Προς το περιεχόμενο

Stock clearance @Kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, fytotech είπε

Γράφονται πολλές ανακρίβειες εδώ μέσα που γίνονται μόνο με υποθέσεις.

Μόλις παρέλαβα την ηχόμπαρα της JVC και δεν είναι εκθεσιακό κομμάτι. Μέσα στο κουτί της κανονικά με τα σελοφάν, με τα αυτοκόλλητα και καμία ένδειξη χρήσης.

Είχε κι έχει ακόμα κάποιες ευκαιρίες. Προφανώς έκαναν ξεστοκάρισμα με την πραγματική έννοια της λέξης. Γιατί στην Ελλάδα, ξεστοκάρισμα εννοούμε εκπτώσεις.

Και βρέθηκε πρώτη φορά που μεγάλο κατάστημα που έκανε κάτι τέτοιο και πολλοί έχασαν κάποιες ευκαιρίες γιατί άκουσαν κάποιους που υπέθεσαν κάτι και το έγραψαν σαν δεδομένο.

Κατά τη γνώμη μου (αλλά χωρίς να έχω αποδείξεις πέρα της ηχόμπαρας κι ενός παιχνιδιού για PS Vita που ήταν κι αυτό σφραγισμένο), όποια είναι προς αποστολή είναι αχρησιμοποίητα κομμάτια, όποια δίνουν επιλογή για παραλαβή μόνο από το κατάστημα, πιθανόν να είναι εκθεσιακά.

Όσον αφορά το πώς αντιμετώπισε ο Κωτσόβολος το ξεστοκάρισμα, ήταν όντως αντιεπαγγελματικό (αν κρίνουμε από τις ιστορίες) αλλά προσωπικά, μπήκα στο site, έκανα την παραγγελία κι απλά παρέλαβα. 

Και σε καταστηματα υπηρχαν σφραγισμενα καποια, το θεμα ειναι πως σε αυτα δεν εκαναν καλες τιμες.
Οσο για οσα υπηρχαν στην αποθηκη τους εκει μονο λιγοι τυχεροι θα καταφεραν να αγορασουν κατι.

Δημοσ.

Αγόρασα αυτήν εδώ: https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/166947-jvc-th-wl515-bluetooth#homepage όταν ήταν διαθέσιμη για αποστολή κι όχι μόνο από καταστήματα όπως είναι τώρα.

Με μια γρήγορη ματιά τη βρίσκω στο εξωτερικό με το λιγότερο 50€ παραπάνω.

Δεν ήταν για 200€ αλλά δεν ήταν και για 100€.

Το θεωρώ προσφορά αρκετά καλή.

Τώρα αν υπάρχει κάτι καλύτερο στα 100€ δεν ξέρω αλλά και να υπάρχει, δε νομίζω να είναι τραγικά καλύτερο. Οπότε πιστεύω πως έκανα καλή κίνηση μιας κι ήμουν ούτως ή άλλως σε αναζήτηση για ηχόμπαρα. Στα υπόλοιπα δεν κοίταξα γιατί δεν ψάχνω κάτι αυτόν τον καιρό. Κοίταξα και λίγο παιχνίδια για PS Vita και PS4 κι εκεί έχει κάποιες καλές τιμές αν σε ενδιαφέρουν όμως οι συγκεκριμένοι λίγοι τίτλοι που έβγαλε σε προσφορά. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fytotech είπε

Μόλις παρέλαβα την ηχόμπαρα της JVC και δεν είναι εκθεσιακό κομμάτι

Αμα προσεξες η ηχομπαρα αυτη ηταν διαθέσιμη για παραγγελια και αποστολη στο σπιτι ( λογικα απο την αποθηκη σφραγισμενη ) αλλα και για παραλαβη απο μαγαζι που το παιζεις εαν ειναι εκθεσιακη ή οχι
Αντιθετα η Sony ηταν διαθεσιμη μονο απο καποια μαγαζια , αυτη που πηρα εγω ( καταστημα χαλκιδας ηταν εκθεσιακη , καθαρισμενη και πακεταρισμενη σωστα στο κουτι της ) , μολις δε την πηρα το αποθεμα εγινε 0 .

Anyway ειναι συσκευες που ηταν demo μονο για να βλεπεις , πουθενα δεν επαιζαν demo οι ηχομπαρες ........

Παραγγειλα και μια JVC να μου την στειλουν στο εξοχικο ! ! !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας πω και γω την εμπειρία μου από τον Κωτσόβολο και μάλιστα για την συγκεκριμένη ηχομπάρα που συζητάτε.

Παρήγγειλα online την Τετάρτη στις 11/4/2018 πρωί-πρωί (για να την έχω όσο πιο γρήγορα γίνεται λόγω δώρου) την JVC ηχόμπαρα που ήταν σε προσφορά. Όλα έδειχναν καλά με την παραγγελία και αποφάσισα να πάρω σήμερα Παρασκευή στις 13/4/2017 γιατί έβλεπα στο status της σελίδας ότι ήταν "υπό εκτέλεση" εδώ και δύο μέρες. Πίστευα ότι θα την είχα μέχρι τη Δευτέρα το αργότερο καθώς μιλάμε για διαθέσιμο προϊόν και μάλιστα έδινε δυνατότητα για αποστολή στο χώρο μου οπότε φαντάστηκα ότι δεν θα έπαιρνε πάνω από 1-3 εργάσιμες μέρες παράδοση που ισχύει κατά κανόνα για τα διαθέσιμα προϊόντα. Με έκπληξη μου λέει η κοπέλα στο τηλέφωνο ότι η παραγγελία μου είναι ακυρωμένη γιατί δεν υπάρχει το προϊόν! Μιλώντας με άλλη κοπέλα από το help desk μου εξήγησε ότι λόγω φόρτου εργασίας και πολλών παραγγελιών κλπ δεν είχε ανανεωθεί το σύστημα και είχε δεσμευτεί κανονικά η παραγγελία αλλά στην αποθήκη δεν υπήρχε το προϊόν. Φυσικά με έπιασε εκνευρισμός προτίστως γιατί δεν ενημερώθηκα ρε φίλε. Δηλαδή αν δεν έπαιρνα τηλέφωνο θα έβλεπα μία παραγγελία μόνιμα υπό εκτέλεση ή (κάποια στιγμή) ακυρωμένη και θα έπρεπε να πάρω εγώ τηλέφωνο να ρωτήσω τι γίνεται; Δευτερευόντως επειδή δεν μπορούσαν από το τηλέφωνο να με εξυπηρετήσουν ώστε να δούμε σε ποια καταστήματα υπάρχει ως καινούριο/σφραγισμένο και όχι ως εκθεσιακό για να πάω να το πάρω. Έπρεπε, δηλαδή, να καλέσω εγώ όλα τα καταστήματα που μπορεί να ήταν κοντά μου και αν υπήρχαν κάποια που δεν θα χρειαζόταν να "ξενιτευτώ" για να το βρω, να περιμένω στα τηλέφωνα που δεν σηκώνει κανείς στα καταστήματα (προσπαθούσα πάνω από 3 ώρες να πιάσω κάποιον στο κατάστημα της Μεταμορφωσης για να τον ρωτήσω, τελικά δεν τον βρήκα ποτέ). Αναγκάστηκα να στείλω έναν φίλο μου να ρισκάρει να πάει στο κατάστημα καθώς εγώ δεν μπορώ να πάω λόγω ωραρίων και επειδή έπρεπε να το έχω άμεσα το προϊόν επειδή το ήθελα για δώρο. Τελικά αναγκάστηκα να πάρω ένα εκθεσιακό κομμάτι. Με λίγα λόγια:
1)Άλλα γράφει το site, άλλη διαθεσιμότητα ισχύει.
2)Δεν ενημερώθηκα για την εξέλιξη (ακύρωση) της παραγγελίας και ποιος ξέρει πότε και αν θα ενημερωνόμουν.
3)Έπρεπε να πάρω εγώ τηλέφωνο σε όλα τα κοντινά καταστήματα χάνοντας ώρα από τη δουλειά μου. Αν κατά τύχη έβρισκα κάποιον να με εξυπηρετήσει ΔΕΝ μπορούσα να κρατήσω τηλεφωνικά το προϊόν στο όνομα μου και να περάσω να το πάρω οπότε η πιθανότητα να μην το βρω τελικά στο κατάστημα χάνοντας και ώρα φυσικά μέχρι να πάω, ήταν πολύ μεγάλη ειδικά αφού μιλάμε για ελάχιστα stock κομμάτια.
4)Το προϊόν το βρήκα τελικά και το αγόρασα αλλά είναι εκθεσιακό, όμως δυστυχώς έπρεπε να το πάρω γιατί το είχα "τάξει" ως δώρο.
5)Χρεώθηκα κανονικά τις δόσεις για ένα προϊόν που δεν θα αποκτούσα ποτέ και οι οποίες δόσεις θα μου επιστρέφονται μήνα με τον μήνα δεσμεύοντας μου ένα σχετικά μεγάλο ποσό το οποίο δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω σε άλλες αγορές αν θελήσω.

Ενώ έχω σε υπόληψη την συγκεκριμένη εταιρεία, η τελευταία μου αγορά μάλλον θα είναι όντως και η τελευταία μου οριστικά.

Επεξ/σία από -WISE-
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, villasg είπε

Παραγγειλα και μια JVC να μου την στειλουν στο εξοχικο ! ! !

και μου εστειλαν μολις τωρα μυνημα οτι παρεληφθει απο την γενικη ταχυδρομικη για αποστολη ............ ειμαι χαλκιδα .......... και το tracking λεει :

vw5w0wl.png

Αρα η λογικη λεει οτι ειναι demo , αλλιως θα ερχοταν απο τις κεντρικες αποθηκες του κοτσοβ ....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, villasg είπε

και μου εστειλαν μολις τωρα μυνημα οτι παρεληφθει απο την γενικη ταχυδρομικη για αποστολη ............ ειμαι χαλκιδα .......... και το tracking λεει :

vw5w0wl.png

Αρα η λογικη λεει οτι ειναι demo , αλλιως θα ερχοταν απο τις κεντρικες αποθηκες του κοτσοβ ....

Μπα, κι εμενα ενα λαπτοπ που παραγγειλα, μου ηρθε απο κερκυρα στην αθηνα...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, -WISE- είπε

θα έβλεπα μία παραγγελία μόνιμα υπό εκτέλεση

Παντου τα παντα , παραγγελια απο Mediamarkt που εγινε στις 28/2 δειτε το στατους της :

aLjSMtq.png

Παλι καλα που την εβγαλε σε καλη τιμη ο κοτσο και την χτυπησα στα 65 €............
Οσο για ενημερωση απο το mediamarkt ουδεμια

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, villasg είπε

Παντου τα παντα , παραγγελια απο Mediamarkt που εγινε στις 28/2 δειτε το στατους της :

aLjSMtq.png

Παλι καλα που την εβγαλε σε καλη τιμη ο κοτσο και την χτυπησα στα 65 €............

Την ίδια πήρα και εγώ για έναν φίλο. Την δοκίμασα, αρκετά καλή μπορώ να πω... Είπαμε μια ηχομπαρα και η πιο απλή ακόμα αναβαθμίζει ΤΡΕΛΑ την θέαση... Απορούσα πόσες ταινίες έχασα έτσι τα προηγούμενα χρόνια... 

Βέβαια όσοι πρόλαβαν τα χτυπήσουν τις ακριβότερες LG και Philips σε τιμές χώμα που δόθηκαν... έκαναν δεύτερη Ανάσταση...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, villasg είπε

vw5w0wl.png

Ο τύπος στην Μεταμόρφωση μας είπε ξεκάθαρα ότι πλέον ΟΛΕΣ αυτές οι JVC ειναι εκθεσιακές

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει κάτι. Αυτή που πήρα εγώ δεν ήταν καν στην πρίζα ούτε σκόνη δεν είχε πάνω και απο κουτί είχε μέχρι και τα φενισολ. Θα την δοκιμάσω σήμερα. 

17 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε

Την ίδια πήρα και εγώ για έναν φίλο. Την δοκίμασα, αρκετά καλή μπορώ να πω... Είπαμε μια ηχομπαρα και η πιο απλή ακόμα αναβαθμίζει ΤΡΕΛΑ την θέαση... Απορούσα πόσες ταινίες έχασα έτσι τα προηγούμενα χρόνια... 

Βέβαια όσοι πρόλαβαν τα χτυπήσουν τις ακριβότερες LG και Philips σε τιμές χώμα που δόθηκαν... έκαναν δεύτερη Ανάσταση...

Αυτήν είχα βάλει στο μάτι να πάρω αρχικά και έφαγα ήττα όταν είδα ότι δεν υποστηρίζει HDMI γιατί η τηλεόραση μου δεν εχει οπτική ίνα. 

Δημοσ.

Από τις 3 ηχόμπαρες που υπάρχουν τώρα ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη και ποια η καλύτερη vfm ? Έχω την OLED LG και στα άμεσα σχέδια είναι να αγοραστεί κάποιος projector, μα λόγο διαρρύθμισης του χώρου είναι αδύνατον να μπουν ηχεία surround..

• Sony HTCT80 στα 64,5
  • Philips HTL1190B στα 84,5
  • JVC TH-WL515 στα 99,5
Δημοσ.
4 ώρες πριν, villasg είπε

aLjSMtq.png

Κλασικά το mm όταν δει τα σκούρα τα ρίχνει στον προμηθευτή

Δημοσ.
9 ώρες πριν, s2117 είπε

Από τις 3 ηχόμπαρες που υπάρχουν τώρα ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη και ποια η καλύτερη vfm ?

JVC TH-WL515 στα 99,5

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, villasg είπε

JVC TH-WL515 στα 99,5

Λοιπόν, την δοκίμασα χθες πρώτη μέρα. Δυστυχώς ήταν βράδυ και δεν μπορούσα να κάνω τις δοκιμές όπως θα ήθελα. :P
Δεν είχα πρότερη εμπειρία από ηχόμπαρες αλλά όλοι λέγανε ότι ακόμα και τη χειρότερη να πάρεις, αναβαθμίζεις την "εμπειρία". Τελικά με τα 1000 ζόρια (όπως έγραψα χθες) απέκτησα την συγκεκριμένη. Να πω ότι την σύνδεσα με HDMI (ARC) και δούλεψε άψογα. Έπρεπε, βέβαια, να βρω τη συγκεκριμένη λειτουργία μέσα από τις ρυθμίσεις της TV μου γιατί αλλιώς δεν έβγαινε ο ήχος από την μπάρα αλλά μόνο από τα ηχεία. Μετά τη ρύθμιση, λοιπόν, όλα πήγαν άψογα. Το pair με το woofer έγινε ακαριαία και άρχισα τις δοκιμές έστω και σε χαμηλή ένταση καθώς μένω σε πολυκατοικία και ήταν 12 το βράδυ. Παιδιά, έβαζα την ένταση στο 4 (!!!) και έδινε πόνο. Δοκίμασα spotify, πάρα πολύ καλός ήχος και ειδικά αν το κομμάτι που ακούς έχει "καλά μπάσα" τότε καταλαβαίνεις την έννοια της ηχόμπαρας αλλά και του woofer. Έβαλα ταινία στη Nova, άψογη αν και ήθελα να δοκιμάσω κάνα Transformers/Pacific Rim για να δω εκεί τι ψάρια πιάνει. Εκεί, όμως, που έχασα την μπάλα ήταν όταν έβαλα να παίξω ένα mission στο Wolfenstein (PS4). Μιλάμε για τελείως άλλη φάση σε ό,τι είχα συνηθίσει μέχρι τώρα με τα ταπεινά μου αλλά τίμια Creative A250! Ειδικά σε ένα σημείο που δεν έχει ήχο παρά μόνο τα βήματα που κάνει ο χαρακτήρας, όταν πετάχτηκε ένα σκυλί-ρομπότ και μου έκανε επίθεση ήταν απίστευτος ο ήχος! Ένιωσα αυτό που νιώθεις στο σινεμά σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Και μιλάμε για ένταση στο 4-5... 
Φυσικά έχει και τα αρνητικά της με το μεγαλύτερο να είναι η μη ρύθμιση της έντασης του woofer αλλά και η έλλειψη EQ με μόνο 4 presets που από τις χθεσινές μου δοκιμές, τον καλύτερο ήχο δίνει το "movie". Ο λόγος που κατέληξα στη συγκεκριμένη (πέραν της τιμής βεβαίως)  είναι η σύνδεση μέσω HDMI που σου επιτρέπει μάλιστα να αυξομειώνεις την ένταση από το κοντρόλ της TV οπότε παροπλίζεις το χειριστήριο της μπάρας και φυσικά το ασύρματο woofer που σκοπεύω να το παίρνω αγκαλιά στις ταινίες. :P Πέρα από την πλάκα σκέφτομαι όντως να βάζω το woofer δίπλα στον καναπέ που αράζω και όχι δίπλα στην μπάρα. Έτσι φαντάζομαι ότι θα επιτύχω πιο... surround ήχο χωρίς να μου έρχονται όλες οι συχνότητες από την ίδια κατεύθυνση.
Αυτά τα ολίγα. Νομίζω για τα χρήματα της -αν μπορείς να ζήσεις με τα αρνητικά της- είναι πολύ καλή επιλογή. Ό,τι άλλο θέλετε εδώ είμαι.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...