unknown111 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 καλησπέρα για αρχή και κθούλου ανεδύθη σε όλους!!!! παρακολουθώντας τις αγγελίες για κινητά και συγκεκριμένα για oneplus μου δημιουργήθηκε μια απορία και θα παρακαλούσα κυρίως πωλητές αυτών των συσκευών να μου τη λύσουν. η συσκευή του 5t αυτή τη στιγμή στην επίσημη σελίδα κοστίζει 559 ευρώ η έκδοση 8/128. η συσκευή κυκλοφόρησε το νοέμβριο του 2017. πέντε μήνες μετά και αφού οι περισσότεροι την έχετε λιώσει και δεν εννοώ εμφανισιακά ή ακόμα και να μην το έχετε κάνει αλλά ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας στην Ελλάδα εκτός από κάποιους γνώστες και devs κανείς δε γνωρίζει την εταιρεία οπότε αυτοί που την αγοράζουν ξέρουν τι κάνουν και το λόγο που το κάνουν.. οπότε πέντε μήνες μετά με ποιά λογική την πουλάτε 530-540-550 ευρώ; δεν μιλάω για όσους τα πουλάνε σφραγισμένα. αλλά πραγματικά σφραγισμένα και όχι του τύπου "την άνοιξα μόνο να δω αν λειτουργεί". όχι μεγάλε πες την αλήθεια την άνοιξες τη δούλεψες μέρες μήνες και τη βαρέθηκες μετά. προς αποφυγή παρεξήγησης δεν θέλω να έρθω ενάντια σε κανέναν με αυτή μου την παρατήρηση. απλά θα ήθελα να μάθω το γνώμονα με τον οποίο μπαίνει αυτή η τιμή σε μεταχειρισμένη συσκευή 5 μηνών μιας και μπορώ με 20 ευρώ συν να την αγοράσω καινούρια και σε 2 εργάσιμες να την έχω σπίτι μου. 1
darkrider93 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Κατ αρχας αυτο δε συμβαινει μονο στα op 5t αλλα και σε αλλες συσκευες samsung, xiaomi(στα συγκεκριμενα ειναι πολυ πιο εντονο) Κλπ κλπ. Οσο υπαρχουν ατομα που πανε και τα αγοραζουν απο εδω μεσα τοσο θα υπαρχουν και αυτοι που τα πουλανε σε αυτες τις τιμες. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 52 λεπτά πριν, unknown111 είπε κανείς δε γνωρίζει την εταιρεία σταματησα να διαβαζω εδω...περαστικα τυπε 1
unknown111 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 hour ago, Αλεξανδρος A.92 said: σταματησα να διαβαζω εδω...περαστικα τυπε βγες μια βόλτα στο σύνταγμα και ρώτα. από τους 10 πόσοι θα τη γνωρίζουν. δεν μιλάω για φανμποϊσμό αλλά για το μέσο χρήστη. και εδώ μιλάμε για μια συσκευή με μηδέν διαφήμιση στην Ελλάδα και πρακτικά καθόλου εγγύηση. και αν έχεις χρειαστεί να στείλεις για επισκευή συσκευή στην oneplus τότε ξέρεις τι εννοώ. το ότι μερικοί φίλοι σου power user και εσύ γνωρίζετε την εταιρεία δε σημαίνει ότι τη γνωρίζει και όλη η Ελλάδα. μίλαμε για την πλειοψηφία. αν ρωτήσεις θα σου πουν samsung και iPhone. ούτε καν apple και δεν υπερβάλω. γιατί για τον περισσότερο κόσμο στην Ελλάδα η Apple είναι το iPhone. πριν λοιπόν διαφωνήσεις σε κάτι να μπορείς να το υποστηρίξεις με γεγονότα. εδώ ακόμα και το insomnia πάνω από 10 χρόνια σελίδα και δεν τη ξέρουν άνθρωποι που ασχολούνται επαγγελματικά στον τομέα πόσο μάλλον ΜΕΣΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δεν διαφωνησα οτι δεν θα την ξερουν 40χρονοι και βαλε...Αυτους και να τους ρωτησεις τι ειναι το s9+ θα νομιζουν οτι το S9 ειναι μηχανη και το + ο επισημος βελτιωτης...Οποτε το βγες και ρωτα δεν μου λεει πολλα...Η μπορει οι πιο πολλοι να ξερουν εταιριες οπως LG,samsung απο πληντυρια και air contidion. Και να νομιζουν οτι η Xiaomi και η Huawei ειναι μαρκες του jumbo...Αυτους θα παρουμε να ρωτησουμε? Ομως το να θεωρεις οτι την ξερουν "φιλοι μου" και power user χρηστες (αληθεια τι παει να πει αυτο?) ειναι το ιδιο υπερβολικο... Οποιοσδηποτε ανθρωπος που ανοιγει site σαν το Insomnia για να γραψει και σε αλλα θεματα περα του μπλα μπλα γνωριζει ποια ειναι η 1+...Μπορω να ονομασω αλλα 3-4 μεγαλα site με διαφορετικο περιεχομενο.κυριως utubers με πολλα χιλιαδες views που και εκει γνωριζει ο κοσμος ποια ειναι...και φυσικα αναφερομαι στο κοινο 14-30+ που ασχολουνται καπως με την τεχνολογια. Οχι αυτον που ξερει τι ειναι το ISO στην καμερα και πως το χρησιμοποιουμε μονο αλλα και ενας που απλα ψαχνει κινητο και βλεπει τι παιζει στο ιντερνετ γενικα...Δες για παραδειγμα ποσα θεματα εχουμε εδω στο ινσομνια. Και πολυ απλα δεν εχουμε 2πλασια η 3πλασια ακριβως λογω του οτι μπλεκεις με εξωτερικο και δεν θελουν ολοι. Ασχετως που το support της 1+ μπορει να ειναι καλυτερο απο καθε Πλασιο-Public-MM- κτλπ κτλπ... Ελπιζω να καταλαβες το point μου...
AlienTechGR Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, unknown111 είπε βγες μια βόλτα στο σύνταγμα και ρώτα. από τους 10 πόσοι θα τη γνωρίζουν. δεν μιλάω για φανμποϊσμό αλλά για το μέσο χρήστη. και εδώ μιλάμε για μια συσκευή με μηδέν διαφήμιση στην Ελλάδα και πρακτικά καθόλου εγγύηση. και αν έχεις χρειαστεί να στείλεις για επισκευή συσκευή στην oneplus τότε ξέρεις τι εννοώ. το ότι μερικοί φίλοι σου power user και εσύ γνωρίζετε την εταιρεία δε σημαίνει ότι τη γνωρίζει και όλη η Ελλάδα. μίλαμε για την πλειοψηφία. αν ρωτήσεις θα σου πουν samsung και iPhone. ούτε καν apple και δεν υπερβάλω. γιατί για τον περισσότερο κόσμο στην Ελλάδα η Apple είναι το iPhone. πριν λοιπόν διαφωνήσεις σε κάτι να μπορείς να το υποστηρίξεις με γεγονότα. εδώ ακόμα και το insomnia πάνω από 10 χρόνια σελίδα και δεν τη ξέρουν άνθρωποι που ασχολούνται επαγγελματικά στον τομέα πόσο μάλλον ΜΕΣΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ. Αυτοί που δε ξέρουν την OnePlus είναι μήπως αυτοί που νομίζουν ό,τι από κινητά, υπάρχουν μόνο τα iPhone και τα Galaxy (και εννοείται, δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι είναι το Android);
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, unknown111 είπε βγες μια βόλτα στο σύνταγμα και ρώτα. από τους 10 πόσοι θα τη γνωρίζουν. δεν μιλάω για φανμποϊσμό αλλά για το μέσο χρήστη. και εδώ μιλάμε για μια συσκευή με μηδέν διαφήμιση στην Ελλάδα και πρακτικά καθόλου εγγύηση. και αν έχεις χρειαστεί να στείλεις για επισκευή συσκευή στην oneplus τότε ξέρεις τι εννοώ. το ότι μερικοί φίλοι σου power user και εσύ γνωρίζετε την εταιρεία δε σημαίνει ότι τη γνωρίζει και όλη η Ελλάδα. μίλαμε για την πλειοψηφία. αν ρωτήσεις θα σου πουν samsung και iPhone. ούτε καν apple και δεν υπερβάλω. γιατί για τον περισσότερο κόσμο στην Ελλάδα η Apple είναι το iPhone. πριν λοιπόν διαφωνήσεις σε κάτι να μπορείς να το υποστηρίξεις με γεγονότα. εδώ ακόμα και το insomnia πάνω από 10 χρόνια σελίδα και δεν τη ξέρουν άνθρωποι που ασχολούνται επαγγελματικά στον τομέα πόσο μάλλον ΜΕΣΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ. Στην Ελλαδα ουτε την Xiaomi δεν ηξεραν μεχρι που ηρθε μεσω Infoquest και τωρα την ξερουν ολοι.Το ιδιο και την Huawei. Ασε μας τωρα με το προβατο τον Ελληνα. Ξερει μονο τα Iphone και τα Samsung γιατι αυτα εχουν οι γυρω του,αυτα βλεπει και σε ολες τις διαφημισεις και γιατι με αυτα θα κανει την μοστρα στις καφετεριες. Γνωστος ο τροπος σκεψης τους,γιαυτο και μας κοροιδευουν σε ολη την Ευρωπη. Οσον αφορα τις τιμες που ανεφερες πιο πισω εξ αρχης η απαντηση ειναι παρα πολυ απλη(εν μερη απορω πως και δεν το ειδες και εσυ ο ιδιος). Δεν υπαρχει διαθεσιμο το κινητο για παραγγελια εδω και μερες ειναι Out Of Stock,πιθανως γιατι σε λιγο καιρο θα βγει το Oneplus6 https://www.oneplus.com/gr/oneplus-5t Αρα ή θα αγορασει καποιος απο Κινα μερια το κινητο ή απο...σκρουτζομαγαζα με αναλογες τιμες https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=oneplus+5t Οσο για το αλλο που περιγραφεις που γραφουν καποιοι οτι το ανοιξαν το ειδαν και το εβαλαν στο κουτι τους,αυτα γραφονται για ολα τα κινητα μεχρι και σε κονσολες video παιχνιδιων δεν ειναι κατι το καινουργιο.
isay Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) @unknown111 Αναλογες συζητήσεις εχουν γίνει σχεδόν για όλα τα ειδη εδω μέσα. Για να μην κουράζεσαι άδικα, η τιμή καθορίζεται απο την προσφορά και ζητηση. Οσο υπάρχουν θύματα που θα παρασυρθουν απο ατάκες τύπου "ανοιχτηκε μονο για ελεγχο", "αδειασμα αποθήκης", "προσφορα" και τα ίδια ατομα δε γνωρίζουν να κάνουν έρευνα αγορας, απο την άλλη θα υπάρχουν πονηράκηδες που θα βάζουν τιμές ίδιες ή μεγαλύτερες απο την τρέχουσα τιμή αγοράς. Εσύ σαν αγοραστής, εχεις επιλογή take it or leave it, δηλαδή αποδεχεσαι τιμή και αγοράζεις ή keep looking για εναλλακτικές. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από isay
kormos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 12 ώρες πριν, unknown111 είπε καλησπέρα για αρχή και κθούλου ανεδύθη σε όλους!!!! παρακολουθώντας τις αγγελίες για κινητά και συγκεκριμένα για oneplus μου δημιουργήθηκε μια απορία και θα παρακαλούσα κυρίως πωλητές αυτών των συσκευών να μου τη λύσουν. η συσκευή του 5t αυτή τη στιγμή στην επίσημη σελίδα κοστίζει 559 ευρώ η έκδοση 8/128. η συσκευή κυκλοφόρησε το νοέμβριο του 2017. πέντε μήνες μετά και αφού οι περισσότεροι την έχετε λιώσει και δεν εννοώ εμφανισιακά ή ακόμα και να μην το έχετε κάνει αλλά ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας στην Ελλάδα εκτός από κάποιους γνώστες και devs κανείς δε γνωρίζει την εταιρεία οπότε αυτοί που την αγοράζουν ξέρουν τι κάνουν και το λόγο που το κάνουν.. οπότε πέντε μήνες μετά με ποιά λογική την πουλάτε 530-540-550 ευρώ; δεν μιλάω για όσους τα πουλάνε σφραγισμένα. αλλά πραγματικά σφραγισμένα και όχι του τύπου "την άνοιξα μόνο να δω αν λειτουργεί". όχι μεγάλε πες την αλήθεια την άνοιξες τη δούλεψες μέρες μήνες και τη βαρέθηκες μετά. προς αποφυγή παρεξήγησης δεν θέλω να έρθω ενάντια σε κανέναν με αυτή μου την παρατήρηση. απλά θα ήθελα να μάθω το γνώμονα με τον οποίο μπαίνει αυτή η τιμή σε μεταχειρισμένη συσκευή 5 μηνών μιας και μπορώ με 20 ευρώ συν να την αγοράσω καινούρια και σε 2 εργάσιμες να την έχω σπίτι μου. Την αγοραπωλησία του καθενώς δεν μπορέι να την κρίνει κανείς. Το πόσο έχει αυτή τη στιγμή και πόσο την πουλάει ο καθένας είναι δικό του θέμα. Η απλή λογική λέει (μιας και βρίσκω προσωπικά άτοπη την ερώτηση αυτή...) δεν σου κάνει? Απλά την προσπερνάς και πας σε μια αγγελία που είναι στα μέτρα σου, μάλλον στην τιμή που εσύ επιθυμείς να πάρεις... Εναλλακτικά το παίρνεις καινούργιο όπως αναφέρεις
Μακιαβέλλι Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μπήκες σε τεχνολογικό φόρουμ να πεις ότι δεν ξέρει κανείς την 1+; Να φανταστώ ότι κανείς δεν ξέρει και την Xiaomi, τις μητρικές ASROCK, τα πληκτρολόγια motospeed, τα τροφοδοτικά super flower κλπ. Έχει δεν έχει 2 μήνες που γνώρισα μια φοιτήτρια 20 χρονών με 1+ 3T. Το παλιό του μπαμπά της ήταν τελικά αλλά θα μπορούσε να το πουλήσει και να πάρει το J3-J5-A3 που έχουν οι μισές συμφοιτήτριες της, αλλά δεν το έκανε. Ήξερε και τι είναι το stock android. Επίσης στο skroutz αν πας στα κινητά και βάλεις ταξινόμηση δημοφιλία και φίλτρο για 300+ ευρώ το 5t βγαίνει ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ σελίδα στα 612 ευρώ. Νομίζεις ότι ακόμα ο κόσμος ενημερώνεται αποκλειστικά από τις διαφημίσεις ανάμεσα στο survivor; Για ξαναμπές στο skroutz και δες στα φίλτρα των κινητών πάνω πάνω ποιά μάρκα έχει πρώτη για να βάλεις φίλτρο; Τώρα όσον αφορά τις αγγελίες, αν θέλουν ας το πουλήσουν και 800. Αν μπει ο άλλος στο insomnia και καταλήξει να πάρει μεταχειρισμένο 5Τ στα 500+ ευρώ, ε του αξίζει. Τα πιο πολλά σφραγισμένα είναι μάλλον από gb-bg-lightinthebox που είχε βγει στα 420-450 αν θυμάμαι σωστά το 5Τ (χωρίς εγγύηση από ευρωπαϊκή 1+ κοινώς).
telis Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Εγώ πάντως γελάω με αγγελίες του τύπου "ανταλλαγή του s7 με s8" ή "ανταλλαγή του oneplus one 5 με 5t"
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 39 λεπτά πριν, telis είπε Εγώ πάντως γελάω με αγγελίες του τύπου "ανταλλαγή του s7 με s8" ή "ανταλλαγή του oneplus one 5 με 5t" ε φανταζομαι θα υπαρχει και χρηματικη διαφορα απο μερος του ενος. Οπως και να χει οσο υπαρχει κοσμος που τα δεχεται αυτα θα υπαρχουν και πωλητες αντιστοιχοι!
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 18 ώρες πριν, isay είπε @unknown111 Αναλογες συζητήσεις εχουν γίνει σχεδόν για όλα τα ειδη εδω μέσα. Για να μην κουράζεσαι άδικα, η τιμή καθορίζεται απο την προσφορά και ζητηση. Οσο υπάρχουν θύματα που θα παρασυρθουν απο ατάκες τύπου "ανοιχτηκε μονο για ελεγχο", "αδειασμα αποθήκης", "προσφορα" και τα ίδια ατομα δε γνωρίζουν να κάνουν έρευνα αγορας, απο την άλλη θα υπάρχουν πονηράκηδες που θα βάζουν τιμές ίδιες ή μεγαλύτερες απο την τρέχουσα τιμή αγοράς. Εσύ σαν αγοραστής, εχεις επιλογή take it or leave it, δηλαδή αποδεχεσαι τιμή και αγοράζεις ή keep looking για εναλλακτικές. Quoted For Emphasis. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις