Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπερβολικός! Πρέπει να είσαι λίγο ψυχαναγκαστικός για να το φοβάσαι τόσο πολύ το usb-c.

Για όλους τους υπόλοιπους υπάρχει αυτό.

https://ssl-product-images.www8-hp.com/digmedialib/prodimg/lowres/c05381904.png

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λαπτοπ έχει 3 θύρες και όχι μια όπως αναφέρθηκε μ.

Η μια εξ αυτών είναι και firebolt 3 με αποτέλεσμα να υποστηρίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ με modules όπως το παραπάνω.

Δηλαδη σοβαρά θα πάρει κάποιος λαπτοπ του κιλού και κόμπακτ όσο δεν πάει για να του συνδέσει ενσύρματο ποντίκι και εκτυπωτές;;

Γιατί να μην του συνδέσουμε και ένα Ethernet για Ίντερνετ; Θα έχει και λιγότερη ακτινοβολία.

Κλαιω από τα γέλια.

Επεξ/σία από Looter
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, keysmith είπε

έχει από ότι κατάλαβα 3 usb type c (ή μία, δεν μου είναι πολύ ξεκάθαρο) και δεν μπορεί να συνδέσεις σήμερα ΤΙΠΟΤΑ πάνω σε αυτές εκτός

Φλασάκια.. γιοκ! κάτι πολύ λίγα μυστήρια φλασάκια 1 ανα εταιρία. Και θα έχεις σε καλώδια (αντάπτορες) κοτσαρισμένα usb πχ mouse, usb flash, hdmi, ethernet.. Σε αντάπτωρες?! Πάει η καλαισθησία και λεπτότητα θα γίνει ακαλαισθησία με κρόσσια. 

Και ματά θα αρχίσουμε... Όχι το ποντίκι μπορεί να είναι ΒΤ.. Νέο ποντίκι λοιπόν.. Και μετά θα δεις lag στο ποντίκι ή/και αποσυνδέσεις και δε θα σου φταίει το "μη όριμο" ΒΤ πρωτόκολλο αλλά η εταιρία του ποντικού και θα πάρεις άλλο ένα αυτή τη φορά καλό..

Ο ενσύρματος εκτυπωτής γιοκ! Εδώ usb-Β σε usb-A δεν έχουμε και βλαστημάμε σκέψου usb-b σε tpye-C! [email protected]##$%%%^@ Θα ψάχνεις ΠΑΛΙ στο ebay για καλώδια μυστήρια για να γλυτώσεις τον αντάπτορα να είναι πιο καλαίσθητο. Μόνο που αν έχεις δύο laptop και το άλλο έχεις type A δεν σου κάνει αυτή η λύση..

και μετά θα πας να κάνεις προβολή σε ένα γ..μ..συνέδριο ή σε ένα κ..λ...meeting ή στο σαλόνι σου ή κάπου δεν ξέρω και θα σου φταίει ο προβολέα που δεν έχει DLNA ή κάτι άλλο mirror .. και θα ψάχνεις καινούριο προβολέα ή αντάπτορα usb σε vga dsub μόνο που και αυτός δεν μπαίνει πάνω θέλει δεύτερο αντάπτορα usb-a σε usb-c και τελικά θέλεις 10 καλώδια να ενώνονται μεταξύ του να μην έχουν πρόβλημα για να λειτουργήσει..

Και τελικά μετά από κόπο θα αναφωνήσεις.. Γυναίκα το σύνδεσα!!!

QxjCuN6.jpg

Όσο το σκέφτομαι τόσο πιο μακρυά τρέχω..  Και όχι δεν είναι λύση να έχεις 2-3 pc/laptop άλλο για κάθε δουλειά για να πεις αυτό το θέλω για το δρόμο. πφφφφφ

Μας έπεισες ότι το λαπτοπ δεν κάνει για σένα... Και πολύ καλά θα κάνεις να μην το επιλέξεις. Υπάρχουν άλλοι, που δεν τους ενδιαφέρει αν έχει USB απλό ή όχι. 

Στη συγκεκριμένη τιμή, αποτελεί πράγματι προσφορά, αν είναι του κουτιού. Σε περίπτωση που είναι εκθεσιακό, μακριά, μιας και το συγκεκριμένο τραβάει το μάτι, και θα είναι δουλεμένο αρκετά παραπάνω από το συνηθισμένο. 

1 ώρα πριν, keysmith είπε

Επεξ/σία από StigmaX
Φέρτε πίσω το παλιό theme...
Δημοσ.

Εχω 2 χρονια macbook 12" και χρειαστηκα μονο 2 φορες να συνδεσω κατι πανω του (με ανταπτορα εννοειται).

Ο φιλος παραπανω μαλλον δεν κατανοει την χρηση του ultrabook.
Ο ρολος του ultrabook ειναι η απολυτη φορητοτητα σαν ταμπλετ και λειτουργιες λαπτοπ. Αν θες να θυσιασεις φορητοτητα, για να συνδεεις εν ετει 2018 καλωδια τοτε παιρνεις κατι αλλο.

Η προσφορα ειναι καραευκαιριαρα. Το εχω δει απο κοντα και για μενα ειναι το πιο ομορφο και ποιοτικο windows ultrabook. Κλασεις ανωτερο απο το πολυδιαφημισμενο xps13.

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ εύκολα το λες. Το XPS 13 και τα 14άρια/15άρια Zenbook της Asus έχουν μικρά bezels. Αυτό της προσφοράς έχει παλιά σχεδίαση. Για εμένα deal-breaker.

Δημοσ.

Όποιος συνηθίσει το bezeless design του xps 13 δύσκολα επιστρέφει στο κλασικό. Όπως έγινε και με τα κινητά δηλαδή, το ίδιο ξεκίνησε (επιτέλους!) και στα λαπτοπς.

Δημοσ.

Διαβάζουμε τρομερές υπερβολές. Σε λίγο θα αναρωτιόμαστε αν συνδέεται και το μίξερ πάνω του.

Ναι είναι πρόβλημα η έλλειψη πολλών θυρών, δεν το συζητώ, αλλά σε αυτή τη κατηγορία υπολογιστών με τόσο λεπτό προφίλ και χαμηλό βάρος πάμε για εκεί και δεν είναι τόσο τραγικό.

Το δικό μου Ultrabook ήρθε μαζί το μικρό του dock και δεν είναι κανένα πρόβλημα. Παίρνει usb-A, HDMI, αυτά που με απασχολούν. Φλασάκια προσωπικά έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ ιδιαίτερα, στην εποχή του cloud δεν μου χρειάζονται. Καταλαβαίνω ότι ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες και αυτό που για μένα είναι άχρηστο, για κάποιον άλλον είναι σημαντικό (ή το αντίστροφο) αλλά μη φτάνουμε στην καταστροφολογία. Τα Ultrabooks έχουν μια συγκεκριμένη λογική και το usb-c σιγά σιγά γίνεται το καθεστώς. Αντάπτορες και docks υπάρχουν πλέον για κάθε γούστο.

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ βλέπουμε το περσινό HP Spectre 13 του θέματος και εδώ το φετινό. Ξύπνησε η HP και έκοψε τα bezels.

Και σε συνδυασμό με τους νέους 4-πύρηνους i5/i7 που έχει το φετινό σε κάνει να σκέφτεσαι ακόμα και για τα 824€. Κυρίως όταν το ακόμα καλύτερο Spectre x360 13 κοστίζει μόλις 300€ παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...