InTheEnd Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Τελικά απλά είχα βάλει τεράστια ποσότητα πάστας... Πλέον σε idle έχω 42-45 βαθμούς .... http://prntscr.com/j7047y Και αυτή είναι η θερμοκρασία παίζοντας PUBG και σερφάροντας στο Ιντερνετ. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Ούτε αυτές είναι καλές θερμοκρασίες. Το καλοκαίρι που θα είναι δηλ? Χρειάζεσαι after market ψύκτρα. Παίζει και το airflow του κουτιού ρόλο. Δεν αναφέρεις πόσα fans, ποια και που είναι τοποθετημένα καθώς και ποιο κουτί έχεις. 1
InTheEnd Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Aerocool X Strike. με 2 fans 1 μικρο πισω εκει που βαζεις τα usb και ενα μεγαλο πανω στο κουτι. οπως και stock ψυκτρα.
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Κατατοπιστικότατος είσαι φίλε μου. 1 μικρό!!!! ένα μεγάλο πάνω!!!!!!!!
InTheEnd Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Ε δεν ξερω πως αλλιως θα μπορουσα να σου περιγραψω....... Αν το κουτι ειναι |=| εχει ενα αριστερα και ενα στην πανω παβλα το οποιο ειναι λιγο μεγαλυτερο απο αυτο που ειναι αριστερα. το ενα βγαζει αερα και το αλλο βαζει
Ghost007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, InTheEnd είπε Ε δεν ξερω πως αλλιως θα μπορουσα να σου περιγραψω....... Αν το κουτι ειναι |=| εχει ενα αριστερα και ενα στην πανω παβλα το οποιο ειναι λιγο μεγαλυτερο απο αυτο που ειναι αριστερα. το ενα βγαζει αερα και το αλλο βαζει επειδη παιζουν διαφορα παρομοια μοντελα ... καταρχας μπροστα δε περνει ανεμιστηρες ? αν ναι πρεπει να μπει ενας η δυο οτι περνει τεσπα μπροστα να βαζουν και πισω και πανω να βγαζουν,, εσυ απο οτι καταλαβα εχεις μονο εναν στο πλαι να βαζει και να βγαινει απο πανω ... γενικως airflow 0 δλδ στο κουτι.. ε και η μαμα η ψυχτρα δεν ειναι και οτι καλυτερο... παιζουνε ψυχτρουλες με 15-20ε κλασεις ανωτερες και ποιο αθορυβες.. λογικο να εισαι σε αυτες της θερμοκρασιες.... καλο θα ειναι να επενδυσεις λιγα λεφτουδακια και να κανεις καποιες αλλαγες... 1
InTheEnd Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Τον υπολογιστή τον έχω για πούλημα και κοιτάω απλά να είναι όσο πιο απροβλημάτιστος γίνεται. Γιαυτό τον ζορίζω όσο πιο πολύ μπορώ να δω που είναι και τα λάθη του. Με μια ψήκτρα σαν και αυτή πόσο πιστεύεται θα πέσει η θερμοκρασία στο Gaming? http://www.spire-corp.com/cpu-coolers/kepler-rev2-sp985s1-v2/
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, InTheEnd είπε Τον υπολογιστή τον έχω για πούλημα και κοιτάω απλά να είναι όσο πιο απροβλημάτιστος γίνεται. Γιαυτό τον ζορίζω όσο πιο πολύ μπορώ να δω που είναι και τα λάθη του. Με μια ψήκτρα σαν και αυτή πόσο πιστεύεται θα πέσει η θερμοκρασία στο Gaming? http://www.spire-corp.com/cpu-coolers/kepler-rev2-sp985s1-v2/ Βγάλε μια φωτό τους ανεμιστήρες σου. Πως είναι τοποθετημένοι στο κουτί εννοώ.
Rhamnusia Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 16 ώρες πριν, InTheEnd είπε Τον υπολογιστή τον έχω για πούλημα και κοιτάω απλά να είναι όσο πιο απροβλημάτιστος γίνεται. Γιαυτό τον ζορίζω όσο πιο πολύ μπορώ να δω που είναι και τα λάθη του. Με μια ψήκτρα σαν και αυτή πόσο πιστεύεται θα πέσει η θερμοκρασία στο Gaming? http://www.spire-corp.com/cpu-coolers/kepler-rev2-sp985s1-v2/ Αν είναι να πας σε καινούργιο κουτί, πάρε από τώρα μία ψήκτρα που θα χρησιμοποιήσεις και στο καινούργιο, επειδή είδα πας σε μία 100tdp, πήγαινε σε μία με παραπάνω θα δουλεύει και πιο αργά το fan της. Έχε στο μυαλό σου τι κουτί θέλεις για να καθορίσεις υψος, σόκετ κλπ Όταν άλλαξα την στοκ εγώ είδα διαφορά 12C σε full load και χωρίς να είναι 100% το cpufan
kataramenos32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Οπως ειπε και ο radiohead βγαλε μια καλη φωτο να δουμε πως ειναι το κουτι σου απο μεσα. Η σωστη ροη αερα παιζει μεγαλο ρολο στις θερμοκρασιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα