zrefo Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Καλησπέρα,πρόσφατα ήρθε στα χέρια μου μια z370 με σπασμένα πινάκια.Όσα ήταν λυγισμένα τα έφερα στην θέση τους αλλά βρήκα και δυο σπασμένα.Το ένα ήταν κομμένο και το άλλο ήταν μισό.Η μητρική παίζει να δουλεύει γιατί αυτά τα pins είναι vss και vcc αλλά δεν έχω coffee lake για να την δοκιμάσω.Τώρα και εάν λειτουργεί εγώ θα ήθελα να την επισκευάσω για να μπορώ να κανό και overclock.Έχετε καμία ιδέα?Ευχαριστώ προκαταβολικά.
zrefo Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Στο εαν μπορω να κανω κστι για να την σωσω
kaklikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Οτι μπορεις να αγορασεις ενα σοκετ και να αλλαχτει γινεται. Το θεμα ειναι να βρεις εναν καλο μαστορα (ηλεκτρονικο) με τα απαραιτητα εργαλεια να το κανει. Εγω προσωπικα δεν θα καθομουν να το κανω μονος μου. Ναι μπορει να πιανουν τα χερια μας και να μην ειμαστε του επαγγελματος αλλα θα το φοβομουν.
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, zrefo είπε Στο εαν μπορω να κανω κστι για να την σωσω Να κάνεις κάτι όχι. Αν λειτουργήσει λειτούργησε. Διαφορετικά αυτό που λέει ο φίλος πάνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα