Προς το περιεχόμενο

Απόψεις για Alfa Romeo Mito?

Shyn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους! 

Σκέφτομαι για την αγορά του, στην εκδοσή των 95Hp - Πετρέλαιο. Ο λόγος που επιλέγω πετρέλαιο είναι επειδή λόγω δουλειάς κάνω περίπου ~ 100km κάθε μέρα. Συγκεκριμένα μιλάω για μεταχειρισμενο στα ~8500€.

Ποια είναι η γνώμη σας σχετικά με το εν λόγω αυτοκίνητο? Τι θα πρέπει να προσέξω εφόσον μιλάμε για μεταχειρισμενο αυτοκίνητο?

Επεξ/σία από Shyn
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το αυτοκινητο δεν το ξερω αν και αισθητικα μου αρεσουν οι Alfa Romeo ...Ομορφα αμαξια .

Για μεταχειρισμενο ενα καλο ελεγχο και στα χαρτια του αν ειναι εισαγωγης ή οχι και οπως και να εχει ελεγχο απο μαστορα της εμπιστοσυνης σου .

Προσωπικά είχα μπει στην γρήγορη έκδοση με τα 155 άλογα και μου είχε κάνει εντύπωση πόσο σκληρό ήταν το αυτοκίνητο. Ο οδηγός ήταν συνηθισμένος από τα προηγούμενα αυτοκίνητα που είχε ( το συγκεκριμένο ήταν leasing ) αλλά εμένα μου φάνηκε άβολο, ειδικά για μέσα για την πόλη. Και άλλος φίλος που είχε τη multiair  έκδοση με τα 105 άλογα μου είχε πει το ίδιο πράγμα, σε σημείο που το είχε πάει αντιπροσωπεία για έλεγχο. Θα πρότεινα να κάνεις ένα test drive σε κάθε περίπτωση.

27 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Το αυτοκινητο δεν το ξερω αν και αισθητικα μου αρεσουν οι Alfa Romeo ...Ομορφα αμαξια .

Για μεταχειρισμενο ενα καλο ελεγχο και στα χαρτια του αν ειναι εισαγωγης ή οχι και οπως και να εχει ελεγχο απο μαστορα της εμπιστοσυνης σου .

Λόγω αισθητικής επέλεξα το συγκεκριμένο. 

16 λεπτά πριν, bkran είπε

Προσωπικά είχα μπει στην γρήγορη έκδοση με τα 155 άλογα και μου είχε κάνει εντύπωση πόσο σκληρό ήταν το αυτοκίνητο. Ο οδηγός ήταν συνηθισμένος από τα προηγούμενα αυτοκίνητα που είχε ( το συγκεκριμένο ήταν leasing ) αλλά εμένα μου φάνηκε άβολο, ειδικά για μέσα για την πόλη. Και άλλος φίλος που είχε τη multiair  έκδοση με τα 105 άλογα μου είχε πει το ίδιο πράγμα, σε σημείο που το είχε πάει αντιπροσωπεία για έλεγχο. Θα πρότεινα να κάνεις ένα test drive σε κάθε περίπτωση.

Μέχρι στιγμής διάβαζα το αντίθετο. Ότι έχει σχετικά καλή οδική συμπεριφορά.

11 λεπτά πριν, Que sera sera είπε

Καλημέρα. 

100 χιλιόμετρα την μέρα εθνική ή στην πόλη;

Αν είναι πόλη, μακριά από diesel 

~ 70% Εθνική. Ωρωπό - Κηφισιά συγκεκριμένα η διαδρομή. 

9 λεπτά πριν, paylidis είπε

Γενικά μακριά από μεταχειρισμένο πετρέλαιο 

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούω και με ανησυχεί ιδιαίτερα αυτό. Υποτίθεται ότι οι κινητήρες - diesel είναι πιο ανθεκτικοί?? 

2 λεπτά πριν, Shyn είπε

Μέχρι στιγμής διάβαζα το αντίθετο. Ότι έχει σχετικά καλή οδική συμπεριφορά.

Ίσως να μην το έγραψα σωστά, δεν ήταν καθόλου άνετο από πλευράς αναρτήσεων, ήταν πολύ σκληρό και είχε ξερές αντιδράσεις στις λακούβες. Από κρατήματα είχε πολύ καλά όντως.

18 λεπτά πριν, Shyn είπε

Υποτίθεται ότι οι κινητήρες - diesel είναι πιο ανθεκτικοί?? 

Συνήθως είναι φορτωμένα με χιλιόμετρα πχ ένα 5 ετιας diesel μπορεί να χει και πάνω από 200χίλ τα οποία τα γυρίζουν στα 80-90 οι μαντραδες 

20 λεπτά πριν, Shyn είπε

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούω και με ανησυχεί ιδιαίτερα αυτό. Υποτίθεται ότι οι κινητήρες - diesel είναι πιο ανθεκτικοί?? 

πιο ανθεκτικοι ίσως ΗΤΑΝ...

Πλέον, ειναι μακράν πιο ευαλωτοι σε ζημιές με ΤΕΡΑΣΤΙΟ κοστος (π.χ. μπεκ ή μια μπομπα πετρελαίου)... Μόνο καινουργιο πετρέλαιο και μονο με πολλα χρόνια εγγυηση...αν και προσωπικά δε θα επαιρνα για κανένα λόγο πετρέλαιο τη στιγμή που οι καταναλώσεις στα πεσισσότερα σύγχρονα βενζινοκίνητα εχουν πεσει στα 4-5λ/100 χλμ μεση...

2 λεπτά πριν, ziaba είπε

Συνήθως είναι φορτωμένα με χιλιόμετρα πχ ένα 5 ετιας diesel μπορεί να χει και πάνω από 200χίλ τα οποία τα γυρίζουν στα 80-90 οι μαντραδες 

και αυτό...

• Like 1

σιγουρα οι ντιζελοκινητηρες ειναι πιο ανθεκτικοι απο οτι οι βενζινοκινητηρες   ολα τα  επαγγελματικα οχηματα απο καραβι μεχρι   νταλικα  ειναι ντιζελ .

το diesel καει λιγοτερο  εχει μεγαλυτερη αντοχη

τα πιο συνχρονα με dpf φιλτρα κτλπ θελουν  πολυ προσοχη στο καυσιμο  γιατι το σοβαρο προβλημα που μπορει να σου βγαλει ειναι τρομπα πετρελαιου που ειναι πανακριβη. κατα αλλα τα ντιζελ ειναι σκυλια  εχει ανετα διπλασιο χρονο ζωης σε σχεση με ενα βενζινοκινητο

11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Την εναλλακτικη για υγραεριο αφου κανεις τοσα χλμ γιατι δεν την σκεφτεσαι ?

Δεν το έχω ψάξει καθόλου. Φαντάζομαι ότι δεν παίρνουν όλα τα αυτοκίνητα υγραέριο. H έκδοση της Mito με τα 135Hp/Turbo και υγραέριο δεν θα ήταν άσχημη επιλογή (εφόσον είναι εφικτό να πάρει)

10 λεπτά πριν, Que sera sera είπε

http://www.xe.gr/automoto/used-cars-TOYOTA,PRIUS-194274388.html

Prius στα 7μιση χιλιάρικα 

Βασιλιάς της οικονομίας, αλλά σ'αυτην την φάση κοιτάω και εμφάνιση. 2 αυτοκίνητα μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον, Μito, και 2η επιλογη Fiesta.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...