Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xριστος Ανέστη. Παιδια εχω το samsung S8  kai εγκατεστησα το Greenify Donate v3.9.8... Ποιες ειναι οι ενδεδειγμενες ρυθμισεις στο προγραμμα; Δυσκολευομαι διοτι δε ξερω αγγλικα για να τικαρω κατι εαν χρειαζεται. Καποιο παληκαρι που το δουλευει εαν μπορει να με βοηθησει.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Το Greenify + το Donate για να  λειτουργήσουν πλήρως μόνο σε ρουταρισμενες συσκευές που πρέπει να βάλεις και το Xposed framework

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη εγω που δεν το εχω ρουταρισμενο ποια εκδοση να βαλω; Την απλη; 

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Δηλαδη εγω που δεν το εχω ρουταρισμενο ποια εκδοση να βαλω; Την απλη; 

Καμία .

Σου εξηγώ ότι για να δουλέψει σωστά πρέπει να είναι ρουταρισμενο.

Σε μή root συσκευή είναι περιορισμένη η χρήση του.

Εδώ μπορείς να δεις περισσότερα https://www.google.gr/amp/s/www.howtogeek.com/198135/how-to-optimize-your-android-phones-battery-life-using-greenify/amp/

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Καμία .

Σου εξηγώ ότι για να δουλέψει σωστά πρέπει να είναι ρουταρισμενο.

Σε μή root συσκευή είναι περιορισμένη η χρήση του.

Εδώ μπορείς να δεις περισσότερα https://www.google.gr/amp/s/www.howtogeek.com/198135/how-to-optimize-your-android-phones-battery-life-using-greenify/amp/

Eνταξει το ειχα δει νωριτερα τι ελεγε. Οποτε το βγαζω τελείως.Ελεγα να βρω ενα προγραμμα ωστε να παγωσω καποιες χαζες εφαρμογες και να μην τραβαν ενεργεια στο παρασκηνιο. Ευχαριστω.

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ.
22 ώρες πριν, saruman123 είπε

Υπάρχει να τις αφαιρέσεις χωρίς root αλλά πρέπει να ξέρεις.

Ωραια σε ευχαριστω πολύ

Δημοσ.
Στις 10/4/2018 στις 11:07 ΜΜ, saruman123 είπε

Υπάρχει να τις αφαιρέσεις χωρίς root αλλά πρέπει να ξέρεις.

Παρα τις λεπτομερεις οδηγιες δε μπορω να μπω.Κατι δε κανω σωστα.Ενημερωσεις κτλ τα εχω κανει οπως λεει ο οδηγος αλλα...Μηπως υπαρχει κανα βιντεο να δω πως το κανουν; Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Παρα τις λεπτομερεις οδηγιες δε μπορω να μπω.Κατι δε κανω σωστα.Ενημερωσεις κτλ τα εχω κανει οπως λεει ο οδηγος αλλα...Μηπως υπαρχει κανα βιντεο να δω πως το κανουν; Ευχαριστω.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
6 ώρες πριν, saruman123 είπε

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου. Ενταξει το καταλαβα και τα καταφερα. Τωρα εαν σε ρωτουσα και ξερεις φυσικα απο Samsung s8 πχ.:  ποιες εφαρμογες που δε χρειαζονται και καταναλωνουν πορους,να βγαλω;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου. Ενταξει το καταλαβα και τα καταφερα. Τωρα εαν σε ρωτουσα και ξερεις φυσικα απο Samsung s8 πχ.:  ποιες εφαρμογες που δε χρειαζονται και καταναλωνουν πορους,να βγαλω;

Υπάρχει ένας παλιός οδηγός για κάποιες εφαρμογές που μπορείς να αφαιρέσεις με ασφάλεια σε Samsung.

Δεν γνωρίζω αν ισχύουν ακόμη,αλλά μια προσπάθεια δεν βλάπτει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...