Προς το περιεχόμενο

Stock clearance @Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, demmian είπε

παιδια η ηχομπαρα Sony HT-CT80 αξιζει? βλεπω εχει σχεδον μιση τιμη απο σκρουτζ

Μια χαρά είναι... προχώρα άφοβα... για 65€ μην το συζητάς...

Πήρα μια για φίλο μου... την δοκίμασα... αξίζει...

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, demmian είπε

Αυτή ήταν να πάρω στην αρχή μέχρι που την παρήγγειλα κιόλας. Αλλά είδα ότι η τηλεόραση μου δεν έχει είσοδο optical οπότε να είσαι προσεκτικός όσον αφορά στην συνδεσιμότητα της. Πάντα υπάρχει, φυσικά, η δυνατότητα για 3.5mm σε 3.5mm αλλά σίγουρα δεν θα πάρεις τα μέγιστα από άποψη ήχου. Για αξιολογήσεις δες στο Amazon. Έχει πάρα πολλές. Νομίζω ότι για την τιμή που την έχει ο Κωτσόβολος δεν έχει αντίπαλο.

Επεξ/σία από -WISE-
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε

για πιο λογο να τα παρεις πισω σε δωσεις? αν εδωσες ολοκληρο το ποσο ολοκληρο πρεπει να το παρεις και αμεσα.

Γτ έτσι τα επιστρεφουν.

Το ξέρω ότι το έδωσες και έτσι πρέπει να το πάρεις πίσω,ολόκληρο  το  ποσό,αλλά δυστυχως το δινουν σε δόσεις.

Τρελό,αλλά έτσι κάνουν.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Αυτή ήταν να πάρω στην αρχή μέχρι που την παρήγγειλα κιόλας. Αλλά είδα ότι η τηλεόραση μου δεν έχει είσοδο optical οπότε να είσαι προσεκτικός όσον αφορά στην συνδεσιμότητα της. Πάντα υπάρχει, φυσικά, η δυνατότητα για 3.5mm σε 3.5mm αλλά σίγουρα δεν θα πάρεις τα μέγιστα από άποψη ήχου. Για αξιολογήσεις δες στο Amazon. Έχει πάρα πολλές. Νομίζω ότι για την τιμή που την έχει ο Κωτσόβολος δεν έχει αντίπαλο.

Η Philips που είχε στα 35€ ήταν ολα τα λεφτά...3.1 ήχος, hdmi arc κτλ... Όποιος την πρόλαβε την έκανε λαχείο...

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε

4 λεπτά πριν, -WISE- είπε

μολις δοκιμασα να κανω παραγγελια.. υπαρχει σε 3-4 καταστηματα μονο και δεν κανουν αποστολη.. οσοι ειμαστε επαρχια ειμαστε ατυχοι.. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, demmian είπε

μολις δοκιμασα να κανω παραγγελια.. υπαρχει σε 3-4 καταστηματα μονο και δεν κανουν αποστολη.. οσοι ειμαστε επαρχια ειμαστε ατυχοι.. 

Καλά και διαθέσιμο να έλεγε, μπορεί να μην ήταν γιατί... έτσι. :P

Δημοσ.

Εγώ κάτι πήρα αν και κατά τύχη το βρήκα, παρόλα αυτά πρέπει να πούμε πως οι τιμές που έγιναν ήταν από νορμάλ μέχρι εντυπωσιακές.. Δεν θυμάμαι άλλη αλυσίδα να κάνει τέτοιο θόρυβο με τις τιμές της..

• Like 1
Δημοσ.

Sony MDRXB50BSB (34,99€)

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/portable-audio/akoustika/169417-sony-mdrxb50bsb-black-bluetooth#homepage

Sony MDR-AS600BT (44,95€)

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/portable-audio/akoustika/156780-sony-mdr-as600bt-black#homepage

Πως θα τα χαρακτηρίζατε σε σχέση με τα Meizu EP51 και EP52? 

Τα θέλω κυρίως για τρέξιμο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, -WISE- είπε

1 ώρα πριν, IcemanGr71 είπε

1 ώρα πριν, demmian είπε

Σε σχέση με κάποια άλλη λύση (δεν υπάρχει δυνατότητα για αγορά κανονικού surround λόγω διαρρύθμισης), σε αντίστοιχη περίπου τιμή (max 100 €), θεωρείτε ότι θα είναι καλύτερη αυτή η ηχόμπαρα από κάποια ηχεία 2.1 με οπτική είσοδο; Έχετε να προτείνετε κάτι εναλλακτικό;

Δημοσ.
1 hour ago, stelios18120 said:

Γτ έτσι τα επιστρεφουν.

Το ξέρω ότι το έδωσες και έτσι πρέπει να το πάρεις πίσω,ολόκληρο  το  ποσό,αλλά δυστυχως το δινουν σε δόσεις.

Τρελό,αλλά έτσι κάνουν.

στανταρ τοτε ειναι παρανομο, κατεφυγε σε αρχες (συνηγορο καταναλωτη κλπ).

Δημοσ.

Τέτοιοι που είμαστε καλά μας κάνει ο Κώτσος και γελάει μαζί μας! 

13 Σελ. Θέμα χωρίς να υπάρχει κάποια ουσιαστική προφορά ... και όχι παίδες οι ηχόμπαρες δεν είναι η super προσφορά μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτήν ή με ότι άλλο τρόπο έχει ο καθένας . 

Από προσωπική εικόνα χωρίς να με ενδιαφέρει τίποτα ( πήγα σε ένα μαγαζί και είχε φουρνάκι 99€ με -30% το εκθεσιακό μόνο το οποίο ήταν και χτυπημένο ... και απόσο είδα το ίδιο πριν 1 μήνα στο you είχε 95€ καινούργιο.

Πιστεύω ότι θα υπάρχουν και άτομα που απλά θα πήραν εκθεσιακό κάτι επειδή τους είπαν ότι ο Κώτσος έβαλε προσφορές!!!  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα δεν είπε κανένας πως οτιδήποτε είχε σε έκπτωση ο κωτσος άξιζε για αγορά, αλλά ότι μέσα στα εκατοντάδες προϊόντα που ξεστοκαρε, κάποια άξιζαν πολύ. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα εκμηδενίζετε όλα ορισμενοι. 

Και ναι, προφανώς και μπορούμε όλοι να ζήσουμε χωρίς ηχομπαρες η καινουρια τιβι αλλά το θέμα αφορά προσφορές σε τεχνολογικά προϊόντα και όχι επιβίωση.. 

Επεξ/σία από s2117
  • Like 9
Δημοσ.
13 minutes ago, maxdore217 said:

και όχι παίδες οι ηχόμπαρες δεν είναι η super προσφορά μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτήν ή με ότι άλλο τρόπο έχει ο καθένας . 

Όλα όσα μπαίνουν εδώ στις προσφορές είναι πράγματα που μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά. 

Να κλείσουμε την ενότητα? 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, NickTG είπε

Όλα όσα μπαίνουν εδώ στις προσφορές είναι πράγματα που μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά. 

Να κλείσουμε την ενότητα? 

Φίλε άλλο να μην έχει Tv στο σπίτι και άλλο να μην έχεις ηχόμπαρα ! 

Ακόμα να  πω ότι όσα πράγματα μπαίνουν εδώ στις προσφορές συνήθως υπάρχουν κι όλας!  Δεν είναι εικονικά αποθέματα ( και να τρέχεις τον κόσμος από δω και από εκεί ) 

Αλλού το πήγατε παίδες ... καλή τύχη τότε! με τα αποθέματα και τα εκθεσιακό   

Προσωπικά είπα θεωρώ κοροιδία τον τρόπο που βρήκε η εταιρία να μαζεύει κόσμο στα καταστήματα τις! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...