωτσοβολου 49 ευρω. Ωπ λεω εδω ειμαστε και εκθεσιακη να ειναι δεν τρεχει τιποτα σιγα μην την εχουν συνδεσει ποτε σε καταστημα. Κοιταω διαθεσιμοτητα , μονο σε 2 καταστηματα το ένα εκει που μενω. Εδω ειμαστε ,  τηλ στα κεντρικα ,συνδεστε με με καταστημα ταδε, δεν γινεται, εχω παραγγελια σε εξελιξη , το ιδιο παραμυθι και το σηκωνει ενας υπαλληλος. Φιλε μου του λεω θελω αυτην την ηχομπαρα , την εχω μου λεει ειναι εκθεσιακη αλλα αψογη δεν εχει παιξει ποτε. Ωραια λεω παρε τα στοιχεια μου κανε κρατηση και ερχομαι σε μια ωρα. 

Παω σε μια ωρα , λεω τι θελω στο ταμειο , αρχιζουν και ψαχνουν και οι δυο κοπελες, βλεπουν την κρατηση αλλα δεν μπορουν να μου δωσουν το προιον γιατι λεει ειναι κρατημενη απο τα κεντρικα. Ακουστε λεω , το προιον ελεγε διαθεσιμο μονο σε καταστημα , δεν γινεται να την πηραν απο τα κεντρικα , μην δουλευομαστε . Δωστε μας λιγο χρονο μου λενε μετα απο μιση ωρα , αλλα επειδη ειχα δουλεια τους λεω να μιλησουμε την επομενη το πρωι. Προειδοποιω ομως οτι αν φυγει η μπαρα για αλλο καταστημα ή αν την εχει παρει κανενας πονηρος για παρτη του θα μιλησω με αλλο υφος. 

Το επομενο πρωι δεν δεχομαι τηλ και παιρνω παλι εγω. Ναι μου λεει η ιδια κοπελα , δεν εχω προλαβει να ασχοληθω απλα να ξερετε οτι το προιον ειναι κρατημενο απο τα κεντρικα. Λεω ωραια δωσε μου τον διευθυντη να του μιλησω δεν φταις εσυ σε κατι. Τον ακουω απο μεσα να λεει , δεν μπορω τωρα θα τον παρω μετα. Ευγενικος εγω (ακομα) , λεω στην κοπελα θα περιμενω. Μια το μεσημερι με παιρνει η ιδια και μου λεει λυπαμαι σας εχω δυσαρεστα. Της λεω φωναξε τον διευθυντη του εχω και εγω δυσαρεστα γιατι αρχιζω και φορτωνω. Φυσικα ο διευθυντης απουσιαζει. Την ιδια ωρα εχω μπει στο σαιτ και βλεπω οτι υπαρχει ακομα στην Καλαματα. Λεω στην πωλητρια λοιπον οτι ακομα και λαθος να εχουν κανει , εμενα δεν με αφορα και οτι αν θελουν να ειναι ενταξει να παρουν στην Καλαματα και να μου φερουν εκεινη την ηχομπαρα ακομη και με χρεωση κουριερ δικια μου. Εχω δουλεψει σε Γερμανο 7 χρονια και δεν ηθελα να βρει το μπελα του κανενας πωλητης , ισως ειχε γινει ανθρωπινο λαθος. Μου απανταει δεν μπορουμε να παραγγειλουμε εσωτερικα απο καταστημα σε καταστημα κλπ. Οποτε για να κλεισω το θεμα της λεω πες στο διευθυντη σου οτι σε 2 ωρες ερχομαι να παρω μια ηχομπαρα. στα 49 ευρω. Αν δεν εχει αυτη που κρατησα θα παρω οποια θελω. 

Να πω την αληθεια την ειχα ξεγραψει απλα δεν ηθελα να με κοροιδευουν στα μουτρα ειδικα ο μανατζερ του καταστηματος , οι πωλητες δεν μου εφταιγαν σε τιποτα. Μεχρι να περασουν οι 2 ωρες , εχω γραψει και μειλ καταγγελια στον κωτσοβολο οποτε πριν φυγω απο τη δουλεια χτυπαει το τηλεφωνο. Παλι η ευγενικη πωλητρια , μου λεει μου ειπε ο διευθυντης να σας παρω τηλεφωνο να σας πω οτι μονο για εσας κανουμε μια εξαιρεση και παραγγειλαμε την ηχομπαρα απο την Καλαματα. Πειτε του ευχαριστω πολυ της λεω και οτι ερχομαι απο εκει να του πληρωσω και την κουριερ μην σας φερνω σε δυσκολη θεση. Οχι λεει σας παρακαλω θα τα βαλουμε εμεις τα εξοδα. 

Οντως μετα απο 3 μερες ειχα την ηχομπαρα , αψογα συσκευασμενη , ολοκαινουρια , με μονη ενσταση οτι ελειπε το καλωδιο ρευματος του subwoofer το οποιο προφανως ξεχασαν να βαλουν στη συσκευασια. Μικρο το κακο ειχα απειρα καλωδια καβα. Η μπαρα ενημερωτικα ειναι φανταστικη και στα 49 ευρω ειναι "κλοπη". 

Γενικα σε τετοιες περιπτωσεις προσφορων, θελει κυνηγι και υπομονη. Πρεπει να εισαι τυχερος και να εχεις χρονο να ασχοληθεις. Και φυσικα τις πιο πολλες φορες να εχεις την ορεξη να βγαλεις μονος σου την ακρη. 

• Like 15
  • Confused 1
Δημοσ.

Πως και δεν εβγαλε σημερα Δευτερα νεα πραγματα ο κωτσος η αυτο ηταν παει τελειωσε;

48 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Πως και δεν εβγαλε σημερα Δευτερα νεα πραγματα ο κωτσος η αυτο ηταν παει τελειωσε;

Με διαβαζουν; :lol:

Εκαναν ανανεωση στην σελιδα με οτι εχει μεινει μπηκαν κια κατι μεγαλες τηλεορασεις και πλεον ειναι κατα τιμη με πρωτα τα ακριβα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, james9tito είπε

Επειδη βλεπω οτι δεν ειχα μονο εγω δυσαρεστη εμπειρια ας γραψω και εγω τι εζησα επι 3 μερες με τον Κωτσοβολο. 

Ημουν απο τους πρωτους που πηρε ειδηση το clearence και μπηκα αμεσως στο σαιτ να δω τι παιζει. Βλεπω Zelda limited που την ηθελα σαν τρελος. Κοιταω διαθεσιμο , καταστημα River West. Παιρνω κεντρικα τους λεω συνδεστε με με River West ,μου απαντανε δεν γινεται , τους λεω εχω παραγγελια σε εξελιξη και με συνδεουν. Το σηκωνει μια κοπελα ευγενεστατη , Σμαραγδα νομιζω, της λεω για το παιχνιδι μου απανταει οτι υπαρχει. Ωραια της λεω σου κανω καταθεση τα χρηματα και στελνω κουριερ απο εκει να το παρει , κανενα προβλημα μου λεει και οντως σε 2 μερες ειχα την συλλεκτικη του Zelda στα χερια μου. 1/1 λοιπον μιας και πετυχα αψογη υπαλοληλο που ηθελε να με εξυπηρετησει. 

Επομενη παραγγελια pro controller για το switch , διαθεσιμο και μεσω ιντερνετ οποτε το παραγγειλα , το πληρωσα και μου το εστειλαν και αυτο σπιτι σε 2 εργασιμες . 2/2 ως τωρα

Παμε παρακατω λεω και μπαινω στο σαιτ παλι γιατι εψαχνα καιρο να παρω soundbar αλλα δεν ηθελα να πληρωσω κατι 150+ ευρω που εβλεπα για να παρω μια αξιολογη μπαρα. Βλεπω λοιπον μια  Samsung HW-K450, τιμη σκρουτζ 180 , τιμη κωτσοβολου 49 ευρω. Ωπ λεω εδω ειμαστε και εκθεσιακη να ειναι δεν τρεχει τιποτα σιγα μην την εχουν συνδεσει ποτε σε καταστημα. Κοιταω διαθεσιμοτητα , μονο σε 2 καταστηματα το ένα εκει που μενω. Εδω ειμαστε ,  τηλ στα κεντρικα ,συνδεστε με με καταστημα ταδε, δεν γινεται, εχω παραγγελια σε εξελιξη , το ιδιο παραμυθι και το σηκωνει ενας υπαλληλος. Φιλε μου του λεω θελω αυτην την ηχομπαρα , την εχω μου λεει ειναι εκθεσιακη αλλα αψογη δεν εχει παιξει ποτε. Ωραια λεω παρε τα στοιχεια μου κανε κρατηση και ερχομαι σε μια ωρα. 

Παω σε μια ωρα , λεω τι θελω στο ταμειο , αρχιζουν και ψαχνουν και οι δυο κοπελες, βλεπουν την κρατηση αλλα δεν μπορουν να μου δωσουν το προιον γιατι λεει ειναι κρατημενη απο τα κεντρικα. Ακουστε λεω , το προιον ελεγε διαθεσιμο μονο σε καταστημα , δεν γινεται να την πηραν απο τα κεντρικα , μην δουλευομαστε . Δωστε μας λιγο χρονο μου λενε μετα απο μιση ωρα , αλλα επειδη ειχα δουλεια τους λεω να μιλησουμε την επομενη το πρωι. Προειδοποιω ομως οτι αν φυγει η μπαρα για αλλο καταστημα ή αν την εχει παρει κανενας πονηρος για παρτη του θα μιλησω με αλλο υφος. 

Το επομενο πρωι δεν δεχομαι τηλ και παιρνω παλι εγω. Ναι μου λεει η ιδια κοπελα , δεν εχω προλαβει να ασχοληθω απλα να ξερετε οτι το προιον ειναι κρατημενο απο τα κεντρικα. Λεω ωραια δωσε μου τον διευθυντη να του μιλησω δεν φταις εσυ σε κατι. Τον ακουω απο μεσα να λεει , δεν μπορω τωρα θα τον παρω μετα. Ευγενικος εγω (ακομα) , λεω στην κοπελα θα περιμενω. Μια το μεσημερι με παιρνει η ιδια και μου λεει λυπαμαι σας εχω δυσαρεστα. Της λεω φωναξε τον διευθυντη του εχω και εγω δυσαρεστα γιατι αρχιζω και φορτωνω. Φυσικα ο διευθυντης απουσιαζει. Την ιδια ωρα εχω μπει στο σαιτ και βλεπω οτι υπαρχει ακομα στην Καλαματα. Λεω στην πωλητρια λοιπον οτι ακομα και λαθος να εχουν κανει , εμενα δεν με αφορα και οτι αν θελουν να ειναι ενταξει να παρουν στην Καλαματα και να μου φερουν εκεινη την ηχομπαρα ακομη και με χρεωση κουριερ δικια μου. Εχω δουλεψει σε Γερμανο 7 χρονια και δεν ηθελα να βρει το μπελα του κανενας πωλητης , ισως ειχε γινει ανθρωπινο λαθος. Μου απανταει δεν μπορουμε να παραγγειλουμε εσωτερικα απο καταστημα σε καταστημα κλπ. Οποτε για να κλεισω το θεμα της λεω πες στο διευθυντη σου οτι σε 2 ωρες ερχομαι να παρω μια ηχομπαρα. στα 49 ευρω. Αν δεν εχει αυτη που κρατησα θα παρω οποια θελω. 

Να πω την αληθεια την ειχα ξεγραψει απλα δεν ηθελα να με κοροιδευουν στα μουτρα ειδικα ο μανατζερ του καταστηματος , οι πωλητες δεν μου εφταιγαν σε τιποτα. Μεχρι να περασουν οι 2 ωρες , εχω γραψει και μειλ καταγγελια στον κωτσοβολο οποτε πριν φυγω απο τη δουλεια χτυπαει το τηλεφωνο. Παλι η ευγενικη πωλητρια , μου λεει μου ειπε ο διευθυντης να σας παρω τηλεφωνο να σας πω οτι μονο για εσας κανουμε μια εξαιρεση και παραγγειλαμε την ηχομπαρα απο την Καλαματα. Πειτε του ευχαριστω πολυ της λεω και οτι ερχομαι απο εκει να του πληρωσω και την κουριερ μην σας φερνω σε δυσκολη θεση. Οχι λεει σας παρακαλω θα τα βαλουμε εμεις τα εξοδα. 

Οντως μετα απο 3 μερες ειχα την ηχομπαρα , αψογα συσκευασμενη , ολοκαινουρια , με μονη ενσταση οτι ελειπε το καλωδιο ρευματος του subwoofer το οποιο προφανως ξεχασαν να βαλουν στη συσκευασια. Μικρο το κακο ειχα απειρα καλωδια καβα. Η μπαρα ενημερωτικα ειναι φανταστικη και στα 49 ευρω ειναι "κλοπη". 

Γενικα σε τετοιες περιπτωσεις προσφορων, θελει κυνηγι και υπομονη. Πρεπει να εισαι τυχερος και να εχεις χρονο να ασχοληθεις. Και φυσικα τις πιο πολλες φορες να εχεις την ορεξη να βγαλεις μονος σου την ακρη. 

Μια χαρά! :) 

• Like 1
Δημοσ.

εμενα με 2 μαυρα σε γερμανο και κωτσο με στελνουν στην κινεζικη αγορα φιλωντας με σταυρωτα!

ενα πλαισιο ολο κ ολο εμεινε που παροτι εκανε λαθος σε μια τιμη κινητου πριν λιγους μηνες μας το εστειλε!

ομοιως το public πριν 2 χρονια σε ενα λαπτοπ.

στον κωτσο φαγαμε ακυρωση σε μια τηλεοραση κι ετσι θα κρατησω μονο το lenovo της φιλης μου και θα φανε χ στις αλλες παραγγελιες που κανανε δικοι μου.

τελικα ποιο φτηνα μας βγαινει να παμε να φωνιζουμε αμερικη γιατι δεν τα δινουμε στους γιατρους!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...