Lakou Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Καλησπέρα θέλω να επισκευάσω το τιμόνι του αυτοκινήτου μου έχει τρυπηση λόγω φθοράς και σκέφτομαι να του αντικαταστήσω το δέρμα δεν θέλω να βάλω το φθηνό πρόσθετο που τοπαιρνας ραφτο αλλά να ντυθεί κανονικά από ταπετσέρι. Το κόστος ας μην το συζητήσουμε ( δεν με ενδιαφέρει όχι ότι μου περισσεύουν αλλά μετά από 15 χρόνια είναι η πρώτη του ζημιά) απλά με ενδιαφέρει κάποιος σωστός επαγγελματίας μην φάω ‘’παπά’’. ευχαριστω 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Πιο παλιά που είχε ρωτήσει η κόρη μου για δέρμα της είχαν πει 100 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Υπάρχουν και πιο φτηνές λύσεις.
1988panos2171 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Σε ποια περιοχή είσαι; Γύρω στα 100-120€ είναι περίπου αλλά σίγουρα θα πρέπει να πας σε κάποιον που φημίζεται.
aGka8l Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Σίγουρα σε ταπετσερη θα ναι ωραίο και καινούριο αλλά με 100-150 ανάλογα το αμάξι παίρνεις τιμόνι και αερόσακο μετχσμενο
Lakou Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Ναι την τιμή πάνω κάτω την ξέρω η ίδια ισχύει παντού απλά δεν θέλω να αλλάξω τιμόνι.... και θα προτιμούσα να έχει κάποιος εμπειρία σε κάποιον ταπετσερι μην ψάχνω στα τυφλά έχω δει φυσικά στο Ίντερνετ κάποιους όπως και δουλειές τους..
Alxnks Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Εχω βάλει δέρμα σε 2 τιμόνια αυτοκινήτων μας ως τώρα κι έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ήρθε, έβγαλε τα τιμόνια, τα πήρε 1-2 μέρες (δεν θυμάμαι γιατί είναι και μερικά χρόνια που έγινε) και τα έφερε τα ξαναβαλε. Τιμή η μισή για έκαστο από ότι γράφεται σε μηνύματα εδώ. Βρίσκεται στον Κορυδαλλό και μου είπε ότι, ειδικά σε τριγύρω περιοχές, αυτοί που συνήθως λένε ότι τα κάνουν, τα πηγαίνουν σε εκείνον κι απλά χρεώνουν το έξτρα καπέλο. Αν σε ενδιαφέρει να ψάξω να δω αν ισχύει το τηλέφωνο που έχω και αν ασχολείται ακόμα. 1
Lakou Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, Alxnks είπε Εχω βάλει δέρμα σε 2 τιμόνια αυτοκινήτων μας ως τώρα κι έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ήρθε, έβγαλε τα τιμόνια, τα πήρε 1-2 μέρες (δεν θυμάμαι γιατί είναι και μερικά χρόνια που έγινε) και τα έφερε τα ξαναβαλε. Τιμή η μισή για έκαστο από ότι γράφεται σε μηνύματα εδώ. Βρίσκεται στον Κορυδαλλό και μου είπε ότι, ειδικά σε τριγύρω περιοχές, αυτοί που συνήθως λένε ότι τα κάνουν, τα πηγαίνουν σε εκείνον κι απλά χρεώνουν το έξτρα καπέλο. Αν σε ενδιαφέρει να ψάξω να δω αν ισχύει το τηλέφωνο που έχω και αν ασχολείται ακόμα. Φυσικά και με ενδιαφέρει φίλε αν μπορέσεις και βρεις στοιχεία του υα σου ήμουν υποχρεωμένος
Messie314 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Στις 12/4/2018 στις 12:21 ΜΜ, Alxnks είπε Εχω βάλει δέρμα σε 2 τιμόνια αυτοκινήτων μας ως τώρα κι έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ήρθε, έβγαλε τα τιμόνια, τα πήρε 1-2 μέρες (δεν θυμάμαι γιατί είναι και μερικά χρόνια που έγινε) και τα έφερε τα ξαναβαλε. Τιμή η μισή για έκαστο από ότι γράφεται σε μηνύματα εδώ. Βρίσκεται στον Κορυδαλλό και μου είπε ότι, ειδικά σε τριγύρω περιοχές, αυτοί που συνήθως λένε ότι τα κάνουν, τα πηγαίνουν σε εκείνον κι απλά χρεώνουν το έξτρα καπέλο. Αν σε ενδιαφέρει να ψάξω να δω αν ισχύει το τηλέφωνο που έχω και αν ασχολείται ακόμα. Καλησπέρα είναι εύκολο να μου στείλετε διεύθυνση κ τηλ του ταπετσερη που ντύνει τιμονια
kalmik Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Στις 12/4/2018 στις 12:21 ΜΜ, Alxnks είπε Εχω βάλει δέρμα σε 2 τιμόνια αυτοκινήτων μας ως τώρα κι έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ήρθε, έβγαλε τα τιμόνια, τα πήρε 1-2 μέρες (δεν θυμάμαι γιατί είναι και μερικά χρόνια που έγινε) και τα έφερε τα ξαναβαλε. Τιμή η μισή για έκαστο από ότι γράφεται σε μηνύματα εδώ. Βρίσκεται στον Κορυδαλλό και μου είπε ότι, ειδικά σε τριγύρω περιοχές, αυτοί που συνήθως λένε ότι τα κάνουν, τα πηγαίνουν σε εκείνον κι απλά χρεώνουν το έξτρα καπέλο. Αν σε ενδιαφέρει να ψάξω να δω αν ισχύει το τηλέφωνο που έχω και αν ασχολείται ακόμα. Αν μπορείς στέλνεις με ΠΜ τηλ. ταπετσέρη. Ευχαριστώ πολύ!
meletis_m Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 53 λεπτά πριν, kalmik είπε Αν μπορείς στέλνεις με ΠΜ τηλ. ταπετσέρη. Ευχαριστώ πολύ! 10 ώρες πριν, Messie314 είπε Καλησπέρα είναι εύκολο να μου στείλετε διεύθυνση κ τηλ του ταπετσερη που ντύνει τιμονια https://www.rellas.gr/ Εδώ είχα φτιάξει το δικό μου σε Honda Accord 2
gasgounis Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) δεν μας εχει πει περιοχη... Που θες να σου προτεινουμε? Σε ολη την Ελλαδα???? διορθωση: Μολις τωρα ειδα οτι απανταω σε ποστ ενος ετους. Σορρυ Εγω εβαλα στη κονολυ Γερακα. 120 ευρω. Σουπερ! Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από gasgounis
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αγγελικάκης στην Ηλιούπολη. Κλείνεις ραντεβού γιατί έχει πολύ δουλειά. Πας το αμάξι το πρωί και το παίρνεις το απόγευμα. 100 ευρώ νομίζω Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα