-WISE- Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Και με CRT τηλεόραση μπορούμε να ζήσουμε και με Playstation 2 μπορούμε να ζήσουμε και με Fiat uno του 95 μπορούμε να ζήσουμε και με μπρίκι και γκαζάκι αντί για καφετιέρα μπορούμε να ζήσουμε. Και με κεριά αντί για λάμπες. Το ότι παίρνουμε κάτι καινούριο για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής μας είτε αυτό λέγεται αναβάθμιση εικόνας, αναβάθμιση gaming εμπειρίας, αναβάθμιση/άνεση μετακίνησης στους δρόμους, αναβάθμιση ήχου (για να έρθουμε κα στο θέμα μας) γιατί να είναι επικριταίο; Το αν μας δημιουργούν ανάγκες ή όχι είναι άλλο θέμα. 8
bikey77 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, -WISE- είπε Και με CRT τηλεόραση μπορούμε να ζήσουμε και με Playstation 2 μπορούμε να ζήσουμε και με Fiat uno του 95 μπορούμε να ζήσουμε και με μπρίκι και γκαζάκι αντί για καφετιέρα μπορούμε να ζήσουμε. Και με κεριά αντί για λάμπες. Το ότι παίρνουμε κάτι καινούριο για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής μας είτε αυτό λέγεται αναβάθμιση εικόνας, αναβάθμιση gaming εμπειρίας, αναβάθμιση/άνεση μετακίνησης στους δρόμους, αναβάθμιση ήχου (για να έρθουμε κα στο θέμα μας) γιατί να είναι επικριταίο; Το αν μας δημιουργούν ανάγκες ή όχι είναι άλλο θέμα. Το 95 είχαν βγει τα Punto, τα Uno ήταν μέχρι το 94. 1
Looter Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά μου έκατσε η παρακάτω : https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/171920-samsung-qled-qe65q8c-65-curved Ειχε δεσμευτεί από Πέμπτη για αγορά με διακανονισμό ο οποίος δεν εγκρίθηκε. Ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν πρόλαβε καν να την αποδεσμεύσει από το σύστημα.Πήγα να παρω τη μπάρα της JVC για να γλιτώσω το ΣΚ με 99 ευρώ και έφυγα χρεωμένος με 1500 Μας κατέστρεψε πάλι ο Κώτσος από το πουθενά!! Την έβλεπα να παίζει και μου έτρεχαν τα σάλια!! Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από Looter
dio7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Εν τελη μετα τα σχολια σας για την ηχομπαρα JVC TH-WL515 αποφασισα να την αγορασω γιατι σκεφτομουν καιρο να παρω μια ωστε να αναβαθμισω τον ηχο στην tv απο το mini hifi που ειχα μεχρι τωρα για ταινιες,εστω και εκθεσιακη(διοτι σκεφτηκα οτι ποσο να εχει μεταχειριστει μια ηχομπαρα σε ενα καταστημα).Ετσι,πηγα στο καταστημα της Αγ.Παρασκευης που ηταν το πρωτο κοντα μου να την αγορασω και οντως δεν ειχε τιποτα πανω της,ουτε συνδεδεμενη στο ρευμα δεν ηταν.Μου εφεραν το κουτι και ενω τη συσκευαζαν δεν βρηκαν ποτε το καλωδιο του ρευματος της μπαρας!!και ετσι με περεπεμψαν στο καταστημα των Βριλησσιων που φαινοταν ενα εκθεσιακο κομματι διαθεσιμο.Φτανοντας εκει βλεπω το καρτελακι στο ραφακι με τα home cinema αλλα πουθενα την μπαρα..Οποτε και ρωταω μια υπαλληλο και μου ειπε οτι δεν την εχουν και οτι απο λαθος φαινοταν διαθεσιμη(βεβαια απο τη σκονη στο ραφι καταλαβα οτι δεν ειχε αφαιρεθει απο εκει πανω απο μερα!).Εν τελη επειδη ψιλοπεισμωσα πηγα και στο καταστημα του mall που ηταν το επομενο διαθεσιμο οπου και την πηρα απο εκει μαλλον κανοντας βλακεια διοτι την ειχαν στην πριζα οποτε φανταζομαι οτι θα ειχε παιξει καποιες ωρες και ειχε 1-2 ασημαντες γρατσουνιες αλλα εκεινη την ωρα ετσι οπως ημουν την πηρα γιατι ηξερα οτι σημερα δεν θα μπορουσα να παω σε καποιο αλλο καταστημα να την ψαξω.Τελος καλο ολα καλα.Η ηχομπαρα ειναι αψογη οσον αφορα τον ηχο και την ενταση της και η συνδεσιμοτητα με bluetooth ειναι νομιζω must για συνδεση με κινητο-λαπτοπ-ταμπλετ απο τον καναπε.Αξιζει τα 99 ευρω σιγουρα αλλα αν τη θελει καποιος ακομα ελπιζω να μην βιαστει σαν και εμενα και να πετυχει μια πιο "καινουρια" εκθεσιακη γιατι υπαρχει σε 2-3 μαγαζια ακομα.
Salvation81 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Looter είπε Παιδιά μου έκατσε η παρακάτω : https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/171920-samsung-qled-qe65q8c-65-curved Ειχε δεσμευτεί από Πέμπτη για αγορά με διακανονισμό ο οποίος δεν εγκρίθηκε. Ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν πρόλαβε καν να την αποδεσμεύσει από το σύστημα.Πήγα να παρω τη μπάρα της JVC για να γλιτώσω το ΣΚ με 99 ευρώ και έφυγα χρεωμένος με 1500 Μας κατέστρεψε πάλι ο Κώτσος από το πουθενά!! Την έβλεπα να παίζει και μου έτρεχαν τα σάλια!! Καλη αγορα αν και αναμενω στο μουντιαλ να γινει χαμος σε προσφορες (πλεον πανω απο 1000ε δεν δινω για τηλεοραση, το θεωρω κοροιδια το ποσο γρηγορα πεφτουν οι τιμες τους).
Looter Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Καλη αγορα αν και αναμενω στο μουντιαλ να γινει χαμος σε προσφορες (πλεον πανω απο 1000ε δεν δινω για τηλεοραση, το θεωρω κοροιδια το ποσο γρηγορα πεφτουν οι τιμες τους). Αν δεν ήταν 65 ίντσες ούτε που θα την πρόσεχα στα 1000+... Πάντως έχω ρίξει ΑΠΕΙΡΟ βρίσιμο στον Κώτσο αλλά όταν σκέφτομαι τις μεγαλύτερες προσφορές που έχω τσιμπήσει κατά 50-60% είναι από αυτόν!! Θα συνεχίσω να τους κράζω έτσι για το γούρι... Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από Looter
Rebel21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Καλη αγορα αν και αναμενω στο μουντιαλ να γινει χαμος σε προσφορες (πλεον πανω απο 1000ε δεν δινω για τηλεοραση, το θεωρω κοροιδια το ποσο γρηγορα πεφτουν οι τιμες τους). Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι επιπέδου τηλεόραση είναι η συγκεκριμένη και ότι τα 1400 είναι πάρα πολύ καλή τιμή για αυτήν αν και εκθεσιακη. Επίσης πολλοί πιστεύουν λανθασμένα ότι την περίοδο του μουντιάλ (σε 2 μήνες) θα χαρίζουν τηλεοράσεις κάτι που δεν ισχύει. Με 1000 ευρώ σε 2 μήνες το πολύ να βρεις κάτι αντίστοιχο της mu8000/9000 σε 55 ίντσες. Η αντίστοιχη τηλεόραση που πήρε ο φίλος εκείνη την περίοδο θα κοστίζει 3000+. Μετριότητες δηλαδή θα παίρνεις όπως και να έχει στα 1000 ευρώ την περίοδο του μουντιάλ. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από Rebel21 1
Looter Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 19 λεπτά πριν, Rebel21 είπε Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι επιπέδου τηλεόραση είναι η συγκεκριμένη και ότι τα 1400 είναι πάρα πολύ καλή τιμή για αυτήν αν και εκθεσιακη. Επίσης πολλοί πιστεύουν λανθασμένα ότι την περίοδο του μουντιάλ (σε 2 μήνες) θα χαρίζουν τηλεοράσεις κάτι που δεν ισχύει. Με 1000 ευρώ σε 2 μήνες το πολύ να βρεις κάτι αντίστοιχο της mu8000/9000 σε 55 ίντσες. Η αντίστοιχη τηλεόραση που πήρε ο φίλος εκείνη την περίοδο θα κοστίζει 3000+. Μετριότητες δηλαδή θα παίρνεις όπως και να έχει στα 1000 ευρώ την περίοδο του μουντιάλ. Εσύ μην πας να μου χρυσώσεις τα 1399
villasg Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παλικαρια καποιος που πηρε την ηχομπαρα JVC TH-WL515 Bluetooth και την εχει συνδεσει , εαν μπορε ινα δωσει μια βοηθεια σε αυτο το topik : Προβλημα με soundbar JVC TH-WL515 και Sony KDL-42W706B Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από villasg
Salvation81 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 51 λεπτά πριν, Rebel21 είπε Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι επιπέδου τηλεόραση είναι η συγκεκριμένη και ότι τα 1400 είναι πάρα πολύ καλή τιμή για αυτήν αν και εκθεσιακη. Επίσης πολλοί πιστεύουν λανθασμένα ότι την περίοδο του μουντιάλ (σε 2 μήνες) θα χαρίζουν τηλεοράσεις κάτι που δεν ισχύει. Με 1000 ευρώ σε 2 μήνες το πολύ να βρεις κάτι αντίστοιχο της mu8000/9000 σε 55 ίντσες. Η αντίστοιχη τηλεόραση που πήρε ο φίλος εκείνη την περίοδο θα κοστίζει 3000+. Μετριότητες δηλαδή θα παίρνεις όπως και να έχει στα 1000 ευρώ την περίοδο του μουντιάλ. Βρισκεις τωρα στα 1100ε την MU9002 σε 55 ιντσες (ο κωτσος την ειχε 960ε και οχι εκθεσιακη - οταν πηγα ειχε 3 σφραγισμενες πχ στο καταστημα του Περιστεριου), πιστεψε με πως στο μουντιαλ θα δουμε πολυ καλυτερες προσφορες. Δεν με νοιαζει να ειναι το τρελο μοντελο, μια φορα αν ειναι η MU9002 σε 65 ιντσες στα 1000ε και σφραγισμενη ειμαι ικανοποιημενος και φυσικα θα την χτυπησω. Θυμαμαι το 2007 που εδωσα 2800ε για τηλεοραση και στο τελος ζητημα να την δουλεψα 500 ωρες. Προσφατα εδωσα για κυρτη 800ε και παλι ζητημα να την εχω δουλεψει 200 ωρες. Αν εβλεπα ολη μερα τηλεοραση ισως να μην με ενοιαζε πλεον το ποσο κοστιζει καποια αλλα επειδη δεν βλεπω και επειδη τις περισσοτερες ταινιες τις βλεπω στην 35αρα κυρτη που εχω στον υπολογιστη (πεστο βαρεμαρα, πεστο ευκολια) τα 1000ε τα θεωρω μια χαρα για ενα "καλο" μοντελο.
Rebel21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Βρισκεις τωρα στα 1100ε την MU9002 σε 55 ιντσες (ο κωτσος την ειχε 960ε και οχι εκθεσιακη - οταν πηγα ειχε 3 σφραγισμενες πχ στο καταστημα του Περιστεριου), πιστεψε με πως στο μουντιαλ θα δουμε πολυ καλυτερες προσφορες. Δεν με νοιαζει να ειναι το τρελο μοντελο, μια φορα αν ειναι η MU9002 σε 65 ιντσες στα 1000ε και σφραγισμενη ειμαι ικανοποιημενος και φυσικα θα την χτυπησω. Θυμαμαι το 2007 που εδωσα 2800ε για τηλεοραση και στο τελος ζητημα να την δουλεψα 500 ωρες. Προσφατα εδωσα για κυρτη 800ε και παλι ζητημα να την εχω δουλεψει 200 ωρες. Αν εβλεπα ολη μερα τηλεοραση ισως να μην με ενοιαζε πλεον το ποσο κοστιζει καποια αλλα επειδη δεν βλεπω και επειδη τις περισσοτερες ταινιες τις βλεπω στην 35αρα κυρτη που εχω στον υπολογιστη (πεστο βαρεμαρα, πεστο ευκολια) τα 1000ε τα θεωρω μια χαρα για ενα "καλο" μοντελο. Σε καταλαβαίνω φίλε μου και έχεις δίκιο εν μέρη. Η mu9000 μπορεί να έχει 1100 (πάνω από έναν χρόνο μετά) αλλά αυτή είναι τιμή για ξεστοκαρισμα. Την περίοδο του μουντιάλ θα πωλείται ο αντικαστατης, δηλαδή η Nu8500 και η κατάσταση θα είναι διαφορετική. Το θετικό είναι ότι προς το παρόν η Nu8500 έχει πολύ χαμηλή τιμή έναρξης τουλάχιστον στην Αμερική. Μένει να δούμε την τιμολόγηση στα μέρη μας.
d_gkal Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Αγορασα την jvc ηχομπαρα στα 99.50€ Εκθεσιακή Αυριο θα συνδεθει με bt με τηλεοραση Samsung
-WISE- Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Αγορασα την jvc ηχομπαρα στα 99.50€ Εκθεσιακή Αυριο θα συνδεθει με bt με τηλεοραση Samsung Εσύ είσαι ο αρχοντας. Ούτε καλώδια ούτε τίποτα. Απλά από περιέργεια, δοκίμασε και μέσω καλωδίου. Optical ή HDMI και πες μας αν υπάρχει διάφορα στην ποιότητα του ήχου ανάμεσα σε ασύρματη και ενσύρματη σύνδεση. Μήπως τόσοι που την έχουμε πάρει να ανοιγαμε νέο θέμα αποκλειστικά για αυτήν ;
d_gkal Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Ελπίζω σημερα να την δοκιμασω Οπτικη ίνα δεν εχω, οποτε θα τσεκαρω bt και hdmi οπως ειπες Στο καταστημα που τη συνδεσα με το κινητο και επαιξε τραγούδι απο yt, με ικανοποίησε αρκετα. ΔΔεν ειμαι audiophile, απλα θελω να ακουω οσο μπορώ καλυτερα!
zio10 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 19 ώρες πριν, maxdore217 είπε Τέτοιοι που είμαστε καλά μας κάνει ο Κώτσος και γελάει μαζί μας! 13 Σελ. Θέμα χωρίς να υπάρχει κάποια ουσιαστική προφορά ... και όχι παίδες οι ηχόμπαρες δεν είναι η super προσφορά μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτήν ή με ότι άλλο τρόπο έχει ο καθένας . Από προσωπική εικόνα χωρίς να με ενδιαφέρει τίποτα ( πήγα σε ένα μαγαζί και είχε φουρνάκι 99€ με -30% το εκθεσιακό μόνο το οποίο ήταν και χτυπημένο ... και απόσο είδα το ίδιο πριν 1 μήνα στο you είχε 95€ καινούργιο. Πιστεύω ότι θα υπάρχουν και άτομα που απλά θα πήραν εκθεσιακό κάτι επειδή τους είπαν ότι ο Κώτσος έβαλε προσφορές!!! Μακάρι να κάνανε κι άλλοι και συχνότερα τέτοιες προσφορές! Φυσικά όπως γίνεται σχεδόν πάντα είναι όποιος προλάβει αλλά ακόμα τρέχουν προσφορές και ήταν σε μεγάλη γκάμα προϊόντων. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις