demmian Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 υπαρχει καποιος οδηγος αναλυτικος προκειμενου να σε καθοδηγει για το πως θα ψυξεις αποτελεσματικα την μητρικη ? επισης με οδηγιες εγκαταστασης ανεμιστηρων κλπ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Καλησπέρα, ποια μητρική έχεις; Να σου πω τι χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 m/b: msi z170 tomahawk αυτη της υπογραφης, ευχαριστω @Sheogorath Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Με δυο ανεμιστηράκια εκεί που έβαλα, να φυσαν τα VRM, θα είσαι μια χαρά. 4άρια λογικά ή 5άρια θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 πως θα τα κολλησω/βιδωσω εκει πανω τα ανεμιστηρακια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Με σιλικόνη, μικρές βίδες, ότι σε βολεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Απτην αλλη δεν μας λες ts αν σκοπεύεις να κάνεις oc ή να παίξεις στοκ. Επίσης ποιο κουτί έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/15/2018 στις 3:11 ΜΜ, GeorgeSmirlis είπε Απτην αλλη δεν μας λες ts αν σκοπεύεις να κάνεις oc ή να παίξεις στοκ. Επίσης ποιο κουτί έχεις? απλα ανοιγοντας ενα hw monitor, ειδα κατι θερμοκρασιες στη μητρικη στα 125-127 βαθμους και το εψαξα λιγο. overclocking εχω κανει τη cpu ειναι στα 4.4 σταθερα και με θερμοκρασιες πολυ χαμηλες, φτανει το πολυ 53 βαθμους κουτι εχω το nzxt elite s340 elite, αν και φαινονται στην υπογραφη μου τα καμματια του υπολογιστη. επειδη γενικα ειμαι ικανοποιημενος απο το συστηματακι μου, δεν θα ηθελα να παθει καμμια ζημια , λογω υψηλων θερμοκρασιων στη μητρικη. @Sheogorath τσεκαρα την ιδεα για τα ανεμιστηρια, αλλα δυστυχως στο πανω vrm δε χωραει να μπει με τπτ. ειναι τεραστια η hyper evo και ειναι και ο ανεμιστηρας του κουτιου απο πανω Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από demmian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, demmian είπε απλα ανοιγοντας ενα hw monitor, ειδα κατι θερμοκρασιες στη μητρικη στα 125-127 βαθμους και το εψαξα λιγο. overclocking εχω κανει τη cpu ειναι στα 4.4 σταθερα και με θερμοκρασιες πολυ χαμηλες, φτανει το πολυ 53 βαθμους κουτι εχω το nzxt elite s340 elite, αν και φαινονται στην υπογραφη μου τα καμματια του υπολογιστη. επειδη γενικα ειμαι ικανοποιημενος απο το συστηματακι μου, δεν θα ηθελα να παθει καμμια ζημια , λογω υψηλων θερμοκρασιων στη μητρικη. @Sheogorath τσεκαρα την ιδεα για τα ανεμιστηρια, αλλα δυστυχως στο πανω vrm δε χωραει να μπει με τπτ. ειναι τεραστια η hyper evo και ειναι και ο ανεμιστηρας του κουτιου απο πανω 125-127 θα είχες πάρει ήδη την μητρική στο χέρι. Λάθος ένδειξη είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 εδω το ειδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) https://linustechtips.com/main/topic/883287-hwmonitor-shows-tmpin-4-max-temp-at-128°c/ bug-unused sensor πρέπει να είναι, έχεις καλύτερο sensor εσύ, το δάκτυλο σου, δούλεψε με καπάκι ανοιχτό και όταν σου βγάλει τέτοια ένδειξη ακούμπα με πολύ προσοχή να δείς. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από cpc464 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, cpc464 είπε https://linustechtips.com/main/topic/883287-hwmonitor-shows-tmpin-4-max-temp-at-128°c/ bug-unused sensor πρέπει να είναι, έχεις καλύτερο sensor εσύ, το δάκτυλό σου, δούλεψε με καπάκι ανοιχτό και όταν σου βγάλει τέτοια ένδειξη ακούμπα με πολύ προσοχή να δείς. ωραιος @cpc464 ευχαριστω για την πληροφορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα