Προς το περιεχόμενο

Stock clearance @Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ μετά από μάχη με τον υπάλληλο αγόρασα το Coolermaster mouse που ποσταρε ένας φίλος σε προηγούμενες σελίδες.

Δεν το πίστευα οτι τα καβατζώνουν, αλλά το είδα με τα μάτια μου.. τέλος πάντων..

Αν βρίσκαμε και καμια τηλεόραση καλα θα ήταν.. Πιο πάνω η Samsung 55" στα 369€, αν είναι σφραγισμένη μιλάμε ίσως για το deal της χρονιας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

γιατι τοση φασαρια με την ηχομπαρα?10 ευρω ακριβοτερη ειναι στο σκρουτζ και σφραγισμενη..Αλλο τα 200 ευρω αρχικη που λεει ο κωτσοβολος

Για την JVC TH-WL515  καθως και την Sony HT-CT80 δεν ισχυει αυτο αδελφε

Επεξ/σία από villasg
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν αγοράζει πολύς κόσμος ηχομπαρες, κακώς για μένα.... Ούτε εγώ έχω, έβαζα το στερεοφωνικό στη τηλεόραση.

Είναι μείον λεφτά που δε θα έδινα. ..

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Αν εχεις 5.1 JBL ηχεια με ενεργο sub και Yamaha 3D AV με μικροφωνο για καλιμπραρισμα την ηχομπαρα την παιρνεις για την κρεβατοκαμαρα.

Σωστα! Παιδια δεν κοιταμε τι τιμη μας γραφει ο Κωτσος σαν τις τηλεπωλησεις απο τοσο τωρα μονο τοσο.

Ριχνουμε μια ματια στο Skroutz και ειδικα στο ιστορικο τιμης.

Δεν ειναι άχρηστη εννοώ για κάποιον που δεν έχει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Phoenix7 είπε

Εγω ξερω οτι μας έχουν βαλει στο τριπακι να παίρνουμε οτι δεν χρειαζόμαστε...

Χρονια τωρα,ενας λογος που φτασαμε εδω που φτασαμε.
Στη "black friday" επινα καφε εξω απο τον κωτσο και εβλεπα καθε 5 λεπτα καποιον να βγαινει με μια 40ρα παραμασχαλα.

Ομοιως και σε οτι μ@λ@κι@ βγαζει το λιντλ,χωρις να θελω να μειωσω τα προιοντα του.

Επεξ/σία από webparts
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, IcemanGr71 είπε

Δεν ειναι άχρηστη εννοώ για κάποιον που δεν έχει...

Ναι εχεις δικιο αλλα εγω μιλησα για μενα δεν ειπα οτι γενικα ειναι αχρηστες. :rolleyes:

Spoiler

Παντως δεν μπορω να καταλαβω κατι. Εβαλα αγγελια μια panasonic 40 4k εντελως σφραγισμενη αξιας 450 ευρω με καινουρια αποδειξη γιατι ηταν αντικατασταση αλλου μοντελου.

Δηλαδη τηλεροαση στο κουτι ουτε μιας μερας οπως μου την εφεραν την εβαλα αγγελια.

Ειχα κατι μηνυματα φιλε δινω 300 φιλε δινω 250 μονο ενας ηρθε για 400 με εβαλε να την ξεσφραγισω να δει οτι ειναι οκ και μετα μου εδινε 350 αν δεν ειχα παιδια θα εφευγε απο το μπαλκονι του δευτερου.

Τελικα  απο τα νευρα μου την κρατησα για την κρεβατοκαμαρα.

Ειδα εκθεσιακες σαν την δικια μου περιπου να φευγουν στα 360 ευρω και για την δικια μου σφραγισμενη δεν ειχα ενα μηνυμα για 350 και δεν ειμαι κανενας αγνωστος σχεδον 300 θετικες εχω και πανω απο 10 χρονια εδω μεσα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εγω αν ειχα τα ψιλα ισως να ρισκαρα σε αυτη.

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/171920-samsung-qled-qe65q8c-65-curved#homepage

120Hz va panel 10bit

https://www.displayspecifications.com/en/model/17dca9a

Μου λειπουν τα 400 :lol:

Κορυφαία τιμή δεδομένου των ιντσών αλλά και της κορυφαίας ποιότητας της συγκεκριμένης αλλά μεγάλο ρίσκο οι εκθεσιακές 65''. Σίγουρα θέλει παρουσία πελάτη στο πακετάρισμα γιατί οι υπάλληλοι είναι πολύ αδιάφοροι και απρόσεκτοι στο πακετάρισμα. Μπορεί στο μαγαζί να δεις μια τηλεόραση που είναι μια χαρά ή τουλάχιστον αποδεκτή για εκθεσιακό κομμάτι και μετά ο υπεύθυνος να φωνάξει δύο τυχαίους υπαλλήλους από το τμήμα των ψυγείων και σεσουάρ μαλλιών και να την καταστρέψουν βάζοντας την στο κουτί. 

Επεξ/σία από Rebel21
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Rebel21 είπε

Κορυφαία τιμή δεδομένου των ιντσών αλλά και της κορυφαίας ποιότητας της συγκεκριμένης αλλά μεγάλο ρίσκο οι εκθεσιακές 65''. Σίγουρα θέλει παρουσία πελάτη στο πακετάρισμα γιατί οι υπάλληλοι είναι πολύ αδιάφοροι και απρόσεκτοι στο πακετάρισμα. Μπορεί στο μαγαζί να δεις μια τηλεόραση που είναι μια χαρά ή τουλάχιστον αποδεκτή για εκθεσιακό κομμάτι και μετά ο υπεύθυνος να φωνάξει δύο τυχαίους υπαλλήλους από το τμήμα των ψυγείων και σεσουάρ μαλλιών και να την καταστρέψουν βάζοντας την στο κουτί. 

Πηρα για την μοναδικη εδω Αθηνα εχει κρατηθει.

Καλη τιμη ειναι αυτη 200 κατω απο τον επομενο και ειναι σφραγισμενη γιατι εχει αποστολη στο σπιτι.

https://www.skroutz.gr/s/11524709/Samsung-UE65MU9000.html

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Πηρα για την μοναδικη εδω Αθηνα εχει κρατηθει.

Καλη τιμη ειναι αυτη 200 κατω απο τον επομενο και ειναι σφραγισμενη γιατι εχει αποστολη στο σπιτι.

https://www.skroutz.gr/s/11524709/Samsung-UE65MU9000.html

Αν όντως είναι σφραγισμένη τότε ναι η τιμή είναι καλή αλλά σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με την q8c που είναι η αντίστοιχη περσινή ks9000. 

Γενικά οποίος μπορεί να ψωνίσει high end μοντέλα στα 1000 - 1200 είναι τυχερός, είναι κορυφαία deals και θα έχει το κεφάλι του ήσυχο για τα επόμενο χρόνια αφού θα διαθέτει τα βασικά που χρειάζεται va-120hz-κορυφαιο hdr που δεν πρόκειται να βρεις για αρκετα ακόμα χρόνια στα mid μοντέλα πχ mu6400 η sony xe8xxx κλπ. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, villasg είπε

5 κοματια ηταν και εφυγαν

ZQwzBCa.png

Εαν καποιος αλλαξει γνωμη για αυτην ας με ενηεμρωσει, ευχαρστω (αθηνα)

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, orck είπε

Εαν καποιος αλλαξει γνωμη για αυτην ας με ενηεμρωσει, ευχαρστω (αθηνα)

Γιατι σου ειπε κανεις οτι οι προσφορες του Κωτσου ειναι αποκλειστικα για τα μελη του Insomnia? :lol:

Δημοσ.
1 hour ago, stelios18120 said:

Πάντως όσοι βάζετε πιστωτική,αν γίνει κανένα λάθος,κρίμα είναι να παίρνετε τα λεφτακια σας με δόσεις πίσω....

για πιο λογο να τα παρεις πισω σε δωσεις? αν εδωσες ολοκληρο το ποσο ολοκληρο πρεπει να το παρεις και αμεσα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Rebel21 είπε

Αν όντως είναι σφραγισμένη τότε ναι η τιμή είναι καλή αλλά σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με την q8c που είναι η αντίστοιχη περσινή ks9000. 

Γενικά οποίος μπορεί να ψωνίσει high end μοντέλα στα 1000 - 1200 είναι τυχερός, είναι κορυφαία deals και θα έχει το κεφάλι του ήσυχο για τα επόμενο χρόνια αφού θα διαθέτει τα βασικά που χρειάζεται va-120hz-κορυφαιο hdr που δεν πρόκειται να βρεις για αρκετα ακόμα χρόνια στα mid μοντέλα πχ mu6400 η sony xe8xxx κλπ. 

Η Q ηταν σε τρια καταστηματα και στο εντος Αττικης που πηρα ηταν κρατημενη μπηκα στο τρυπακι να δωσω 100 στο χερι που τα εχω και να βαλω τα αλλα σε δοσεις.

Πλεον μονο σε δυο καταστηματα Χανιωτες τρεχατε να την παρετε και να σας δωσω οδο στις Μουρνιες να μου την πατε. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...