poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 On 03/06/2019 at 04:59, thetiesthatbind said: Προς το παρόν καμία ενημέρωση για VDSL στο κέντρο των Ιωαννίνων. Η Vodafone έχει ολοκλήρωσει τα έργα στο κέντρο αν δεν κάνω λάθος, καμπίνες εχουνε περαστεί αλλά έως εκεί. Κατά τα αλλά αναμονή και δε ξέρω που να ρωτήσω για μια πιθανή ημερομηνία. Το τηλεφωνικό κέντρο του ΟΤΕ δηλώνει άγνοια. μπορει να μην εχει δοθει ρευμα ακομα στις καμπινες κτλ.οτι και να σου πουν μπορει να μην ισχυει.αλλωστε και να μαθεις δεν θα αλλαξει κατι και το αναποδο.οταν γινει θα το μαθεις standard.μπορει να σου πουν σε ενα μηνα θα ειναι ετοιμες και να παρει 5 μηνες για οποιοδηποτε λογο οπως εχει γινει σε διαφορες περιοχες που αλλαχτηκαν οι ημερομηνιες ή και ακυρωθηκαν και μπηκαν απο αλλη εταιρεια κτλ. 1
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 22 hours ago, thetiesthatbind said: Απλά πάνε με ρυθμούς χελώνας οι τύποι Να ηταν οι μονοι καλα θα ηταν.γενικως το vdsl και αργησε να ερθει και εχει μελλον ακομα .πολλες περιοχες ακομα και στην αθηνα δεν εχουν ακομα. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Νομίζω συγκριτικά με το εξωτερικό πληρώνουμε αυτά τα "400 χρόνια" γιατί έχουμε μείνει πίσω σε όλους τους τομείς. Είτε από τηλεπικοινωνίες είτε από μεταφορές κοκ.
LIGHT1NG Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 24 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Νομίζω συγκριτικά με το εξωτερικό πληρώνουμε αυτά τα "400 χρόνια" γιατί έχουμε μείνει πίσω σε όλους τους τομείς. Είτε από τηλεπικοινωνίες είτε από μεταφορές κοκ. Μακάρι να είχαμε μείνει μόνο σε αυτά τα 2 πίσω 😂😂😂
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 On 10/06/2019 at 17:26, thetiesthatbind said: Νομίζω συγκριτικά με το εξωτερικό πληρώνουμε αυτά τα "400 χρόνια" γιατί έχουμε μείνει πίσω σε όλους τους τομείς. Είτε από τηλεπικοινωνίες είτε από μεταφορές κοκ. αν και θα βγω εκτος θεματος αλλα αυτο για τα 400 χρονια μου βαραει ασχημα. ειναι απλα μια δικαιολογια να εχουμε να λεμε.δεν επεκτεινομε παραπανω γιατι θα ειναι Offtopic. οπως λενε και αλλοι επαναστατες του καναπε. On 10/06/2019 at 17:51, LIGHT1NG said: Μακάρι να είχαμε μείνει μόνο σε αυτά τα 2 πίσω 😂😂😂 +1 1
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά δεν είναι και τόσο δικαιολογία γιατι δεν είχαμε την αναλογη ανάπτυξη αλλα σκοταδισμό ουσιαστικά. Βήμα βήμα αρχίζουμε να αναβαθμίζουμε και να εκσυγχρονίζουμε τα δίκτυα μας, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη στο VDSL και στο fiber. Φτάσαμε 2019-20 για να το αποκτήσουμε πανελλαδικα. Ενδεικτικά το χωριό μου έχει VDSL κάλυψη ενώ Γιάννενα-Βέροια που ζω όχι Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από thetiesthatbind
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 On 11/06/2019 at 14:03, thetiesthatbind said: Καλά δεν είναι και τόσο δικαιολογία γιατι δεν είχαμε την αναλογη ανάπτυξη αλλα σκοταδισμό ουσιαστικά. Βήμα βήμα αρχίζουμε να αναβαθμίζουμε και να εκσυγχρονίζουμε τα δίκτυα μας, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη στο VDSL και στο fiber. Φτάσαμε 2019-20 για να το αποκτήσουμε πανελλαδικα. Ενδεικτικά το χωριό μου έχει VDSL κάλυψη ενώ Γιάννενα-Βέροια που ζω όχι αν θελαμε και ηθελαν και δουλευαν μερικα πραγματα...... παραθετω αναλογο παραδειγμα Βαρσοβία | Η πόλη που χτίστηκε από την αρχή. Η σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή της Βαρσοβίας στα τέλη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου όπλισε τους επιζώντες με αποφασιστικότητα να αναστήσουν την πόλη τους από τα ερείπιά της, ρίχνοντας στα ματωμένα χαλάσματα τους σπόρους μιας εκστατικής αρχιτεκτονικής πολυφωνίας. και επειδη εχει τυχει να εχω παει αρκετες φορες πολωνια (βαρσοβια ,κρακοβια κτλ) μπορει να καταστραφηκε ολοσχερως (η βαρσοβια) οπως λενε αλλα τωρα ειναι απλα φτιαγμενη τελεια και βεβαια ουτε με τα κυαλια δεν την φτανουμε.μεχρι και εισιτήριο με καρτα μεσα απο το λεωφορειο εβγαλα. δεν θα αναφερθω παραπανω γιατι βγαινουμε εκτος θεματος. 25 φορες εχουμε αλλαξει την ομονοια και καθε φορα ειναι πιο χαλι απο ποτε.αν ειχαμε σωστο κρατος σωστες επενδυσεις αρα και χρηματα θα ειχαν φτιαχτει πολλα.για την ωρα δεν εχουμε τιποτα απο ολα αυτα και τα λεφτα καταληγουν σε χ τσεπες. εδω ενας δρομος δεν μπορει να στρωθει σωστα. και το προβλημα μακαρι να ηταν μονο στο ιντερνετ.... οτι αντι να φερουμε vdsl φερναμε isdn και το διναμε σαν edge of technology αστα να πανε.και με χρεωσεις επακ και βλακειες. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Πολύ σωστά τα λες @poulinos! Σε άλλα νέα συνεχίζουν τα έργα με την εταιρία Ζεύξις από την Πάτρα να ενώνει τις γραμμές από ότι κατάλαβα αφού δουλεύουν στα καπάκια στο δρόμο πλέον .
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 36 minutes ago, thetiesthatbind said: Πολύ σωστά τα λες @poulinos! Σε άλλα νέα συνεχίζουν τα έργα με την εταιρία Ζεύξις από την Πάτρα να ενώνει τις γραμμές από ότι κατάλαβα αφού δουλεύουν στα καπάκια στο δρόμο πλέον . και παροτι γυρναμε σε vdsl συνεχιζουμε να βλεπουμε στο δρομο παλια σιδερενια box τα οποια μπαζουν νερο απο παντου.πλαστικα box χωρις καπακια.ματισεις να βρεχονται και κατανεμητες και καφαο που αντι για ρεγκλετες εχουν βιδες. 1
kostasy2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μιάς και εχω καταχωρίσει ενα σημαντικό αριθμό καμπινών στο fttxgr.eu του κέντρου έχω ένα ωραίο δείγμα στα λεγόμενα του poulinos και μια πρωτότυπη και συνάμα ανάποδη τοποθέτηση 😅🤣 Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από kostasy2011
salida Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Στις 22/1/2019 στις 10:03 ΜΜ, OC7 είπε Απεριόριστα σταθερά και 6 ώρες κινητά/σταθερά εξωτερικού Στις 23/1/2019 στις 7:24 ΜΜ, OC7 είπε Παλιός (χρόνια στη HOL). Σε κατάστημα το ίδιο πακέτο 30€ αλλά απ΄το τμήμα προσφορών (2104276443) 27€ 😉 Καλησπέρα, επειδή κυνηγάω ένα καλύτερο συμβόλαιο τις τελευταίες μέρες και μου λένε χαζομάρες, θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου πεις αν το 27€ είναι με κάποια επιπλέον έκπτωση λόγο συμβολαίου κινητού ?
PALMERMAK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Στο τηλεφωνο αυτο πηρα και μου ειπαν 33,50 χωρις συμβολαιο κινητου.
salida Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, PALMERMAK είπε Στο τηλεφωνο αυτο πηρα και μου ειπαν 33,50 χωρις συμβολαιο κινητου. To 33,50€ είναι η default τιμή. Όταν κάποιος άλλος το έχει πάρει με 27€ προφανώς υπάρχει μεγάλο περιθώριο να γίνει καλύτερη τιμή απο αυτό που σου είπαν
kostasy2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, divo είπε καφαο οτε αλλαγμενο, το πιθανοτερο κεντρο Αθηνα και καμπινα παροχου. Μαλλον voda. το αναποδο που το βλεπεις είναι στα γιάννενα αυτές που βλέπεις, ναι απο vodafone ειναι η γκρι η πίσω μιας και εχει αναλάβει το κέντρο γενικώς. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από kostasy2011
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα