ioakim100 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα επειδή έχω μηνει λίγο πίσω με τους καινούργιους ryzen σε ένα σύστημα ολο από την αρχή καινούργιο γύρω στα 400€ αξίζει ο g4560 με γραφικά gtx 1030 ? η καλύτερα κάποιος με ryzen με ενσωματωμένα γραφικά... Κυρίως για browsing και ελαφρύ gaming είναι ο υπολογιστής Ευχαριστώ Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από ioakim100
tanasen01 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Όχι πλέον δεν αξίζει. Στα λεφτά αυτά παίρνεις τον 2400G που είναι 4core/8thread cpu και έχει εφάμιλλα ενσωματωμένα γραφικά με GT1030 και είναι σε πλατφόρμα φουλ αναβαθμίσιμη για άλλα 2 χρόνια. Συμπλήρωσε τη φόρμα αναβάθμισης αν θες ολοκληρωμένη πρόταση. Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . 1
ioakim100 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Ποσό που διαθέτουμε : 400 Χρήση υπολογιστή : browsing ,ελαφρό gamimg Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Όχι έχω μια παλιά μου Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Χαλκίδα αλλά δεν δω θέμα το μαγαζι Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα προτείμουσα να ήταν από το eshop για να τα συναρμολόγηση και όλας αλλά αν δεν συμφέρει μπορώ να το φτιάξω και μόνος μου Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Ξέρω αλλά θα προτείμουσα να έχει συναρμολόγηση Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι
jeandoumpier Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 56 λεπτά πριν, ioakim100 είπε Μια σύνθεση στα 440€ από priveshop με δωρεάν συναρμολόγηση και δωρεάν μεταφορικά έρχονται σπίτι σου. Οι διαθεσιμότητες είναι 1-3 ημέρες για τα περισσότερα, συνεπώς δεν θα αργήσουν να σου έρθουν. Μπήκε ο 2200g και όχι ο 2400g που θα ήταν φυσικά η ιδανική επιλογή για την περίπτωσή σου, αλλά με τον 2400 θα φτάναμε στο 500άρικο. Δες εδώ ενδεικτικά τις διαφορές τους στα πιο βαριά παιχνίδια, αλλά στο ελαφρύ gaming που σε ενδιαφέρει (LoL, WoW κτλ) θα είσαι εντάξει και με τον 2200g. 1
ioakim100 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Κατι τετοιο δεν αξιζει ποιο πολυ ? https://prnt.sc/j3sa51 απλα τωρα διαβασα οτι πρεπει να παρεις καινουργιες μητρικες για αυτους τιυς επεξεργαστες.... ή να κανεις update τα bios... στο μαγαζι αυτο κανουν update για να παιζει κανονικα ? ή πρεπει να βαλουμε μητρικη καινουργια ?
jeandoumpier Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, ioakim100 είπε Κατι τετοιο δεν αξιζει ποιο πολυ ? https://prnt.sc/j3sa51 απλα τωρα διαβασα οτι πρεπει να παρεις καινουργιες μητρικες για αυτους τιυς επεξεργαστες.... ή να κανεις update τα bios... στο μαγαζι αυτο κανουν update για να παιζει κανονικα ? ή πρεπει να βαλουμε μητρικη καινουργια ? Φυσικά αξίζει ο 2400g στο έγραψα και πάνω ότι είναι η ιδανική λύση για την περίπτωσή σου, απλά πρέπει να ζητήσεις να σου κάνουν bios update στη συγκεκριμένη μητρική. Επίσης, κατά την γνώμη μου καλύτερα να πας σε ssd 250άρη εξ αρχής να είναι γρήγορο το σύστημά σου (θα περάσεις μέσα λειτουργικό-προγράμματα και κάποια παιχνίδια), και σε λίγο καιρό προσθέτεις και έναν hdd για να αποθηκεύεις περισσότερα. Κάνε την υπέρβαση να έχεις ssd+2400g μαζί, αυτό είναι το καλύτερο.
ioakim100 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Οικονομική μητρική που να μην θέλει bios update μπορούμε να βρούμε ?
jeandoumpier Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, ioakim100 είπε Οικονομική μητρική που να μην θέλει bios update μπορούμε να βρούμε ? Η πιο οικονομική είναι η συγκεκριμένη αυτή τη στιγμή. Σε μερικά καταστήματα είναι 4-5€ φθηνότερα, αλλά με τα μεταφορικά έρχεται το ίδιο. Πόσο ποιο οικονομική ήθελες;
ioakim100 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Να φτιάξω το build που έδειξα απλά την μητρική που μου έδειξε εσύ με λίγα λόγια ?
jeandoumpier Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ioakim100 είπε Να φτιάξω το build που έδειξα απλά την μητρική που μου έδειξε εσύ με λίγα λόγια ? Από ποιο κατάστημα είναι η σύνθεσή σου; Να ξέρεις ότι με τα μεταφορικά θα φτάσεις κοντά στο 450άρι και δεν θα έχεις ssd. Η σύνθεση που σου έκανα έχει δωρεάν μεταφορικά και συναρμολόγηση.Κατά την άποψή μου -στο έγραψα και πιο πάνω- θα ήταν καλύτερο να κάνεις την υπέρβαση και να βάλεις έναν ssd σαν αυτόν που σου παρέθεσα. Δηλαδή να δώσεις 478€ τελική τιμή στο priveshop.gr και να έχεις 2400g +ssd και σχετικά άμεσα όσον αφορά στις διαθεσιμότητες. Αυτά τα κομμάτια δηλαδή https://postimg.cc/image/gj7yixxxx Επεξ/σία 13 Απριλίου 2018 από jeandoumpier
efkar Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 παίζει αγοράσεις ένα στικάκι ραμ 4γιγα τώρα; θα γλιτώσεις 40-50 ευρώ. Και αργότερα κάνε λιγο οικονομία και αγόρασε άλλο ένα 4αρι ραμ.
ioakim100 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 41 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε Από ποιο κατάστημα είναι η σύνθεσή σου; Να ξέρεις ότι με τα μεταφορικά θα φτάσεις κοντά στο 450άρι και δεν θα έχεις ssd. Η σύνθεση που σου έκανα έχει δωρεάν μεταφορικά και συναρμολόγηση.Κατά την άποψή μου -στο έγραψα και πιο πάνω- θα ήταν καλύτερο να κάνεις την υπέρβαση και να βάλεις έναν ssd σαν αυτόν που σου παρέθεσα. Δηλαδή να δώσεις 478€ τελική τιμή στο priveshop.gr και να έχεις 2400g +ssd και σχετικά άμεσα όσον αφορά στις διαθεσιμότητες. Αυτά τα κομμάτια δηλαδή https://postimg.cc/image/gj7yixxxx Απο priveshop ειναι η συνθεση που εφτιαξα... Απλα θα ειναι για την κοπελα μου ο υπολογιστης και εχει πολλα αρχεια (εικονες, τραγουδια) και δεν μπερδεψει τα μπουτια της αν της βαλω και ssd και hdd οποτε γιαφτω λεω απευθειας hdd να εχω το κεφαλι μ ησυχο... Οποτε φτιαχνω τη συνθεση και απλα αλλαζω την μητρικη βαζω την δικια σου και ισως τις ραμ (εχουν διαφορα 7 ευρω και ειναι καλυτερες οι δικες σου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα