Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Shyn είπε

Δεν το έχω ψάξει καθόλου. Φαντάζομαι ότι δεν παίρνουν όλα τα αυτοκίνητα υγραέριο. H έκδοση της Mito με τα 135Hp/Turbo και υγραέριο δεν θα ήταν άσχημη επιλογή (εφόσον είναι εφικτό να πάρει)

Ελαχιστα ειαι αυτα που δεν παιρνουν.Ενας καλος εγκαταστατης ειναι το παν...Μεχρι και σε Kayan εχω δει να βαζουν. Ρωτα ενα εγκαταστατη εμπιστοσυνης να σου πει ή αν δεν εχεις ρωτα ενα φιλο που εχει .

Αν θελεις γνωμες και εχεις facebokk εχω μια ομαδα εδω 

https://www.facebook.com/groups/ygraeriokinisi/?ref=bookmarks

Υπαρχει και αυτο το Forum

https://www.autogasforum.gr/index.php

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Shyn είπε

Όποτε αν κατάλαβα καλά, οτι κερδίσω από οικονομία καύσιμου θα το  χάσω 'μάλλον' σε συντήρηση και  (υπάρχουσες) φθορές?

μην το δενεις κομπο οτι θα σου βγαλει σον και καλα τρομπα πετρελαιου  εγω οταν εκανα 150 ++ χιλιομετρα καθε μερα σχεδον μεσα στην πολη.      το μονο που ειχε βγαλει ηταν ενα εξαρτημα της τρομπας  200 ευρω κοστος    για απειρα χιλιομετρα δεν ειχε βγαλει τιποτα και σου μιλαω για οχηματα κοντα στο 1 εκατομυριο χιλιομετρα..

με diesel γλυτωνεις τα μπουζι απο τα σερβις , εχεις φτηνοτερο καυσιμο και  πολυ μικροτερη καταλωση.

για μενα ΝΑΙ αξιζει

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ.
21 ώρες πριν, christopher0016 είπε

μην το δενεις κομπο οτι θα σου βγαλει σον και καλα τρομπα πετρελαιου  εγω οταν εκανα 150 ++ χιλιομετρα καθε μερα σχεδον μεσα στην πολη.      το μονο που ειχε βγαλει ηταν ενα εξαρτημα της τρομπας  200 ευρω κοστος    για απειρα χιλιομετρα δεν ειχε βγαλει τιποτα και σου μιλαω για οχηματα κοντα στο 1 εκατομυριο χιλιομετρα..

με diesel γλυτωνεις τα μπουζι απο τα σερβις , εχεις φτηνοτερο καυσιμο και  πολυ μικροτερη καταλωση.

για μενα ΝΑΙ αξιζει

Υπερβολές το 1εκ χλμ .. Ο πεθερός μου στο avensis είχε αλλάξει 3 μηχανές στα 1.2εκ χλμ και 12 χρόνια ( ταξι) η πρώτη κάπου στα 600Κ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, amagawd είπε

Υπερβολές το 1εκ χλμ .. Ο πεθερός μου στο avensis είχε αλλάξει 3 μηχανές στα 1.2εκ χλμ και 12 χρόνια ( ταξι) η πρώτη κάπου στα 600Κ

Εντάξει αναλόγως   ξέρω  ταξι με πανω απο εκατομμύριο.   Με το ιδιο μοτερ σπανιο αλλα συμβενει.     συνήθως  βγαζουν πάνω  απο 600.000  αναλόγως   την συντήρηση  μοτερ  κτλπ   σε  opel vectra  γνωστου  αλλαχθηκε  στης 750.000  km  σε avensis  02  εκανε πανω απο 800.000   σε αλλο avensis 06  600.000  κατι

Δημοσ.

Πιστευω εχει να κανει και με την συντηρηση του αυτοκινητου. Γιαυτο και δυσκολευομαι ακομα περισσοτερο να επιλεξω μεταχειρισμενο, απο την στιγμη που δεν ξερω πως το χειριζοταν ο προηγουμενος. 

Τις τελευταιες ημερες ειδικα που διαβαζω για τις κομπινες που κανουν οι μαντραδες το κανει ακομα πιο δυσκολο να βρω μεταχειρισμενο αυτοκινητο.. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση για τον topic starter αλλά και γενικότερα για όλους: σε τι τιμή η mito? Εγώ τέλος καλοκαιριού την 1,4 78hp (καινούργιο  όχι μεταχειρισμένο) μου την έδινε μια αντιπροσωπεία 12.000€ με μεταλλικό χρώματα. Τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι. 

Ρωταω γιατί αν διάβασα καλά ανακοίνωσαν ότι σταμάτησε η παραγωγή του.

επισης, ερώτημα προς όλους, από αξιοπιστία τι λέει ?? Έχω συνηθίσει με Ιάπωνα μέχρι τώρα που δεν μου έχει ζητήσει τίποτα και έχω κάνει 250.000 χιλιόμετρα. 

Κανω περίπου 50-60 χιλιόμετρα την ημέρα (εθνική και πόλη) αλλά δεν εμπιστεύομαι diesel 

Επεξ/σία από mobile_32
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mobile_32 είπε

Ερώτηση για τον topic starter αλλά και γενικότερα για όλους: σε τι τιμή η mito? Εγώ τέλος καλοκαιριού την 1,4 78hp (καινούργιο  όχι μεταχειρισμένο) μου την έδινε μια αντιπροσωπεία 12.000€ με μεταλλικό χρώματα. Τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι. 

Ρωταω γιατί αν διάβασα καλά ανακοίνωσαν ότι σταμάτησε η παραγωγή του.

επισης, ερώτημα προς όλους, από αξιοπιστία τι λέει ?? Έχω συνηθίσει με Ιάπωνα μέχρι τώρα που δεν μου έχει ζητήσει τίποτα και έχω κάνει 250.000 χιλιόμετρα. 

Κανω περίπου 50-60 χιλιόμετρα την ημέρα (εθνική και πόλη) αλλά δεν εμπιστεύομαι diesel 

Απολυτως λογικο φιλε μου !!!

http://www.newsauto.gr/news/titli-telous-gia-tin-alfa-romeo-mito/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω δεν μπορω να καταλαβω πως το εχετε δεσει  κομπο οτι τα diesel βγαζουν ΣΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ  προβληματα με της τρομπες

ξερω οχηματα diesel που εχουν  πολλα χιλιομετρα στην πλατη τους και δουλευουν χωρις να ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ 

προβλημα με την τρομπα.   

Επεξ/σία από christopher0016
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί αν πέσει κάτω από τα 12 η έστω και στα 12 είναι καλή τιμή για καινούργιο Αμάξι  όταν για ένα μεταχειρισμένο θες γύρω στα 8000-9000.

δεν με πειράζει που είναι παλιότερο μοντέλο. Υποθέτω ότι ανταλλακτικά βρίσκεις για χρόνια ακόμα. 

Και ένα χρόνο πριν να το είχα πάρει (που δεν ξέραμε ότι θα σταμάταγε η παραγωγή του, τι θα άλλαζε ?)

Επεξ/σία από mobile_32
Δημοσ.

Αυτό συμβαίνουν όταν κάποιος αναφέρει αυτοκίνητο εκτός Ιαπωνίας.

Japan über alles 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...