Προς το περιεχόμενο

Stock clearance @Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρελες προσφορες, πηγα χθες στο Παγκρατι για την ηχομπαρα της Sony, ψαχνουν απο εδω, ψαχνουν απο εκει, πουθενα η μπαρα στημενη. Μου λενε οτι δεν υπαρχει. Ουτε κλειστει κουτα φυσικα...
Μου εχει ξανατυχει να μην βρισκουν προιον αλλα ηταν παιχνιδι και η δικαιολογια που μου ειπωθηκε μπορει να ειναι και αληθινη (τα κλεβουν και δεν το περνουν ειδηση).
Η ηχομπαρα πως μπορει να χαθει απο ενα καταστημα;
Παω στοιχημα οτι την ειχαν σφραγισμενη και απλα καβατζωθηκε επιτοπου απο υπαλληλο, γιατι ειμαι σιγουρος οτι ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν τι προσφορες εχει το καταστημα, περιμενουν πελατη να παει να το ψαξει για να το δουν.
Παντα τετοιες προσφορες Κωτσοβολε, μπραβο.

Επεξ/σία από orck
  • Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, orck είπε

Τρελες προσφορες, πηγα χθες στο Παγκρατι για την ηχομπαρα της Sony, ψαχνουν απο εδω, ψαχνουν απο εκει, πουθενα η μπαρα στημενη. Μου λενε οτι δεν υπαρχει. Ουτε κλειστει κουτα φυσικα...
Μου εχει ξανατυχει να μην βρισκουν προιον αλλα ηταν παιχνιδι και η δικαιολογια που μου ειπωθηκε μπορει να ειναι και αληθινη (τα κλεβουν και δεν το περνουν ειδηση).
Η ηχομπαρα πως μπορει να χαθει απο ενα καταστημα;
Παω στοιχημα οτι την ειχαν σφραγισμενη και απλα καβατζωθηκε επιτοπου απο υπαλληλο, γιατι ειμαι σιγουρος οτι ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν τι προσφορες εχει το καταστημα, περιμενουν πελατη να παει να το ψαξει για να το δουν.
Παντα τετοιες προσφορες Κωτσοβολε, μπραβο.

Δεν φταιει ο Κωτσος που ο Ελληνας ειναι καφρος......Δεν μπορουν οι Dixons να τσεκαρουν τι κανουν ολοι οι πωλητες, ταμειες, προισταμενοι, περιφερειαρχες....

• Like 1
Δημοσ.

Οταν μιλουμε για ξεστοκαρισμα κατ'ουσιαν και περιμενεις μετα απο 5 μερες να βρεις κομματια σε δελεαστικες τιμες δεν θεωρω οτι φταιει ο Κωτσος. Εκει που δεδομενα υπαρχουν ευθυνες ειναι στη ενημερωση των αποθεματων τους, αλλά και παλι με τετοιο χαμο, ισως ειναι αντικειμενικη και αυτη η καθυστερηση.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Οταν μιλουμε για ξεστοκαρισμα κατ'ουσιαν και περιμενεις μετα απο 5 μερες να βρεις κομματια σε δελεαστικες τιμες δεν θεωρω οτι φταιει ο Κωτσος. Εκει που δεδομενα υπαρχουν ευθυνες ειναι στη ενημερωση των αποθεματων τους, αλλά και παλι με τετοιο χαμο, ισως ειναι αντικειμενικη και αυτη η καθυστερηση.

Μερικοι αναφεραν πως ειδαν πωλητες να τσεπωνουν προσφορες....Και εγω εχω δει 2 φορες και πηγαν να με βγαλουν και τρελο....Δυστυχως οσο "επιτρεπουν" να γινονται τετοια πραγματα παντα οσοι δουλευουν σε τετοιες αλυσιδες θα εχουν το πανω χερι κατι που θεωρω ατυχες οταν ηδη εχουν πλεονεκτηματα (10-15% εκπτωση, πιστωτικες με επιστροφες βαση ποντων, εκδοση δανειων χωρις αναμονη εφοσον ειναι εταιρικα και αλλα πολλα) εναντι του καθε αγοραστη.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Salvation81 είπε

Μερικοι αναφεραν πως ειδαν πωλητες να τσεπωνουν προσφορες....Και εγω εχω δει 2 φορες και πηγαν να με βγαλουν και τρελο....Δυστυχως οσο "επιτρεπουν" να γινονται τετοια πραγματα παντα οσοι δουλευουν σε τετοιες αλυσιδες θα εχουν το πανω χερι κατι που θεωρω ατυχες οταν ηδη εχουν πλεονεκτηματα (10-15% εκπτωση, πιστωτικες με επιστροφες βαση ποντων, εκδοση δανειων χωρις αναμονη εφοσον ειναι εταιρικα και αλλα πολλα) εναντι του καθε αγοραστη.

Καλα σε αυτο συμφωνω και επαυξανω, δεν υπαρχει ευκολος τροπος περιφρουρησης ομως. Μονο με πληρη απαγορευση εκμεταλλευσης των προσφορων απο το προσωπικο θα μπορουσε να χαλιναγωγηθει αυτο το φαινομενο. Και παλι μεσω συγγενων και φιλων μπορει να παρακαμφθει..

Ειμαστε συχνα και πολυ ευσυνειδητοι οι Ελληνες σε τετοιες περιπτωσεις. Καφριλα..

Δημοσ.
Στις 14/4/2018 στις 10:23 ΠΜ, mwv είπε

update:τελικα ειχε μονο το κουτι απο το πενακι..........................................

ξεφτίλα ρε παιδιά το τζουρνεψανε στον κωτσοβολο αυτοι ειναι χειροτεροι και απο το Γερμανο!

Κ η πλακα ειναι της ορκιστηκαν οτι την ιδια μερα μπηκε στην εκθεση κ ηταν σφαγισμένο!κ αυτό έχει ήδη φαγωθεί 5 μηνες εγγυηση απο το προγραμματακι που εχει η λενοβο κ δειχνει ημερομηνια πρωτης συνδεσης.............................λειπει κ η πενα που κανει πανω απο 30 ευρω............θελει να το γυρισει!για την ακριβεια να τους το φερει στο κεφαλι......

τι θα κανατε;καλη η τιμη αλλα ουσιαστικα μεταχειρισμενο............!

Δημοσ.
3 minutes ago, mwv said:

update:τελικα ειχε μονο το κουτι απο το πενακι..........................................

ξεφτίλα ρε παιδιά το τζουρνεψανε στον κωτσοβολο αυτοι ειναι χειροτεροι και απο το Γερμανο!

Κ η πλακα ειναι της ορκιστηκαν οτι την ιδια μερα μπηκε στην εκθεση κ ηταν σφαγισμένο!κ αυτό έχει ήδη φαγωθεί 5 μηνες εγγυηση απο το προγραμματακι που εχει η λενοβο κ δειχνει ημερομηνια πρωτης συνδεσης.............................λειπει κ η πενα που κανει πανω απο 30 ευρω............θελει να το γυρισει!για την ακριβεια να τους το φερει στο κεφαλι......

τι θα κανατε;καλη η τιμη αλλα ουσιαστικα μεταχειρισμενο............!

Καμμία σχέση αδερφέ. Δείτε κανένα βίντεο στο youtube. Όλα έτσι είναι και μόνο σε κάποια είναι δωρεάν. Και εμένα είχα 3 μήνες λιγότερους εγγύηση (το πήρα Φεβρουάριο και η εγγύηση μέτραγε από Νοεμβρίο), πήρα την Lenovo και μου είπαν ότι η εγγύηση μετράει από όταν έχεις απόδειξη αγοράς και έχει ενεργοποιηθεί. Άσε τα άλλα. 

Ούτε μεταχειρισμένο είναι, ούτε τίποτα. Δεν υπερασπίζομαι τον Κωτσόβολο, αλλά έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο. Στο youtube όλα τα βίντεο έτσι είναι, χωρίς πενάκι. Μόνο σε κάποιες αγορές το δίνει δώρο η Lenovo (Γαλλία, Ινδία κλπ). 

Δεν υπερασπίζομαι τον Κωτσόβολο, αλλά ψαχτείτε λίγο ρε παιδιά πριν πάρετε κάτι. υπάρχουν δεκάδες αγορές και δεκάδες μοντέλα που πάνε σε κάθε μια. 

ΤΟ μηχάνημα είναι τούμπανο με τον γρηγορότερα m.2 SSD που μπορείτε να βρείτε σε Laptop. Πολύ καλή οθόνη και φοβερό πληκτρολόγιο και touchpad. 

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν ειχε καθολου κουτακι ενταξει.

το προβλημα ειναι οτι εχει μια αδεια θηκη κ λειπει μεσα ο στυλος.

αν ηταν θεμα της εταιρειας που δεν γουσταρε να το χαρισει στους ελληνες δεν θα ειχαν καν κουτακι με μια αδεια θηκη στο σχημα στυλου...

το θεμα ειναι οτι με την παροτρυνση μου 3 φιλοι κ συγγενεις κανανε 4000 ευρω ψωνια αν ειναι μεταχειρισμενα μισα κτλ δεν τα θελουμε.

αν ηταν εις γνωση μας οτι ειναι εκθεσιακο οκ αποφασιζεις αναλογως.

οχι ομως την κοροιδια σημερα ανοιχτηκε κ μπηκε εκθεσιακο.σιγα δηλαδη τι προμηθεια πηρε ο υπαλληλος απο 600 ευρω αγορά για να πει ψεματα;τουλαχιστον ελπιζω να αξιζε...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, IcemanGr71 είπε

Όποιος θέλει έχουν βγάλει πολλά κομμάτια της JVC TH-WL515 Bluetooth Soundbar στα 99€... Αξίζει...

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/166947-jvc-th-wl515-bluetooth#homepage

Δεν ειναι απο τις καλες προσφορες που επαιξαν.

Συγκριτικη τιμη; Τα 200 που γραφει;  Αν δειτε εχει παιξει αρκετες φορες 139-159€.

Αλλη συγκριτικη: Πριν 1.5 χρονο που βλεπω review σε Αγγλια, ειχε ΤΟΤΕ λιανικη 149 λιρες. Αν το βαλει 60-70 θα ειναι μισοτιμης για σημερα. Τωρα για μενα με τα στοιχεια που εχω δει μεχρι στιγμης εξω, δεν ειναι. Αν καποιος εχει δει εξω κατι διαφορετικο μας βοηθαει.

Με 150€ ή 200€ εχουμε παρει πριν 1-2 χρονια κατι τετοιο για παραδειγμα: http://www.samsung.com/uk/audio-video/blu-ray-home-entertainement-system-h5550/ , το παραθετω για να δωσω εναλλακτικες (όταν προκυψουν αν δεν βιαζεται κανεις) για οποιον δεν τις γνωριζει.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zio10 είπε

Μακάρι να κάνανε κι άλλοι και συχνότερα τέτοιες προσφορές! Φυσικά όπως γίνεται σχεδόν πάντα είναι όποιος προλάβει αλλά ακόμα τρέχουν προσφορές και ήταν σε μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Όταν εννοείς τέτοιες προσφορές, αναφέρεσαι στην πολιτική του Κώτσου να βαφτίζει Stock προσφορές στο site του όλα τα εκθεσιακά (που ουσιαστικά είναι μεταχειρισμένα προϊόντα! ) και απλά επειδή λόγο παλαιότητας τα δίνει -40% ( γιατί -70% δεν είναι σε καμία περίπτωση και σε τίποτα ) 

Δλδ Πόσο έπρεπε αν τα είχε ? ( προσωπικά δεν σας χαρίζει τίποτα ... χάρη του κάνετε/ κάνουμε για να μην βγάλω και εμένα απέξω )

Όσο για τους υπόλοιπους να είσαι σίγουρος ότι αν πάει καλά το εγχείρημα του Κώτσο θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι Μedia ! Plaisio. 

Εγώ ξέρει τι είδα κόσμος στα μαγαζιά που αν πήγε για βόλτα όλα καλά , αν πήγε να αγοράσει την πάτησε, αν αγόρασε κάτι που δεν ήθελε την πάτησε χειρότερα. 

ΥΓ. Μακάρι να ήταν πραγματικό stock clearance και να αφορούσε μια γκάμα από προϊόντα που απλά έμεινα σφραγισμένα απούλητα ... δεν διάβασα όμως πολλούς να πήραν κάτι κλειστό! εκτός από την ηχόμπαρα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, maxdore217 είπε

Όταν εννοείς τέτοιες προσφορές, αναφέρεσαι στην πολιτική του Κώτσου να βαφτίζει Stock προσφορές στο site του όλα τα εκθεσιακά (που ουσιαστικά είναι μεταχειρισμένα προϊόντα! ) και απλά επειδή λόγο παλαιότητας τα δίνει -40% ( γιατί -70% δεν είναι σε καμία περίπτωση και σε τίποτα ) 

Δλδ Πόσο έπρεπε αν τα είχε ? ( προσωπικά δεν σας χαρίζει τίποτα ... χάρη του κάνετε/ κάνουμε για να μην βγάλω και εμένα απέξω )

Όσο για τους υπόλοιπους να είσαι σίγουρος ότι αν πάει καλά το εγχείρημα του Κώτσο θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι Μedia ! Plaisio. 

Εγώ ξέρει τι είδα κόσμος στα μαγαζιά που αν πήγε για βόλτα όλα καλά , αν πήγε να αγοράσει την πάτησε, αν αγόρασε κάτι που δεν ήθελε την πάτησε χειρότερα. 

ΥΓ. Μακάρι να ήταν πραγματικό stock clearance και να αφορούσε μια γκάμα από προϊόντα που απλά έμεινα σφραγισμένα απούλητα ... δεν διάβασα όμως πολλούς να πήραν κάτι κλειστό! εκτός από την ηχόμπαρα. 

Καλό θα είναι να μην φτάνουμε σε υπερβολές.

Τα προϊόντα που υπάρχουν στις εκθέσεις ΔΕΝ θεωρούνται μεταχειρισμένα από τη στιγμή που συνοδεύονται με επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας η οποία ισχύει από τη στιγμή της αγοράς.

Υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ στον κόσμο και ένα ποσό έκπτωσης 30-60% είναι αυτό που γίνεται ανάλογα με το προϊόν και την πολιτική της αλυσίδας.

Τώρα αν μιλάμε για προϊόντα που πουλήθηκαν , επιστράφησαν και τοποθετήθηκαν ξανά στην έκθεση για να πουληθούν ως "εκθεσιακά" τότε μιλάμε για ΑΠΑΤΗ και ασφαλώς θα πρέπει να λογιστούν ώς μεταχειρισμένα.

Εγώ για την τηλεόραση που αγόρασα θα τηλεφωνήσω τη Δευτέρα στη Samsung και μέσω του serial θα την τσεκάρω. Βέβαια όταν παίρνεις τηλεόραση του τριχίλιαρου στα 1400 με πλήρη εγγύηση , τι να ζητήσεις παραπάνω; 

• Like 1
Δημοσ.
Στις ‎14‎/‎4‎/‎2018 στις 2:07 ΜΜ, IcemanGr71 είπε

Η Philips που είχε στα 35€ ήταν ολα τα λεφτά...3.1 ήχος, hdmi arc κτλ... Όποιος την πρόλαβε την έκανε λαχείο...

Για ποιο μοντέλο μιλάς;

• Moderators
Δημοσ.

Παντως οι μισες σελιδες στο θεμα ειναι σχολια φιλοσοφικου περιεχομενου... Μεχρι για καρτες, μετρητα και αλλα ασχετα με το τοπικ εχει γινει αναλυση (με σειρα πολλων ποστς και οχι 1-2 τυχαιων).

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Looter είπε

Καλό θα είναι να μην φτάνουμε σε υπερβολές.

Τα προϊόντα που υπάρχουν στις εκθέσεις ΔΕΝ θεωρούνται μεταχειρισμένα από τη στιγμή που συνοδεύονται με επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας η οποία ισχύει από τη στιγμή της αγοράς.

Υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ στον κόσμο και ένα ποσό έκπτωσης 30-60% είναι αυτό που γίνεται ανάλογα με το προϊόν και την πολιτική της αλυσίδας.

Τώρα αν μιλάμε για προϊόντα που πουλήθηκαν , επιστράφησαν και τοποθετήθηκαν ξανά στην έκθεση για να πουληθούν ως "εκθεσιακά" τότε μιλάμε για ΑΠΑΤΗ και ασφαλώς θα πρέπει να λογιστούν ώς μεταχειρισμένα.

Εγώ για την τηλεόραση που αγόρασα θα τηλεφωνήσω τη Δευτέρα στη Samsung και μέσω του serial θα την τσεκάρω. Βέβαια όταν παίρνεις τηλεόραση του τριχίλιαρου στα 1400 με πλήρη εγγύηση , τι να ζητήσεις παραπάνω; 

Δλδ μεταχειρισμένο είναι μόνο κάτι που το έχει αγοράσει κάποιος ?  ( τι σχέση έχει η εγγύηση με το αν το προϊόν είναι καινούργιο ή όχι ? ) 

Εντάξει αγόρασες tv και δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά μην λες πράγματα  που ισχύουν ! ( δεν έφτασα σε καμία υπερβολή ) αυτή που έγραψα είναι η αλήθεια. 

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...