johnyboy Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 δεν θέλουμε να έχει κάμερα του νοτε 8. μακριά και αγαπημένοι
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) @nectons Δεν ειναι βασικος λογος αγορας κινητου ομως...πες μου που θα χρησιμοποιησεις οχι τα 8gb ram αλλα εστω τα 6...Επισης το 256ROM οταν παιρνουν ολα σχεδον SD δεν νοιαζει το μεσο ορο για το οποιο συζηταμε... Φυσικα μπορεις να πεις εμενα προσωπικα με ενδιαφερουν αυτα τα 2 και εκει να τελειωσει η κουβεντα. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από Αλεξανδρος A.92
nectons Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε @nectons Δεν ειναι βασικος λογος αγορας κινητου ομως...πες μου που θα χρησιμοποιησεις οχι τα 8gb ram αλλα εστω τα 6...Επισης το 256ROM οταν παιρνουν ολα σχεδον SD δεν νοιαζει το μεσο ορο για το οποιο συζηταμε... Φυσικα μπορεις να πεις εμενα προσωπικα με ενδιαφερουν αυτα τα 2 και εκει να τελειωσει η κουβεντα. Για τον αποθηκευτικό χώρο δεν χρειάζεται σχολιασμός. Όταν τραβάς βίντεο 4Κ και με τόσες χιλιάδες εφαρμογές τα 64 δεν είναι αρκετά, τα 128 είναι ΟΚ και τα 256 πλεονασμός. ΌΜΩΣ απο΄την στιγμή που μιλάμε για την ακριβή έκδοση ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσουμε για αυτήν. Οπότε αν δεν σε ενοχλούν εσένα τα 64 παίρνεις 64 και είσαι αρχηγός... Αυτό το κόβω για 450-500 ευρώ. Και καμία σχέση με τα 750+ που συζητάμε. Πάμε τώρα για την μνήμη ραμ. Όταν έχεις βάλει να κλειδώνουν οι εφαρμογές (task manager και lock) που χρησιμοποιείς κυρίως και δεν θέλεις να γονατίζει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ το κινητό σου και έχεις συνηθίσει έτσι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ. Εμένα μου μένουν δίχως κανένα λουκέτο 4-5 Mbytes ελεύθερα μετά από 3-4 μέρες χρήσης και 1-1,5 Mbytes με τις εφαρμογές που λοκάρω (είναι πολλές ναι) και ποτέ δεν μου έχει λαγκάρει στο παραμικρό. Φίλος με S8+ και με 6GB ram που είναι και αυτός με την ίδια λογική το ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που κάνουμε δοκιμές (τώρ αθα διαβάζει και θα γελάμε...) ... ΟΧΙ... 700+ ευρώ κινητό δεν υπάρχει λογική να ΣΕΡΝΕΤΑΙ εκτός και αν ο κάτοχος του είναι ΑΣΧΕΤΟΣ και δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο η Oneplus και άλλοι κατασκευαστές βγάζουν κινητά με 8GB ram. Το παρακάτω συνημμένο screenshot είναι από επανεκκίνηση και καθαρισμό της μνήμης... Πες μου εσύ τώρα το κινητό με τα 6GB τι ελεύθερη μνήμη θα είχε... Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από nectons 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Ξαναλεω οτι δεν διαφωνω μαζι σου... και προφανως εσυ το χρειαζεσαι και καποιοι ακομα. Οχι οτι ειστε ο μεσος ορος ομως...και δεν μπορουμε 2gb ram και 60gb rom να τα πληρωσουμε 150 και 200 ευρο...αλλα ολη αυτη την συζητηση θα την ξανακανουμε οταν αναξοινωθουν και οι τιμες...εγω απο τωρα σου λεω 600 το μικρο 700 το μεγαλο (μιλαμε παντα για το επισημο site της 1+)
nectons Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ξαναλεω οτι δεν διαφωνω μαζι σου... και προφανως εσυ το χρειαζεσαι και καποιοι ακομα. Οχι οτι ειστε ο μεσος ορος ομως...και δεν μπορουμε 2gb ram και 60gb rom να τα πληρωσουμε 150 και 200 ευρο...αλλα ολη αυτη την συζητηση θα την ξανακανουμε οταν αναξοινωθουν και οι τιμες...εγω απο τωρα σου λεω 600 το μικρο 700 το μεγαλο (μιλαμε παντα για το επισημο site της 1+) Έχει ανακοινώσει επίσημα η Oneplus τιμές? Γιατί το μόνο που βλέπω είναι 3 ερωτηματικά!.... Και δεν θα βγάλει από ότι κατάλαβα ένα μικρό και ένα μεγάλο αλλά ένα μικρό (6/64) ένα μεσαίο (8/128) και ένα μεγάλο (8/256)... Εκτός και αν έχω καταλάβει λάθος...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Οχι δεν εχει βγει ανακοινωση...αλλα μπορεις να καταλαβεις οτι το 6/64 με το 8/256 θα εχουν απο 100 ευρο και πανω διαφορα...ισως και 150 μιας και θα βγαλουν και μεσαιο αυτη τη φορα. Το οποιο απο τι εχω καταλαβει δεν θα ειναι 8/128 αλλα 6/128! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από Αλεξανδρος A.92 1
apostolosapok Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μαμουσουτου και πάλι sold out θα γίνει μόλις βγει. Μόνος ανταγωνιστής το medium priced pixel.
bill81 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Ωραίο φαίνεται. Εγω έχω το 5 με τα 128GB και 8GB ram εδω και ενα χρόνο και είναι το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ποτέ. Αυτό είναι βέβαια ακόμα καλύτερο, αλλά είμαι τόσο ευχαριστημένος ακομα με το 5 που για τα δικά μου δεδομένα είναι πάρα πολύ γρηγορο που θα πάω μάλλον ξανά στο 7 ούτε καν στο 6Τ όσο καλό και αν είναι. Πραγματικά πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την μάρκα. Δεν καταλαβα ποτέ βέβαια γιατι τα λένε One plus και όχι Oppo (μαρκετινιστικες χαζομάρες λες και η Oppo είναι μικρή εταιρεία) το μόνο παραπονο που εχω είναι με την μπαταρία αλλά τουλάχιστον με τον μαμα φορτιστή φορτίζει πάρα πολύ γρήγορα.
nhzt Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Διαβάζω τιτλο : Αυτή είναι η πρόσοψη του OnePlus 6 ........... Kαλά ρε παιδια τι κινητό είναι αυτό; τι σχεδίαση; τι γραμμές τι καμπύλες, τι στυλ... καλά το notch όλα τα λεφτά !!! Δεν έχω ξαναδεί τέτοια σχεδίαση.... πιθανόν το ωραιότερο κινητό ever.... LOL ..... 1 ώρα πριν, nectons είπε Όταν τραβάς βίντεο 4Κ και με τόσες χιλιάδες εφαρμογές τα 64 δεν είναι αρκετά, τα 128 είναι ΟΚ και τα 256 πλεονασμός...... Δηλ το να τραβάς 4Κ με κινητό και ειδικά με 1+ δεν είναι τρελό και είναι πλεονασμός τα 64 Gb ... Τελικά κάποιοι το έχουν τερματήσει.... 1
nectons Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, nhzt είπε Διαβάζω τιτλο : Αυτή είναι η πρόσοψη του OnePlus 6 ........... Kαλά ρε παιδια τι κινητό είναι αυτό; τι σχεδίαση; τι γραμμές τι καμπύλες, τι στυλ... καλά το notch όλα τα λεφτά !!! Δεν έχω ξαναδεί τέτοια σχεδίαση.... πιθανόν το ωραιότερο κινητό ever.... LOL ..... Δηλ το να τραβάς 4Κ με κινητό και ειδικά με 1+ δεν είναι τρελό και είναι πλεονασμός τα 64 Gb ... Τελικά κάποιοι το έχουν τερματήσει.... Γιατί το έχεις το 6 και είσαι τόσο σίγουρος ότι το έχουμε τερματίσει? OIS και 4κ 60fps πίστεψε με εσύ έχεις τερματίσει αν πιστεύεις το αντίθετο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, nhzt είπε Kαλά ρε παιδια τι κινητό είναι αυτό; τι σχεδίαση; τι γραμμές τι καμπύλες, τι στυλ... καλά το notch όλα τα λεφτά !!! Δεν έχω ξαναδεί τέτοια σχεδίαση.... πιθανόν το ωραιότερο κινητό ever.... Ψαχνω εστω και ενα τετοιο σχολιο...
nectons Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 5T... φαντάζομαι το 6 τι θα τραβάει... ναι ναι.. τα 256 είναι απαραίτητα... 1
kosvou Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, nectons είπε Εδώ ρε παιδιά το 5Τ τα έχει σκίσει όλα.. .το 6 δεν θα είναι? Για σοβαρευτείτε λίγο και όταν δεν έχετε πιάσει τα flagship στα χέρια σας δίπλα με το 5Τ μην πετάτε κοτσάνες... Επαναλαμβάνω. 8GB RAM/ 256GB Storage. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν καταλαβαίνετε ρε παιδιά. 8GB RAM / 256GB Storage δεν θα έχει κανένα. Και αν έχει θα κοστίζει πάνω από 900. Μην λέμε ότι θέλουμε. Υπάρχει 8Gb ram/256 GB storage το Xiaomi Mix 2S και τιμή κοντά στα 650 ευρώ. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από kosvou
Ntenteras Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, apostolosapok είπε Μαμουσουτου και πάλι sold out θα γίνει μόλις βγει. Μόνος ανταγωνιστής το medium priced pixel. Πιο ειναι το medium priced pixel?
gnsX Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kosvou είπε Υπάρχει 8Gb ram/256 GB storage το Xiaomi Mix 2S και τιμή κοντά στα 650 ευρώ. Δύο απορίες έχω: Αυτό έχει OLED οθόνη ή μπορεί να γίνει όπως γίνεται του Oneplus; gcam mode έχει αυτό για 8k βίντεο, 120fps με μέγεθος αρχείου 1mb/ώρα; Επίσης, παίζει κανα τρικ με root-αρισμα για αύξηση μεγέθους οθόνης; Έχω ένα παλιό HTC με IPS οθονη στις 4 ιντσες και θα μ ενδιέφερε να το κάνω 5.5 ινστες με OLED. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από gnsX 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα