Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, paylidis είπε

160€ τηλεοραση, σιγα τα αυγα...

αυτό που με κανει να το πιστευω ειναι οτι α) εκανα λιγοτερο απο 10 λεπτα να παω, β) ο υπαλληλος ξαφνιαστηκε στο τηλεφωνο με την τιμή, γ) δε μου ελεγε το ονομα του για να παω να τον βρω ενω ειχε ηδη ασχοληθει 10 λεπτα στο τηλεφωνο μαζι μου για να δει οτι ειναι σφραγισμένη κλπ, δ) οταν πηγα εκει (εντος 10 λεπτων ξαναλεω) κανενας δεν παραδεχόταν οτι μιλησε μαζι μου, ενώ ειχα την κληση στο νουμερο τους στο κινητο μου (11 λεπτα σύνολο κληση) και ε) αρνηθηκε να μου την κρατησει εστω και για αυτα τα 10 λεπτα....

Δε ξαναπαταω στο κοτετσι τους, με προσεβαλαν παρα πολύ σαν ατομο μετα το τελευταιο...χεστηκα για την τηλεοραση - σιγα την τηλεοραση, δε μου αρεσε η συμπεριφορά τους... ας την παρει ο υπαλληλος και να του καει 

Αν έγινε έτσι είναι ζώα οκ.. 

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Εντελώς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Σε ποιό κατάστημα συνέβη?

Σε καταστημα της Θεσσαλονικης, περαιτερω δε χρειαζονται εχω ηδη ενημερωσει σχετικά με τα αναλογα παραπονα μου το τμημα μαρκετινγκ της εταιρειας... Σκεψου προτου κλεισω το τηλεφωνο ειχα ηδη μπει στο αμαξι...

Δημοσ.

Δεν εκπλήσσομαι, πριν κάποιους μήνες είχα βρει ένα tablet στα Βριλήσσια και πήρα τηλέφωνο να μου το κρατήσουν για μία ώρα επειδή μένω πολύ μακριά αλλά η υπάλληλος αρνήθηκε και έβρισκε λογικό να κάνω μία ώρα δρόμο με το αυτοκίνητο και αν το προλάβω το πρόλαβα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, paylidis είπε

160€ τηλεοραση, σιγα τα αυγα...

αυτό που με κανει να το πιστευω ειναι οτι α) εκανα λιγοτερο απο 10 λεπτα να παω, β) ο υπαλληλος ξαφνιαστηκε στο τηλεφωνο με την τιμή, γ) δε μου ελεγε το ονομα του για να παω να τον βρω ενω ειχε ηδη ασχοληθει 10 λεπτα στο τηλεφωνο μαζι μου για να δει οτι ειναι σφραγισμένη κλπ, δ) οταν πηγα εκει (εντος 10 λεπτων ξαναλεω) κανενας δεν παραδεχόταν οτι μιλησε μαζι μου, ενώ ειχα την κληση στο νουμερο τους στο κινητο μου (11 λεπτα σύνολο κληση) και ε) αρνηθηκε να μου την κρατησει εστω και για αυτα τα 10 λεπτα....

Δε ξαναπαταω στο κοτετσι τους, με προσεβαλαν παρα πολύ σαν ατομο μετα το τελευταιο...χεστηκα για την τηλεοραση - σιγα την τηλεοραση, δε μου αρεσε η συμπεριφορά τους... ας την παρει ο υπαλληλος και να του καει 

Ο υπάλληλος θα σου έλεγε από την αρχή ότι την έχουν πάρει

8 ώρες πριν, paylidis είπε

Επεξ/σία από Tamtiriri

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...