Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κανω budget build και λεω να ξεκινησω με 4GB RAM και αργοτερα που θα πεσουν οι τιμες να βαλω αλλα 4GB. Οποτε το ερωτημα μου ειναι αν δυο διαφορετικης μαρκας μνημες με ιδιο ομως CL kai MHz μπορουν να λειτουργησουν μαζι χωρις προβλημα. Π.χ να παρω μια τετοια https://www.e-shop.gr/ram-hyperx-hx421c14fb-4-4gb-ddr4-2133mhz-hyperx-fury-p-PER.557303 και αργοτερα να παρω μια αλλη τετοια, Η αν δεν βρω ακριβως την ιδια να παρω μια με τα ιδια χαρακτηριστικα.

Δημοσ.

θα βρεις 99% ιδικα αν πας σε hyperx αλλα ναι παιρνεις μια παρομοια αν χρειαστει στο μελλον..

απο την αλλη θα ελεγα καταρχας παρε με λιγο παραπανω mhz και δευτερον με 70ε εχω δει να πουλανε 8γιγα hyperx 

αμα ειναι να δωσεις 50 για αυτην δε λεει με τπτ...εκτος αν βρεις καμια ποιο φτηνη κλπ...

γενικως κοιτα μεταχειρισμενες καλυτερα...ετσι και αλλιως εγγυηση εχουν ολες για παντα...

Δημοσ.

Τα 4g είναι πολύ λίγα πλέον, ακόμα και για αξιοπρεπές internet...

Επίσης δεν αναφέρεις τη μητρική σου: αν έχεις μόνο δύο θέσεις για μνήμη (αρκετά πιθανό αφού φτιάχνεις ένα οικονομικό pc),  με μιά 4άρα μνήμη περιορίζεσαι πάρα πολύ για αναβάθμιση...

Εγώ θα ξεκινούσα με μια 8άρα μνήμη. Μπορείς να βρεις μτχ στις αγγελίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ θα ξεκινησω (και θα μεινω σε αυτο το build) με 8αρα/dual channel.
για οικονομικους λογους θα παω με 2 slot μητρικη, ετσι και αλλιως τα slot δεν κανουν διαφορα στο performance, σωστα?

Επεξ/σία από doubtful

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...