Salvation81 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, villasg είπε Σωστα , αλλα να αναγραφουν και ποιο ειναι εκθεσιακο προιον και ποιο οχι ..... Δεν παιζει σε αποδειξη επανω να γραψουν ποιο ειναι εκθεσιακο και πιο οχι....Ο Λογος ειναι πως πολλες φορες δινουν και εκθεσιακα σαν καινουργια....Ειμουν και εγω μια εποχη υπευθυνος σε καταστημα ηλεκτρονικων (για καποια φεγγαρια) και θυμαμαι πως πακεταραμε τηλεορασεις την προηγουμενη και την επομενη τις καναμε εσωτερικη διακινηση και καλα σαν καινουργιες....Ετσι πηγαιναν στην αποθηκη μας την κεντρικη και μετα σπιτι του εκαστοτε πελατη που φυσικα νομιζε οτι ηταν καινουργια. 1
Vassilis_24 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για όσους ενδιαφέρονται για την μπάρα της JVC αλλά είναι από επαρχία, υπάρχει στην ίδια τιμή και η Lg, που είναι ακόμα καλύτερη... https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/171106-lg-sh5-silver Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από Vassilis_24
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Δεν παιζει σε αποδειξη επανω να γραψουν ποιο ειναι εκθεσιακο και πιο οχι....Ο Λογος ειναι πως πολλες φορες δινουν και εκθεσιακα σαν καινουργια....Ειμουν και εγω μια εποχη υπευθυνος σε καταστημα ηλεκτρονικων (για καποια φεγγαρια) και θυμαμαι πως πακεταραμε τηλεορασεις την προηγουμενη και την επομενη τις καναμε εσωτερικη διακινηση και καλα σαν καινουργιες....Ετσι πηγαιναν στην αποθηκη μας την κεντρικη και μετα σπιτι του εκαστοτε πελατη που φυσικα νομιζε οτι ηταν καινουργια. Και η πλακα ειναι οτι το εχουν κανει ετσι που αν μπεις στο κρυφο μενου για να δεις αν εχει ωρες χανεις την εγγυηση. Καλο ειναι να κοιταμε καλα την συσκευασια και ειδικα απο κατω γιατι μου ετυχε τηλεοραση που ηταν το κουτι απο την κατω μερια ξεσφραγισμενο και απο τις φωνες που εβαλα τρεχαν σαν τα ποντικια να κρυφτουν.
Salvation81 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Και η πλακα ειναι οτι το εχουν κανει ετσι που αν μπεις στο κρυφο μενου για να δεις αν εχει ωρες χανεις την εγγυηση. Καλο ειναι να κοιταμε καλα την συσκευασια και ειδικα απο κατω γιατι μου ετυχε τηλεοραση που ηταν το κουτι απο την κατω μερια ξεσφραγισμενο και απο τις φωνες που εβαλα τρεχαν σαν τα ποντικια να κρυφτουν. Μπα δεν τις ανοιγαμε απο κατω, απλα ειχαμε παρει διαφανες ταινιες απο την καθε αντιπροσωπεια - service που ειχαν επανω το λογοτυπο της καθε εταιρειας (θυμαμαι τις Thomson - ναι μιλαμε για ετος 2004-2005) και τις κλειναμε κανονικα και με τον νομο.....Βεβαια επεφτε τρελο καθαρισμα πριν τις βαλουμε στα κουτια......
Looter Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Φίλε μου δε μου χαλάς κάτι. Εχω εμπειρία σε εκθεσιακά προϊόντα από το 2001 σε Αμερική και Αγγλία όπου και ζούσα. Οποιος λέει ότι το εκθεσιακό λογίζεται ως μεταχειρισμένο προφανώς δεν έχει ιδέα από τα βασικά.
villasg Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Βασικα τα εκθεσιακά χωρίζονται σε 2 κατηγοριες . Σε αυτα που ειναι σε εκθεση και "παιζουΝ" - λειτουργούν κανονικά για demo ( τηλεωρασεις - Pc - laptop - monitor κλπ κλπ ) , και σε αυτα που ειναι σε εκθεση αλλα χωρις να ειναι σε λειτουργία ( κουζινες - πλυντηρια - μιξερ κλπ κλπ ) . Τα πρωτα καλό ειναι να αποφεύγονται 2
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, Looter είπε Φίλε μου δε μου χαλάς κάτι. Εχω εμπειρία σε εκθεσιακά προϊόντα από το 2001 σε Αμερική και Αγγλία όπου και ζούσα. Οποιος λέει ότι το εκθεσιακό λογίζεται ως μεταχειρισμένο προφανώς δεν έχει ιδέα από τα βασικά. Υπάρχουν εκθεσιακά και εκθεσιακά. Ένα σετ ηχείων ή bluray-dvd player που απλά είναι στο ράφι και σκονίζονται. Μια εκθεσιακή τηλ. όμως που παίζει 24/24 είναι χειρότερη από 8 χέρι μεταχειρισμένη...
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, Looter είπε Φίλε μου δε μου χαλάς κάτι. Εχω εμπειρία σε εκθεσιακά προϊόντα από το 2001 σε Αμερική και Αγγλία όπου και ζούσα. Οποιος λέει ότι το εκθεσιακό λογίζεται ως μεταχειρισμένο προφανώς δεν έχει ιδέα από τα βασικά. Ναι παραδειγμα ο φακος που πηρα 500 ευρω ηταν εκθεσιακος αλλα καινουριος ουτε χερι δεν τον ακουμπουσε γιατι ηταν μεσα στην βιτρινα. Αλλα οταν μια τηλεοραση εχει παιξει για τουλαχιστον 6 μηνες 12 ωρες την ημερα οχι δεν ειναι μεταχειρισμενη..... Απλα την εχουν λιωσει εντελως! Οπως εχουμε πει και ποιο πανω τα μοναδικα που ειναι εκθεσιακα και ειναι σιγουρα μεταχειρισμενα δηλαδη εχουν δουλεψει μεσα στο καταστημα ειναι οι τηλεορασεις ειδικα αυτες με την σουπερ τιμη, λες να ειναι χαζος ο Κωτσοβολος; Τωρα οι ηχομπαρες τα ψυγεια κουζινες κλπ ναι ειναι καινουρια δεν μπορει να εβαζαν οι υπαλληλοι παγωτα στα ψυγεια και να εψηναν πατατες με κοτοπουλο στις κουζινες.
maxdore217 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, Looter είπε Φίλε μου δε μου χαλάς κάτι. Εχω εμπειρία σε εκθεσιακά προϊόντα από το 2001 σε Αμερική και Αγγλία όπου και ζούσα. Οποιος λέει ότι το εκθεσιακό λογίζεται ως μεταχειρισμένο προφανώς δεν έχει ιδέα από τα βασικά. Πράγματι δεν χαλάστηκες!
Looter Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Πράγματι δεν χαλάστηκες! Καθόλου , απλά ΔΕΝ μπορώ να διαβάζω χαζομάρες. Αν δεν υπάρχει εξωτερική φθορά σε ένα προϊόν , κάποια βλάβη από πτώση ή κάτι που να έχει σχέση με κακή χρήση (εξωτερικά) τότε καλύπτεσαι κανονικά από εγγύηση. Μάλλον μπερδεύουν κάποιοι τα stock house με τα εκθεσιακά προϊόντα. Στα πρώτα ΔΕΝ υπάρχει εγγύηση κατασκευαστή αλλα ολιγοήμερη εγγύηση καταστήματος ενώ στα δεύτερα ισχύει η πλήρης εγγύηση... Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από Looter
maxdore217 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, villasg είπε Βασικα τα εκθεσιακά χωρίζονται σε 2 κατηγοριες . Σε αυτα που ειναι σε εκθεση και "παιζουΝ" - λειτουργούν κανονικά για demo ( τηλεωρασεις - Pc - laptop - monitor κλπ κλπ ) , και σε αυτα που ειναι σε εκθεση αλλα χωρις να ειναι σε λειτουργία ( κουζινες - πλυντηρια - μιξερ κλπ κλπ ) . Τα πρωτα καλό ειναι να αποφεύγονται Σωστός ο παίχτης! Βέβαια από λίγο που είδα τα προϊόντα 2ης κατηγορίας συνήθως έχουν κάποια χτυπήματα εξωτερικά ή κάποιες μικρές φθορές από μεταφορά κυρίως .... Αν πχ μια κουζίνα έχει μια γρατσουνιά στην πλευρά που εσύ δεν θα βλέπεις , τότε ναι σε μια τιμούλα αγοράς αποτελεί προσφορά για αυτόν που θα την αγοράσει γιατί το ελάττωμα δεν επηρεάζει την λειτουργική της κατάσταση ( φυσικά πάντα ζητάς από το μαγαζί κάποιο αντίγραφο ότι το προϊόν είχε αυτήν την φθορά με την αγορά του και έτσι είσαι και ok αν χρειαστεί την εγγύηση μελλοντικά ) 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Αν η τηλεοραση που εχει δουλεψει τουλαχιστον 6 μηνες 12 ωρες την ημερα δεν ειναι μεταχειρισμενη τοτε η δικια μου που ειναι ενος μηνος και εχει δουλεψει 3-4 ωρες την ημερα δεν εχει βγει ακομα απο το εργοστασιο. Απλα να ξερετε στις τηλεορασεις υπαρχει και η "φυσιολογικη φθορα" οπως να χασει την ενταση του το πανελ και πολλα αλλα που σαν φυσιολογικη φθορα δεν υπαρχει επισκευη η αντικατασταση. Οταν πηρα για την 65αρα Qled υπηρχε και μου ειπε αν θελω να κανω κρατηση το σκεφτηκα αλλα η λογικη λεει οσες ποιο πολλες ωρες εχει δουλεψει τοσο ποιο μεγαλη η εκπτωση αρα αυτη εχει κανει χιλιομετρα.
Salvation81 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Looter είπε Καθόλου , απλά ΔΕΝ μπορώ να διαβάζω χαζομάρες. Αν δεν υπάρχει εξωτερική φθορά σε ένα προϊόν , κάποια βλάβη από πτώση ή κάτι που να έχει σχέση με κακή χρήση (εξωτερικά) τότε καλύπτεσαι κανονικά από εγγύηση. Μάλλον μπερδεύουν κάποιοι τα stock house με τα εκθεσιακά προϊόντα. Στα πρώτα ΔΕΝ υπάρχει εγγύηση κατασκευαστή αλλα ολιγοήμερη εγγύηση καταστήματος ενώ στα δεύτερα ισχύει η πλήρης εγγύηση... Ειπε κανεις οτι δεν υπαρχει εγγυηση κατασκευαστη οταν το προιον ειναι εκθεσιακο; 2 χρονια εχεις ασχετα με αυτο. Απλα σου λενε οτι ειναι μεταχειρισμενα γιατι προιοντα οπως τηλεορασεις ειναι και οχι μονο ειναι αλλα ειναι και πολυ. 1
maxdore217 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Looter είπε Καθόλου , απλά ΔΕΝ μπορώ να διαβάζω χαζομάρες. Αν δεν υπάρχει εξωτερική φθορά σε ένα προϊόν , κάποια βλάβη από πτώση ή κάτι που να έχει σχέση με κακή χρήση (εξωτερικά) τότε καλύπτεσαι κανονικά από εγγύηση. Μάλλον μπερδεύουν κάποιοι τα stock house με τα εκθεσιακά προϊόντα. Στα πρώτα ΔΕΝ υπάρχει εγγύηση κατασκευαστή αλλα ολιγοήμερη εγγύηση καταστήματος ενώ στα δεύτερα ισχύει η πλήρης εγγύηση... Φίλε μου δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι λες και εσύ... και το μεταχειρισμένο κανονικά έχει εγγύηση αν είναι ακόμα σε αυτήν ! Το Εκθεσιακό δεν έχει καμία σχέση με το σφραγισμένο κλειστό! Τέλος οι χαζομάρες.
Antretng Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μα δεν είναι μόνο θέμα εγγύησης. Τα χρώματα του panel χαλάνε με τη χρήση. Αυτό δεν στο καλύπτει καμιά εγγύηση. Άσε που η εγγύηση είναι μόνο για 2 χρόνια και όχι πχ 5-7 χρόνια που ενδεχομένως κάποιος να την κράταγε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις