gapart Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Καλημέρα στην παρέα. Σκέφτομαι να αγοράσω soundbar για χρήση με tv box (ταινίες-σειρες-μουσικη) . Η tv είναι μια toshiba 32 inch δε με απασχολεί να τη συνδέσω με τη μπάρα. Σκεφτόμουν μέχρι 150-200 ευρώ.Βεβαια γλυκοκοιταζω την solo 5 της bose που ξεφεύγει λίγο. Έχω sub στην κατοχή μου ενεργητικό στα 200 rms αν θυμάμαι καλά.(Ήταν κάποτε 5.1 αλλά μου εμειναν τα μπροστινά και το κεντρικό μαζί με το sub και έναν yamaha 5*100 rms.) Σκέφτηκα τη μπάρα γιατί αν μπλέξω με νέα ηχεία κτλπ ξεφεύγει.. είδα προσφορα την lg sj5 στα media αλλά δε βλέπω τα καλύτερα σχόλια. Το sub μπορεί να συνδεθεί σε μπάρα μέσω coaxial;(αν δεν έχει sub η μπάρα). Σορυ για το μεγάλο post.
xxaris Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μια χαρά είναι η lg sj5 στα 169€ που τη βγάζει συχνά προσφορά το media markt, δεν θα βρεις καλύτερη! Φυσικά στα 299€ που είδα μόλις τώρα ότι ξαναπήγε, υπάρχουν καλύτερες! 1
s2117 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από εμένα..Είδα 3 ηχόμπαρες που υπάρχουν σε προσφορά στον Κωτσο, ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη και ποια η καλύτερη vfm ? Έχω την OLED LG και στα άμεσα σχέδια είναι να αγοραστεί κάποιος projector, μα λόγο διαρρύθμισης του χώρου είναι αδύνατον να μπουν ηχεία surround..Με ενδιαφέρει η χρήση για παρακολούθηση ταινιών-σειρών...Εννοείται ότι αν δεν αξίζει καμία από τις παρακάτω, μπορείτε να μου προτείνετε άλλη αν θέτε Sony HTCT80 στα 64,5 Philips HTL1190B στα 84,5 JVC TH-WL515 στα 99,5 Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από s2117
exitpc Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Εγω καλοεβλεπα το ΚΑΤΑΝΑ της Creative.Για πειτε ρε παιδια καμια γνωμη και για αυτο, (Creative Sound BlasterX Katana)
alexakos89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) να κανω και εγω μια ερωτηση με την σειρα μου. υπαρχει προς αγορα σε ελλαδα passive soundbar οικονομικη?ωστε να την συνδεσω με τον ενισχυτή μου? ώστε να γλυτωσω χωρο απο κεντρικο και δεξι,αριστερο ηχειο? Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από alexakos89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα