LIONOR Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Θα ηθελα παρακαλω την βοηθεια σας: Εχω ενα στικακι το: sandisk extreme usb 32 gb, απο το οποιο και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος στα 3,5 χρονια που το χω. Παρ' οτι το χρησιμοποιω σε usb 2 θυρα, πιανει ταχυτητα 25-30mb/s write. Η μητρικη μου ειναι παλια, εχει στο πισω μερος του κουτιου 2 usb3 θυρες, εκει πιανει περιπου 70mb/s write, αλλα δεν με βολευει να το βαζω πισω. Δεν με ικανοποει πλεον η χωρητικοτητα του και σκεφτομαι να το δωσω σε φιλο που θελει ενα καλο 32αρι στικακι και να παρω καποιο αλλο. Παραλληλα ομως σκεφτομαι και την λυση ενος εξωτερικου portable σκληρου δισκου. Με γνωμονα την φορητοτητα και τις οσο γινεται καλυτερες ταχυτητες σε usb2 θυρα, θα θελα να ρωτησω π.χ. για αυτον: https://www.skroutz.gr/s/330582/Verbatim-Store-n-Go-USB-3-0-Portable-Hard-Drive-500GB.html Tι ταχυτητες θεωρητικα θα πιανω σε θυρα usb2; Επειδη θελω να εχω και την δυνατοτητα να τον συνδεω με ταμπlετ ή smart phone, που υποστηριζουν otg, πως μπορω να ξερω οτι θα τον 'διαβαζουν΄; Η διαμορφωση του, στο manual του, γραφει οτι μπορει να γινει σε ntfs-fat32-και ενα αλλο που ειναι για mac. Απο οσο γνωριζω το ntfs δεν αναγνωριζεται απο android και το fat32, εχει τον περιορισμο των 4gb, θα μπορω αραγε να τον διαμορφωσω σε exfat; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 πολυ ταχυτερος απο το στικ θα ειναι για linuxοηδει λειτουργικα η τον αφηνεις οπως ειναι ή τον κανεις ext4,παντως πλεον διαβαζουν ntfs,παρε και δοκιμασε,αλλωστε και το στικ τα ιδια fs υποστηριζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIONOR Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρωτιστως θελω να ξερω αν η παροχη usb απο ταμπλετ ή κινητο, ειναι αρκετη για portable δισκο, γιατι αυτα δεν εχουν χωριστη παροχη ρευματος Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από LIONOR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 δυσκολο και θα εξαρταται απο τον κατασκευαστη,βρες ενα και δοκιμασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Το FAT32 εχει περιορισμο στο μεγεθος του ενος αρχειου εως 4GB. Μπορεις να κανονικα να εχεις 500αρι δισκο ως FAT32. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIONOR Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Πηρα τελικα τον Vrbatim 500gb. Το...κουφο ειναι οτι τον βλεπει το smart phone, οχι ομως και το ταβλετ, μαλλλον λογω τροφοδοσιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα