Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να επισκευάσω το τιμόνι του αυτοκινήτου μου έχει τρυπηση λόγω φθοράς και σκέφτομαι να του αντικαταστήσω το δέρμα δεν θέλω να βάλω το φθηνό πρόσθετο που τοπαιρνας  ραφτο αλλά να ντυθεί κανονικά από ταπετσέρι. Το κόστος ας μην το συζητήσουμε ( δεν με ενδιαφέρει όχι ότι μου περισσεύουν αλλά μετά από 15 χρόνια είναι η πρώτη του ζημιά) απλά με ενδιαφέρει κάποιος σωστός επαγγελματίας μην φάω ‘’παπά’’.

ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα σε ταπετσερη θα ναι ωραίο και καινούριο αλλά με 100-150 ανάλογα το αμάξι παίρνεις τιμόνι και αερόσακο μετχσμενο 

Δημοσ.

Ναι την τιμή πάνω κάτω την ξέρω η ίδια ισχύει παντού απλά δεν θέλω να αλλάξω τιμόνι.... και θα προτιμούσα να έχει κάποιος εμπειρία σε κάποιον ταπετσερι μην ψάχνω στα τυφλά έχω δει φυσικά στο Ίντερνετ κάποιους όπως και δουλειές τους.. 

Δημοσ.

Εχω βάλει δέρμα σε 2 τιμόνια αυτοκινήτων μας ως τώρα κι έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ήρθε, έβγαλε τα τιμόνια, τα πήρε 1-2 μέρες (δεν θυμάμαι γιατί είναι και μερικά χρόνια που έγινε) και τα έφερε τα ξαναβαλε. 

Τιμή η μισή για έκαστο από ότι γράφεται σε μηνύματα εδώ. Βρίσκεται στον Κορυδαλλό και μου είπε ότι, ειδικά σε τριγύρω περιοχές, αυτοί που συνήθως λένε ότι τα κάνουν, τα πηγαίνουν σε εκείνον κι απλά χρεώνουν το έξτρα καπέλο.

Αν σε ενδιαφέρει να ψάξω να δω αν ισχύει το τηλέφωνο που έχω και αν ασχολείται ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Alxnks είπε

Εχω βάλει δέρμα σε 2 τιμόνια αυτοκινήτων μας ως τώρα κι έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ήρθε, έβγαλε τα τιμόνια, τα πήρε 1-2 μέρες (δεν θυμάμαι γιατί είναι και μερικά χρόνια που έγινε) και τα έφερε τα ξαναβαλε. 

Τιμή η μισή για έκαστο από ότι γράφεται σε μηνύματα εδώ. Βρίσκεται στον Κορυδαλλό και μου είπε ότι, ειδικά σε τριγύρω περιοχές, αυτοί που συνήθως λένε ότι τα κάνουν, τα πηγαίνουν σε εκείνον κι απλά χρεώνουν το έξτρα καπέλο.

Αν σε ενδιαφέρει να ψάξω να δω αν ισχύει το τηλέφωνο που έχω και αν ασχολείται ακόμα.

Φυσικά και με ενδιαφέρει φίλε αν μπορέσεις και βρεις στοιχεία του υα σου ήμουν υποχρεωμένος 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 12/4/2018 στις 12:21 ΜΜ, Alxnks είπε

Καλησπέρα είναι εύκολο να μου στείλετε διεύθυνση κ τηλ του ταπετσερη που ντύνει τιμονια

Δημοσ.
Στις 12/4/2018 στις 12:21 ΜΜ, Alxnks είπε

Αν μπορείς στέλνεις με ΠΜ τηλ. ταπετσέρη. Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, kalmik είπε

Αν μπορείς στέλνεις με ΠΜ τηλ. ταπετσέρη. Ευχαριστώ πολύ!

10 ώρες πριν, Messie314 είπε

Καλησπέρα είναι εύκολο να μου στείλετε διεύθυνση κ τηλ του ταπετσερη που ντύνει τιμονια

https://www.rellas.gr/

Εδώ είχα φτιάξει το δικό μου σε Honda Accord 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν μας εχει πει περιοχη...

Που θες να σου προτεινουμε? Σε ολη την Ελλαδα????

διορθωση: Μολις τωρα ειδα οτι απανταω σε ποστ ενος ετους. Σορρυ

Εγω εβαλα στη κονολυ Γερακα. 120 ευρω. Σουπερ!

Επεξ/σία από gasgounis
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγγελικάκης στην Ηλιούπολη. Κλείνεις ραντεβού γιατί έχει πολύ δουλειά. Πας το αμάξι το πρωί και το παίρνεις το απόγευμα. 100 ευρώ νομίζω

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...