ageran Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Τελικά, το Samsung smart view μπορεί να κάνει σε περιβάλλον Wi-fi mirroring της οθόνης του PC στην οθόνη της Samsung smart TV. Αν Ναι, πως. Αν όχι, υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για mirroring? Βέβαια, με σύνδεση HDMI TV με PC, γίνεται έτσι κι' αλλιώς και με συμβατική TV. Ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια
Rebel21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Πολλές από τις τηλεοράσεις της samsung υποστηρίζουν το steam link χωρίς έξτρα εξοπλισμό αλλά μόνο με χρήση του επίσημου app. Δοκίμασε το.
bromiaris Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, ageran είπε Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια Δηλαδή τι έκανες;;;
paiteris1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 παίδες καλημερα.καποιες φορες δενν μπορώ να συνδεθεί το κιν μου με την τηλεόραση μεσω smrat view.μου το κανει αρκετά συχνά.και τα 2 εν τω μεταξύ είναι τελευταίας τεχνολογίας.εχει αντιμετωπίσει κανεις άλλος παρόμοιο θεμα;
stcp Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Στις 10/3/2023 στις 12:46 ΜΜ, paiteris1 είπε παίδες καλημερα.καποιες φορες δενν μπορώ να συνδεθεί το κιν μου με την τηλεόραση μεσω smrat view.μου το κανει αρκετά συχνά.και τα 2 εν τω μεταξύ είναι τελευταίας τεχνολογίας.εχει αντιμετωπίσει κανεις άλλος παρόμοιο θεμα; Ναι, με το S23 ultra ειχα προβλημα, δεν εβλεπε καθολου τη Samsung TV μου, ενω εβλεπε γειτονων και ενω αλλα κινητα 4 γενιες πριν τη βλεπουν κανονικα. Φαινεται ομως μετα τα τελευταια update του κινητου να εχει διορθωθει η κατασταση. Το παρακολουθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα