Προς το περιεχόμενο

Tablet/laptop Asus 10.1" (x5Z8350/4GB/64GB/HD 400)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, το βιαζόμουν οπότε το πήρα ήδη. Στην τιμή δε το βρήκα αλλού πιο φθηνά, απο χαρακτηριστικά σκίζει. Το χρειάζομαι και για λόγους δουλειάς οπότε με έχει βολέψει τέρμα. Στην αρχή κόλλησα στο οτί χρειαζόταν τραπεζική κατάθεση αλλά όλλα οοκ τελικά και ήρθε και την επόμενη μέρα. Βλέπω οτί εσύ έχεις  Chuwi απλά ήθελα να ξέρω οτί έχω πλήρη κάλυψη σε περίπτωση που κάτι συμβεί, δεν ήθελα να μπλέξω και να πρέπει να το στείλω Κίνα  :/

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Athinais26 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση, το βιαζόμουν οπότε το πήρα ήδη. Στην τιμή δε το βρήκα αλλού πιο φθηνά, απο χαρακτηριστικά σκίζει. Το χρειάζομαι και για λόγους δουλειάς οπότε με έχει βολέψει τέρμα. Στην αρχή κόλλησα στο οτί χρειαζόταν τραπεζική κατάθεση αλλά όλλα οοκ τελικά και ήρθε και την επόμενη μέρα. Βλέπω οτί εσύ έχεις  Chuwi απλά ήθελα να ξέρω οτί έχω πλήρη κάλυψη σε περίπτωση που κάτι συμβεί, δεν ήθελα να μπλέξω και να πρέπει να το στείλω Κίνα  :/

Καλορίζικο,γενικά και το Asus είναι μια καλή επιλογή.Αν το αγοράζεις απο Ελλάδα ,γενικά τα πράγματα είναι κάπως πιο εύκολα απο ο,τι στο εξωτερικό οσόν αναφορά το θέμα εγγύησης!

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδες! Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το asus, θα ήθελα εντυπώσεις απο το φιλο ππυ το έχει αγοράσει.. Εχει κάποιος αλλος να προτείνει κατι παρόμοιο? 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε οι επιλογές έχουν προαναφερθεί.Εξαρτάται βέβαια και απο που θες να αγοράσεις (Ελλάδα ή εξωτερικό). Σε κάθε περίπτωση , και τα 2 μηχανηματάκια είναι άψογα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...