Vasilis 07 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/bluray-dvd/blu-ray/137477-samsung-bdh6500#homepage Με 30Ε δεν αγοράζεις ούτε bluray ταινία (που λέει ο λόγος). Τώρα αν είναι τίποτα εκθεσιακά... Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από Vasilis 07
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Ειναι εκθεσιακα αλλα ισως και να μην εχει παιξει ουτε μια ωρα σε σχεση με τις τηλεορασεις.
stelios18120 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Αθήνα μόνο στο κατάστημα Ελευσίνας έχει. Μετά επαρχία.
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Ποιός αγοράζει blue ray; Ελα ντε! Εγω μερικα που ειχα τα ριπαρα κρατησα μονο την κυρια ταινια τον καλο ηχο και τα χαρισα σε φιλο. Ποιο πολυ βλεπω να το παιρνει κανεις για να ολοκληρωνει το συνολο στο επιπλο παρα για να το δουλεψει.
mpokwsths Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 ...Συνεχίζουμε εδώ.... Αυτός που αγόρασε αυτή την TV. Του έμειναν ρέστα. Τι τρελές προσφορές ήταν αυτές; Ή μήπως ΔΕΝ ήταν;
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, mpokwsths είπε ...Συνεχίζουμε εδώ.... Αυτός που αγόρασε αυτή την TV. Του έμειναν ρέστα. Τι τρελές προσφορές ήταν αυτές; Ή μήπως ΔΕΝ ήταν; και με τα ρεστα θα τρεχει να την φτιαξει γιατι το κοντερ της λογω εκθεσιακης εχει γραψει χιλιαδες χιλιομετρα.
vrwmiaris Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ελα ντε! Εγω μερικα που ειχα τα ριπαρα κρατησα μονο την κυρια ταινια τον καλο ηχο και τα χαρισα σε φιλο. Ποιο πολυ βλεπω να το παιρνει κανεις για να ολοκληρωνει το συνολο στο επιπλο παρα για να το δουλεψει. Έτοιμα τα βρίσκεις πλέον.εκτός εάν θες να το παίξεις ιστορία τα παίρνεις
paylidis Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, mpokwsths είπε ...Συνεχίζουμε εδώ.... Αυτός που αγόρασε αυτή την TV. Του έμειναν ρέστα. Τι τρελές προσφορές ήταν αυτές; Ή μήπως ΔΕΝ ήταν; Στην πράξη υπήρχαν ελάχιστα εκθεσιακά κομμάτια. Πήρα διαφορά τηλέφωνα το πρωί. Το μόνο που βρήκα κλειστό ήταν μια fu την οποία μέχρι να πάω να την πάρω μάλλον την τσίμπησε ο υπάλληλος (ο οποίος δεν πίστευε την τιμή όταν πήρα τηλ)...
vairass Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 23 λεπτά πριν, paylidis είπε Στην πράξη υπήρχαν ελάχιστα εκθεσιακά κομμάτια. Πήρα διαφορά τηλέφωνα το πρωί. Το μόνο που βρήκα κλειστό ήταν μια fu την οποία μέχρι να πάω να την πάρω μάλλον την τσίμπησε ο υπάλληλος (ο οποίος δεν πίστευε την τιμή όταν πήρα τηλ)... Κάτσε ρε συ πως την τσίμπησε ο υπάλληλος των 500 ευρώ; μην τα βλέπουμε ολα μαύρα.
hasiotis_john Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Είχε όντως μερικές πολύ καλές προσφορές , όπως αυτή εδώ η 3d που θεωρείτε ακόμα και ...τώρα, σημείο αναφοράς! Αν το ψάξετε, παίζει να είναι και η καλύτερη του είδους, που ακόμα και το 18 βάζει κάτω τις περισσότερες. Στην τιμή της προσφοράς ήταν κελεπούρι, αλλά δυστυχώς υπήρχε μια μόνο στο κατάστημα της Καλαμάτας και την πήρε κάποιος από εκεί. Έχω γνωστό στον Κότσο και παρ' όλα αυτά ήταν αδύνατο να την στείλουν Χανιά που είμαι, πάνω που συζητάγαμε τον τρόπο, μπας και πλήρωνα εγώ τα έξοδα αποστολή, είδαμε από το κομπιούτερ πως μόλις την είχαν πάρει. Κρίμα και την ψείριζα χρόνια την συγκεκριμένη. *Μια σημείωση για τις εκθεσιακές, έχουν εγγύηση κανονικότατα 2 χρόνια από την στιγμή της αγοράς και όχι από τότε που ανοίχτηκαν. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από hasiotis_john
Rebel21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Είχε όντως μερικές πολύ καλές προσφορές , όπως αυτή εδώ η 3d που θεωρείτε ακόμα και ...τώρα, σημείο αναφοράς! Αν το ψάξετε, παίζει να είναι και η καλύτερη του είδους, που ακόμα και το 18 βάζει κάτω τις περισσότερες. Στην τιμή της προσφοράς ήταν κελεπούρι, αλλά δυστυχώς υπήρχε μια μόνο στο κατάστημα της Καλαμάτας και την πήρε κάποιος από εκεί. Έχω γνωστό στον Κότσο και παρ' όλα αυτά ήταν αδύνατο να την στείλουν Χανιά που είμαι, πάνω που συζητάγαμε τον τρόπο, μπας και πλήρωνα εγώ τα έξοδα αποστολή, είδαμε από το κομπιούτερ πως μόλις την είχαν πάρει. Κρίμα και την ψείριζα χρόνια την συγκεκριμένη. *Μια σημείωση για τις εκθεσιακές, έχουν εγγύηση κανονικότατα 2 χρόνια από την στιγμή της αγοράς και όχι από τότε που ανοίχτηκαν. Oled και εκθεσιακη σημαίνει σίγουρο burn in η σίγουρο στο άμεσο μέλλον στην καλύτερη, οπότε κάποιος έδωσε 1500 πιθανόν για μια άχρηστη τηλεόραση. Αν το καταλάβει αφού την σεταρει σπίτι του τότε είναι πολύ αργά αφού το burn in επίσημος δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Εκθεσιακές μόνο lcd αφού οποιοδήποτε πρόβλημα και να έχουν διαθέτουν κανονικά 2 χρόνια εγγύηση και η αντιπροσωπεία τις επισκευάζει κανονικά. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από Rebel21 1
grigas Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Το πήρα χθες από το κατάστημα Άργους. Εκθεσιακό χωρίς κουτί και με αρκετά ταλαιπωρημενο το επάνω μέρος του από μικρές γρατζουνιές. Η εφαρμογή του Netflix παίζει εξαιρετικά, ενώ όσα δισκάκια με ματροσκες του έριξα τα διάβασε χωρίς πρόβλημα. Αν έχετε μεγάλη συλλογή σε δισκάκια με ματροσκες xvid κλπ ή δεν έχετε όρεξη να μπλέκετε με boxακι σε αυτά τα χρήματα είναι ιδανική επιλογή.
paylidis Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 15 ώρες πριν, vairass είπε Κάτσε ρε συ πως την τσίμπησε ο υπάλληλος των 500 ευρώ; μην τα βλέπουμε ολα μαύρα. 160€ τηλεοραση, σιγα τα αυγα... αυτό που με κανει να το πιστευω ειναι οτι α) εκανα λιγοτερο απο 10 λεπτα να παω, β) ο υπαλληλος ξαφνιαστηκε στο τηλεφωνο με την τιμή, γ) δε μου ελεγε το ονομα του για να παω να τον βρω ενω ειχε ηδη ασχοληθει 10 λεπτα στο τηλεφωνο μαζι μου για να δει οτι ειναι σφραγισμένη κλπ, δ) οταν πηγα εκει (εντος 10 λεπτων ξαναλεω) κανενας δεν παραδεχόταν οτι μιλησε μαζι μου, ενώ ειχα την κληση στο νουμερο τους στο κινητο μου (11 λεπτα σύνολο κληση) και ε) αρνηθηκε να μου την κρατησει εστω και για αυτα τα 10 λεπτα.... Δε ξαναπαταω στο κοτετσι τους, με προσεβαλαν παρα πολύ σαν ατομο μετα το τελευταιο...χεστηκα για την τηλεοραση - σιγα την τηλεοραση, δε μου αρεσε η συμπεριφορά τους... ας την παρει ο υπαλληλος και να του καει 6
turbat0s Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, paylidis είπε 160€ τηλεοραση, σιγα τα αυγα... αυτό που με κανει να το πιστευω ειναι οτι α) εκανα λιγοτερο απο 10 λεπτα να παω, β) ο υπαλληλος ξαφνιαστηκε στο τηλεφωνο με την τιμή, γ) δε μου ελεγε το ονομα του για να παω να τον βρω ενω ειχε ηδη ασχοληθει 10 λεπτα στο τηλεφωνο μαζι μου για να δει οτι ειναι σφραγισμένη κλπ, δ) οταν πηγα εκει (εντος 10 λεπτων ξαναλεω) κανενας δεν παραδεχόταν οτι μιλησε μαζι μου, ενώ ειχα την κληση στο νουμερο τους στο κινητο μου (11 λεπτα σύνολο κληση) και ε) αρνηθηκε να μου την κρατησει εστω και για αυτα τα 10 λεπτα.... Δε ξαναπαταω στο κοτετσι τους, με προσεβαλαν παρα πολύ σαν ατομο μετα το τελευταιο...χεστηκα για την τηλεοραση - σιγα την τηλεοραση, δε μου αρεσε η συμπεριφορά τους... ας την παρει ο υπαλληλος και να του καει Εντελώς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Σε ποιό κατάστημα συνέβη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα