Προς το περιεχόμενο

Stock clearance @Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε

μπατιρακια ειμαστε φιλε δε φταινε οι τιμες

Για ναμαι ειλικρινής σκέφτομαι τη μετανάστευση όχι για λόγους επιβίωσης αλλά για να μπορώ να τα αγοράζω ολα μιας κ δεν μπορώ να διαλέξω!χαιβαναραααα.

Πήρε κάνεις το lenovo?είχε μέσα πενάκι;

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/174579-lenovo-yoga-720-i5-7200u/8gb/256ssd/w10#homepage

Επεξ/σία από mwv
  • Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα μπασα δεν ειναι κατευθυντικα, οπως οι μεσαιες-υψηλες συχνοτητες. Οπου και να το βαλεις δεν θα δεις ιδιαιτερη διαφορα, εκτος απο την ενταση. Κατευθυνση δεν θα καταλαβεις ποτε

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, thanasismen76 είπε

Samsung UE55K5500 Τηλεόραση Smart TV    369€

Απλή Full HD αλλά  SMART και λογικά όχι εκθεσιακή, έχει μόνο αποστολή στον χώρο μας.

https://avclub.gr/forum/showthread.php/151497-Samsung-55-UE55K5500

Επίσης 699€ ηταν η τιμη της οσο ηταν διαθέσιμη σε άλλα καταστήματα οχι και 1229€ λολ

Επεξ/σία από Phoenix7
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το φοβήθηκα να σου πω την αλήθεια γιατί έπρεπε να χρεώσω την πιστωτική και αν για κάποιο λόγο γινόταν μπέρδεμα με την διαθεσιμότητα άντε μετά να ξεμπερδέψεις. Μακάρι να παραλάβεις.

Επεξ/σία από thanasismen76
Δημοσ.

Το οτι εχει ακομα πραγματα στην σελιδα που εδω και τρεις μερες εχουν εξαντληθει ενω ανεβαζουν νεα πραγματα ειναι τραγικο.

Μπηκα και εγω στον πειρασμο να παρω πραγματα που μου ειναι αχρηστα οπως ηχομπαρα η τηλεοραση που δεν εχει καμια σχεση με την τηλεοραση που θελω να παρω αλλα εκανα εξορκισμο. :lol:

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Το οτι εχει ακομα πραγματα στην σελιδα που εδω και τρεις μερες εχουν εξαντληθει ενω ανεβαζουν νεα πραγματα ειναι τραγικο.

Μπηκα και εγω στον πειρασμο να παρω πραγματα που μου ειναι αχρηστα οπως ηχομπαρα η τηλεοραση που δεν εχει καμια σχεση με την τηλεοραση που θελω να παρω αλλα εκανα εξορκισμο. :lol:

Άχρηστη η ηχομπαρα δεν είναι... Όταν ακούσεις τον ήχο... δεν υπάρχει γυρισμός....

Δημοσ.

γιατι τοση φασαρια με την ηχομπαρα?10 ευρω ακριβοτερη ειναι στο σκρουτζ και σφραγισμενη..Αλλο τα 200 ευρω αρχικη που λεει ο κωτσοβολος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως όσοι βάζετε πιστωτική,αν γίνει κανένα λάθος,κρίμα είναι να παίρνετε τα λεφτακια σας με δόσεις πίσω....

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε

Άχρηστη η ηχομπαρα δεν είναι... Όταν ακούσεις τον ήχο... δεν υπάρχει γυρισμός....

Αν εχεις 5.1 JBL ηχεια με ενεργο sub και Yamaha 3D AV με μικροφωνο για καλιμπραρισμα την ηχομπαρα την παιρνεις για την κρεβατοκαμαρα.

3 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

γιατι τοση φασαρια με την ηχομπαρα?10 ευρω ακριβοτερη ειναι στο σκρουτζ και σφραγισμενη..Αλλο τα 200 ευρω αρχικη που λεει ο κωτσοβολος

Σωστα! Παιδια δεν κοιταμε τι τιμη μας γραφει ο Κωτσος σαν τις τηλεπωλησεις απο τοσο τωρα μονο τοσο.

Ριχνουμε μια ματια στο Skroutz και ειδικα στο ιστορικο τιμης.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Πάντως όσοι βάζετε πιστωτική,αν γίνει κανένα λάθος,κρίμα είναι να παίρνετε τα λεφτακια σας με δόσεις πίσω....

Πιστωτική το εμφανίζει αλλά στην ουσία την αγορά την έκανα με χρεωστική επικοινωνήσα τηλεφωνικά μαζί τους, η δέσμευση έγινε κανονικά από τα κεντρικά τους , η τηλεόραση είναι καινούργια , σφραγισμένη και η παράδοση θα γίνει την Παρασκευή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...