achilles_g_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Εμένα δεν απάντησαν καν στο email απο 4 Σεπτεμβρίου.. Το έχω στείλει 3 φορές... IONIA σε μια μέρα το είχα...
kalmik Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 18/9/2020 στις 8:14 ΠΜ, PedroG είπε θελω να βγαλω e card για ΕΓΝΑΤΙΑ οδο το οποιο απο το 2021 θα ισχυει μου ειπαν και για τους αλλους Αυτοκινητοδρομους. Θελω να ρωτησω το εξης: ενω στις πληροφοριες αναφερει οτι ο πομποδεκτης παρεχεται με αιτηση ΔΩΡΕΑΝ και ετσι ενημερωθηκα τηλεφωνικα , στο εμαιλ μου ζητανε 15 ευρω για το τελος ενεργοποιησης του. Μα τόσο ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ εταιρεια απο τις Εταιρειες αυτες δεν νομιζω να υπαρχει ......αλλη Σε προσφατη διαδρομη Κομοτηνη - Λαρισα - ΚΟμοτηνη πληρωσα 55 ευρω Πετρελαια και 40 ευρω Διοδια . ΣΕ ποια χωρα της Υφηλιου η αναλογια εξοδων Καυσιμου και Χρησης οδικου δικτυου ειναι τοσο μεγαλη. Σχεδον οσο πληρωνουμε Βενζινη πληρωνουμε και ΔΙΟΔΙΑ!!!1 Nα το σκεφθούμε όλοι όταν ξαναψηφίζουμε για τις λεόντειες, αποικιοκρατικές και κάτι χειρότερο συμβάσεις παραχώρησης των εθνικών οδών. Πουθενά στον κόσμο (εκτός ίσως Ιταλια) δεν έχουν τόσο ακριβά διόδια - σε συνάρτηση δε με το μέσο διαθέσιμο εισόδημα είμαστε οι πιο ακριβοί άρα οι πιο καταληστευμένοι οδηγοί. 1
alfeios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με ενιαίο πομποδέκτη τα διόδια όλων των αυτοκινητόδρομων από τις 4 Νοεμβρίου Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από alfeios 1
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Πολύ καλό αυτό και πάρα πολύ άργησε. Με αυτά τα κ@λοσαμαράκια που έχουν βάλει παντού και σε αναγκάζουν να πηγαίνεις με 15 χλμ και με το μπιπ για οκ που γίνεται μόλις ~2 μέτρα πριν την μπάρα θα γίνει κάτι? Για ποιο λόγο θέλουν επίτηδες να σπάνε τα νεύρα των οδηγών? Δεν θυμάμαι σε ποιον δρόμο ήμουν, μάλλον Ολυμπία, όπου εγώ αναγκάστηκα να φρενάρω μέχρι τα 15 - 20 χλμ για να περάσω, ενώ παραδίπλα ένα φορτηγό πήγαινε με τουλάχιστον 40-50 και πέρασε κανονικά αέρας. Τι φάση?
Doubt Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Δεν θυμάμαι σε ποιον δρόμο ήμουν, μάλλον Ολυμπία, όπου εγώ αναγκάστηκα να φρενάρω μέχρι τα 15 - 20 χλμ για να περάσω, ενώ παραδίπλα ένα φορτηγό πήγαινε με τουλάχιστον 40-50 και πέρασε κανονικά αέρας. Τι φάση? Άλλα λάστιχα κι άλλη ανάρτηση το φορτηγό, τώρα για την καθυστέρηση του συστήματος τι να σου πω; ίσως παίζει ρόλο και το ύψος τοποθέτησης του πομποδέκτη.
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δεν το είπα επειδή θαύμασα τις αναρτήσεις του φορτηγού, απλά δεν είμαι σίγουρος ότι στην δική τους διαδρομή έχει σαμαράκια
Doubt Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Δεν το είπα επειδή θαύμασα τις αναρτήσεις του φορτηγού, απλά δεν είμαι σίγουρος ότι στην δική τους διαδρομή έχει σαμαράκια Αυτό λέω.. αν είχε τα ίδια σαμαράκια με τη δικιά σου λωρίδα, λογικό είναι να μην πάρει είδηση το φορτηγό. Spoiler 1 1
AristidisZ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 13 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Πολύ καλό αυτό και πάρα πολύ άργησε. Με αυτά τα κ@λοσαμαράκια που έχουν βάλει παντού και σε αναγκάζουν να πηγαίνεις με 15 χλμ και με το μπιπ για οκ που γίνεται μόλις ~2 μέτρα πριν την μπάρα θα γίνει κάτι? Για ποιο λόγο θέλουν επίτηδες να σπάνε τα νεύρα των οδηγών? Δεν θυμάμαι σε ποιον δρόμο ήμουν, μάλλον Ολυμπία, όπου εγώ αναγκάστηκα να φρενάρω μέχρι τα 15 - 20 χλμ για να περάσω, ενώ παραδίπλα ένα φορτηγό πήγαινε με τουλάχιστον 40-50 και πέρασε κανονικά αέρας. Τι φάση? Έχεις παρατηρήσει φαντάζομαι ότι σύμφωνα με τον ΚΟΚ στα διόδια πρέπει να έχεις πέσει στα 60 χιλιόμετρα κάνα 500ρι μέτρα πριν φτάσεις στα κουβούκλια ε; Προφανώς και θέλουν να περνάς με 20 χλμ και όχι με 50-60 Πάντως το μηχανάκι της Νέας Οδού έχει καλύτερη απόκριση από το o-pass 1
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, AristidisZ είπε Προφανώς και θέλουν να περνάς με 20 χλμ και όχι με 50-60 Είπα εγώ κάτι διαφορετικό? Αυτό λέω από την αρχή ότι είναι σπάσιμο νεύρων να σου ρίχνουν την ταχύτητα στα 15 χλμ. Η πινακίδα γράφει μέγιστο 20 βέβαια αλλά τόσο που αργεί το μπιπ δεν μπορείς να ρισκάρεις ούτε τα 20 γιατί θα πέσεις πάνω στην μπάρα άμα δεν πιάσει. Από την άλλη δεν είπε κανείς ότι θέλει να πηγαίνει με 60 - 80 - 100 στα διόδια αλλά μια ταχύτητα περί τα 40 χλμ θα ήταν πιο βολική και όχι εκνευριστική όπως τώρα
AristidisZ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Είπα εγώ κάτι διαφορετικό? Αυτό λέω από την αρχή ότι είναι σπάσιμο νεύρων να σου ρίχνουν την ταχύτητα στα 15 χλμ. Η πινακίδα γράφει μέγιστο 20 βέβαια αλλά τόσο που αργεί το μπιπ δεν μπορείς να ρισκάρεις ούτε τα 20 γιατί θα πέσεις πάνω στην μπάρα άμα δεν πιάσει. Από την άλλη δεν είπε κανείς ότι θέλει να πηγαίνει με 60 - 80 - 100 στα διόδια αλλά μια ταχύτητα περί τα 40 χλμ θα ήταν πιο βολική και όχι εκνευριστική όπως τώρα Αυτός που έχει σχεδιάσει το σύστημα κρίνει ότι τα 15-20 είναι οκ, δε μπορώ να πω εγώ ή εσύ ότι τα 40 κρίνονται ασφαλή Και εμένα με "τσαντίζει" που περνάω ίσα ίσα με δευτέρα, αλλά εφόσον έτσι είναι το specification τι να κάνουμε τώρα, δεν είναι και το τέλος του κόσμου... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Έχει να κάνει με την εμβέλεια και του πομπού και του δέκτη, καλύτερα να πας με 15 , παρά να σταματήσεις 3-4 φορές. Αν για κάποιο λόγο δεν σηκωθεί η μπάρα , τι θα κάνεις ; δεν θα σταματήσεις ;
stelios9 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Στις 10/4/2018 στις 4:50 ΜΜ, vounisios είπε Αγαπητοι φιλοι γεια σας και χρονια πολλα για τις ημερες....Θελω να σας ρωτησω,αν συμφερει να βγαλεις αυτην την ηλεκτρονικη καρτα για να περνας τα διοδια προς Λαμια και εν συνεχεια για Θεσσαλονικη.Δεν ταξιδευω συχνα,παρα μονον περιστασιακα.Εσεις χρησιμοποιειτε; αξιζει να βγαλω; τις επομενες μερες εχω ενα μεγαλο ταξιδι απο εδω-Αθηνα- για Βορεια Ελλαδα[Θεσσαλονικη].σας ευχαριστω. Καλησπερα φιλε γνωριζεις τωρα αν μπορεις να περνας τα διοδια και να πληρωνεις εκει η πρεπει να εχεις αυτον τον πομποδεκτη και αν δεν το εχεις δεν μπορεις να περασεις;
achilles_g_ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, stelios9 είπε Καλησπερα φιλε γνωριζεις τωρα αν μπορεις να περνας τα διοδια και να πληρωνεις εκει η πρεπει να εχεις αυτον τον πομποδεκτη και αν δεν το εχεις δεν μπορεις να περασεις; Ο πομποδέκτης είναι ευκολία. Φυσικά και μπορείς να περάσεις σε ταμείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα