vagdesign Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Το βρήκα εδώ μετά από σερφάρισμα https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/165724-hp-spectre-13-v100nv Στα 824,5€ από ~1490€ που έχει στο Skroutz. Νομίζω είναι καλή αγορά ειδικά για τέτοιο design.
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 οπου βλεπουμε stock clearance ειναι εκθεσιακο 1
mpokwsths Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Καλά, η τιμή στο skroutz είναι για γέλια. Καλή τιμή αυτή του Κωτσόβολου αλλά μέχρι εκεί.
baskon Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Να πω ότι τσίμπησα ένα πριν από καποιες ώρες και ήταν σφραγισμένο (Κωτσόβολος Περιστερι), άρα το όπου βλέπουμε stock clearance είναι εκθεσιακό δεν ισχύει πάντα.. Το λάπτοπ είναι εκπληκτικά λεπτό, και με πολύ ωραία οθόνη. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από baskon 4
zio10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Οι εκπτώσεις του Κωτσόβολου είναι καλύτερες και από blacκ friday!
keysmith Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Διαβάζω Αναφορά σε κείμενο Webcam Διαθέτει HDMI Δεν διαθέτει USB-C 1 USB 3.0 Δεν διαθέτει USB 2.0 Δεν διαθέτει Bluetooth Bluetooth 4.2 WiFi 802.11ac Κάρτα Δικτύου Δεν διαθέτει ThunderBolt Δεν διαθέτει Επιπλέον Τρόποι Σύνδεσης 1 σύνθετη ακουστικών/ μικροφώνου, 1 USB 3.1 Type-C Gen 1 (HP Sleep and Charge), 2 USB 3.1 Type-C Gen 2 Συμβατότητα με Κάρτα Μνήμης Δεν υποστηρίζεται Σοβαρά θα δώσει κάποιος χρήματα να πάρει laptop που έχει ΜΟΝΟ usb type C το 2018? Να μην μπορεί να βάλει ένα φλασάκι (ένα φλασακι!) χωρίς αντάπτορες; Το 2018?! Μη μου λέτε για το 2028 που θα έχει γίνει γενικό χρησιμοποιούμενο στάνταρ το type C. Για σήμερα λέμε.. Αν θέλετε συνδεσιμότητα ταμπλέτας εντάξει. Για laptop ΔΕΝ το λες πάντως με τίποτα για σύνδεση. Αν θέλετε laptop είναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτά καθώς το μόνο που θα σας δημιουργήσει είναι frustration (όπως μεταφράζεται στα ελληνικά δλδ #$$%^@!) προσπαθώντας να συνδέσετε κάτι σε αυτό.. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από keysmith 6 1
mwv Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε αυτά τα λεφτά γιατί ένα mac air δεν είναι καλύτερη αγορά; (Δεν τρολαρω δηλώνω άγνοια) Γενικά γίνεται χαμός με τις τιμές.δεν ξέρεις τι να πάρεις τελικά. Μήπως έρχονται οι 4κ οθόνες; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από mwv
vagdesign Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, keysmith είπε Διαβάζω Σοβαρά θα δώσει κάποιος χρήματα να πάρει laptop που έχει ΜΟΝΟ usb type C το 2018? Να μην μπορεί να βάλει ένα φλασάκι (ένα φλασακι!) χωρίς αντάπτορες; Το 2018?! Μη μου λέτε για το 2028 που θα έχει γίνει γενικό χρησιμοποιούμενο στάνταρ το type C. Για σήμερα λέμε.. Αν θέλετε συνδεσιμότητα ταμπλέτας εντάξει. Για laptop ΔΕΝ το λες πάντως με τίποτα για σύνδεση. Αν θέλετε laptop είναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτά καθώς το μόνο που θα σας δημιουργήσει είναι frustration (όπως μεταφράζεται στα ελληνικά δλδ #$$%^@!) προσπαθώντας να συνδέσετε κάτι σε αυτό.. Πες τα! Να τα βλέπουν όλοι οι MAC users που έχουν αγοράσει τα 2 τελευταία χρόνια MacBooks και MacBook Pros... Δημοσίευσα το link γιατί αν δεν είχα ένα MacBook Pro του 2011 15” topped up με SSD, θα το αγόραζα για τη Φορητοτητα και μόνο, για τα αλλά έχω Workstations 😉
keysmith Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, mwv είπε Σε αυτά τα λεφτά γιατί ένα mac air δεν είναι καλύτερη αγορά; (Δεν τρολαρω δηλώνω άγνοια) Γενικά γίνεται χαμός με τις τιμές.δεν ξέρεις τι να πάρεις τελικά. Μήπως έρχονται οι 4κ οθόνες; Μήπως κανένας δεν αγοράζει φύκια για μεταξωτές κορδέλες; Ζητούν 1500€ για λαπτοπ με μονο usb-type C? Τα βάζουν σε "προσφορά" να τα σπρώξουν γιατί απέτυχαν στην τιμή που τα διέθεσαν. Για αυτό. 12 λεπτά πριν, vagdesign είπε Πες τα! Να τα βλέπουν όλοι οι MAC users που έχουν αγοράσει τα 2 τελευταία χρόνια MacBooks και MacBook Pros... Δημοσίευσα το link γιατί αν δεν είχα ένα MacBook Pro του 2011 15” topped up με SSD, θα το αγόραζα για τη Φορητοτητα και μόνο, για τα αλλά έχω Workstations 😉 μπορείς να έχεις και φορητότητα και λειτουργικότητα. Υπάρχουν και άλλες λύσεις και ας είναι μερικά γραμμάρια παραπάνω και λίγα χιλιοστά παχύτεροι. Δεν είναι μεγάλες οι διαφορές. Το επίπεδο καλής φορητότητας δεν μπορεί για μένα να αντισταθμίσεις το (καθόλου) επίπεδο λειτουργικότητας αυτών των "πραγμάτων" (ταμπλετών με πληκτρολόγιο και δίσκο). Βέβαια ο καθένας έχει τα κριτήριά του. Εγώ απλά επισήμανα κάτι που κάποιος μπορεί να μην παρατήρησε, ότι έχει πολύ περιορισμένη διασυνδεσιμότητα. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από keysmith
baskon Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε γενικές γραμμές συμφωνώ και εγώ. Θα το προτιμούσα να έχει USB και HDMI. Αλλά το λάπτοπ είναι τοσο λεπτό που απλά δε παίζει να έβαζαν τετοια θύρα.. Τουλάχιστον σε σχέση με τα Mac περιέχει τον αντάπτορα, οπότε η ελλειψη USB δεν είναι σοβαρό θέμα, εκτός αν καποιος συνηθίζει να έχει 2-3 συσκευές usb πάνω στο ultraportable λαπτοπ του (δε ξέρω πολλούς) Απο εκεί και πέρα ανάλογα τι θέλει ο καθένας. Δεν είναι μόνο τα μερικά γραμμάρια παραπάνω, είναι η ποιότητα κατασκευής, το ανοιγμα της οθόνης με το ένα δαχτυλο, το ότι ο ανεμιστήρας δε κάνει θόρυβο κλπ κλπ.. Και βεβαια κυρίως είναι η φορητότητα, που για κάποιους είναι σημαντικό και το γραμμάριο, αλλά και το mm του πάχους.. Για αυτά που δίνει τα 825 είναι άψογη τιμή. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από baskon
fytotech Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε οπου βλεπουμε stock clearance ειναι εκθεσιακο Όσα έχει επιλογή για αποστολή συνήθως δεν είναι εκθεσιακά κομμάτια. Όταν έχει μόνο επιλογή για παραλαβή από κατάστημα, τότε παίζει να είναι. Κάπως έτσι το έχω καταλάβει χωρίς να έχω κάποια πληροφορία. 1 1
ziaba Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Ωραίο λαπτοπ αλλά αν χαλάσει αυτή η θύρα type c την έκατσες
baskon Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 3 θυρες έχει και φορτίζει και από τις 3.. Αν χαλάσει η motherboard ναι την έκατσες όπως και σε όλα τα υπόλοιπα. Όσο για τα εκθεσιακά, για το συγκεκεριμένο που ήταν για παραλαβή μόνο από κατάστημα, μου λεει ο πωλητης είναι εκθεσιακό. Μετά ψαχνει, και φέρνει ένα σφραγισμένο. Άρα δε ξέρουν ούτε οι ιδιοι. 1
chris_g92 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, keysmith είπε Διαβάζω Σοβαρά θα δώσει κάποιος χρήματα να πάρει laptop που έχει ΜΟΝΟ usb type C το 2018? Να μην μπορεί να βάλει ένα φλασάκι (ένα φλασακι!) χωρίς αντάπτορες; Το 2018?! Μη μου λέτε για το 2028 που θα έχει γίνει γενικό χρησιμοποιούμενο στάνταρ το type C. Για σήμερα λέμε.. Αν θέλετε συνδεσιμότητα ταμπλέτας εντάξει. Για laptop ΔΕΝ το λες πάντως με τίποτα για σύνδεση. Αν θέλετε laptop είναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτά καθώς το μόνο που θα σας δημιουργήσει είναι frustration (όπως μεταφράζεται στα ελληνικά δλδ #$$%^@!) προσπαθώντας να συνδέσετε κάτι σε αυτό.. Με την διαφορά ότι δεν είναι Apple. Ο κινεζο ανταπτορας από type c σε κανονικό usb των 2 ευρώ θα λειτουργει άψογα. Άρα νταξ δεν είναι και τόσο τραγικό πρόβλημα να έχεις στην τσάντα σου 2 ανταπρορακια
keysmith Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, chris_g92 είπε Με την διαφορά ότι δεν είναι Apple. Ο κινεζο ανταπτορας από type c σε κανονικό usb των 2 ευρώ θα λειτουργει άψογα. Άρα νταξ δεν είναι και τόσο τραγικό πρόβλημα να έχεις στην τσάντα σου 2 ανταπρορακια έχει από ότι κατάλαβα 3 usb type c (ή μία, δεν μου είναι πολύ ξεκάθαρο) και δεν μπορεί να συνδέσεις σήμερα ΤΙΠΟΤΑ πάνω σε αυτές εκτός Φλασάκια.. γιοκ! κάτι πολύ λίγα μυστήρια φλασάκια 1 ανα εταιρία. Και θα έχεις σε καλώδια (αντάπτορες) κοτσαρισμένα usb πχ mouse, usb flash, hdmi, ethernet.. Σε αντάπτωρες?! Πάει η καλαισθησία και λεπτότητα θα γίνει ακαλαισθησία με κρόσσια. Και ματά θα αρχίσουμε... Όχι το ποντίκι μπορεί να είναι ΒΤ.. Νέο ποντίκι λοιπόν.. Και μετά θα δεις lag στο ποντίκι ή/και αποσυνδέσεις και δε θα σου φταίει το "μη όριμο" ΒΤ πρωτόκολλο αλλά η εταιρία του ποντικού και θα πάρεις άλλο ένα αυτή τη φορά καλό.. Ο ενσύρματος εκτυπωτής γιοκ! Εδώ usb-Β σε usb-A δεν έχουμε και βλαστημάμε σκέψου usb-b σε tpye-C! !@##$%%%^@ Θα ψάχνεις ΠΑΛΙ στο ebay για καλώδια μυστήρια για να γλυτώσεις τον αντάπτορα να είναι πιο καλαίσθητο. Μόνο που αν έχεις δύο laptop και το άλλο έχεις type A δεν σου κάνει αυτή η λύση.. και μετά θα πας να κάνεις προβολή σε ένα γ..μ..συνέδριο ή σε ένα κ..λ...meeting ή στο σαλόνι σου ή κάπου δεν ξέρω και θα σου φταίει ο προβολέα που δεν έχει DLNA ή κάτι άλλο mirror .. και θα ψάχνεις καινούριο προβολέα ή αντάπτορα usb σε vga dsub μόνο που και αυτός δεν μπαίνει πάνω θέλει δεύτερο αντάπτορα usb-a σε usb-c και τελικά θέλεις 10 καλώδια να ενώνονται μεταξύ του να μην έχουν πρόβλημα για να λειτουργήσει.. Και τελικά μετά από κόπο θα αναφωνήσεις.. Γυναίκα το σύνδεσα!!! Όσο το σκέφτομαι τόσο πιο μακρυά τρέχω.. Και όχι δεν είναι λύση να έχεις 2-3 pc/laptop άλλο για κάθε δουλειά για να πεις αυτό το θέλω για το δρόμο. πφφφφφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα