ilouko Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Στις κλήσεις ενώ ο άλλος με ακούει πολύ καλά εγώ ακούω αρκετά χαμηλά . Όχι πολύ χαμηλά αλλά αρκετά . Να κάνω ένα restore ; Μήπως φταίει η αναβάθμιση η τελευταία ; παω για service ; Αλλαγή ακουστικού ;
Palikarosss Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Επειδη εχω το ιδιο θεμα,λογικα θα το εριξες καποια φορα και θα βρηκε στο μερος του ηχειου.Με αλλαγη μονο γινεται πιστευω.
stratoskris Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Συνήθως τα 6 κ 6s πιάνουν Βρωμια κ υγρασία στο σιτακι του ακουστικού, και η αλλαγή είναι αρκετά φτηνή. 1
onelonelystar Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Παρόμοιο θέμα - στις κλήσεις δεν έχω πρόβλημα, αλλά στην ηχογράφηση ή στα φωνητικά μηνύματα μέσω viber /messenger το μικρόφωνο ηχογραφεί πάρα πολύ χαμηλά. (έχω μεταχειρισμένο 6s)
txcellas Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Το ίδιο μου φαίνεται να έχω και εγώ σε 6s. Ακούω πολύ χαμηλά. Τι μπορούμε να κάνουμε; Εγώ Δν έχω κάνει κάποιο update τελευταία
Runner25 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 καθαρισμα τη σιτα του ακουστικου με λιγο οινοπνευμα σε μια μπατονετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα