Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλή η τιμή! Διαθέσιμο μόνο σε κάποια καταστήματα όμως.

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.

Σε λίγες ώρες που γυρνάω Αθήνα θα ξέρουμε. Κάλεσα σε κατάστημα και μου αναφέραμε ότι είναι σφραγισμένο και μου το έχουν κρατήσει στο όνομα μου.

Θα ενημερώσω.

(troll mode) ΥΓ μπορεί να πάρω και δεύτερο για να το βάλω αγγελία

Δημοσ.
3 hours ago, orck said:

Κάλεσα σε κατάστημα και μου αναφέραμε ότι είναι σφραγισμένο και μου το έχουν κρατήσει στο όνομα μου.

Μπορεις παρακαλω να πεις σε πιο καταστημα δεχτηκαν να γινει τηλεφωνικώς η κρατηση οπου και τα πηρες; Γιατι στα κεντρικα για το καταστημα του Ρεντη αρνηθηκαν να γινει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα φτασεις μεχρι τη Καλαμάτα μπορει και να εχει μεινει κανενα εκθεσιακό :P

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Getta Robo είπε

Μπορεις παρακαλω να πεις σε πιο καταστημα δεχτηκαν να γινει τηλεφωνικώς η κρατηση οπου και τα πηρες; Γιατι στα κεντρικα για το καταστημα του Ρεντη αρνηθηκαν να γινει.

Όταν το είδα το πρωί είχε διαθέσιμο  και στον Ρέντη και στο Κερατσίνι. Ο πωλητής που μίλησα στο τηλεφωνικό κέντρο με σύνδεσε στο Κερατσίνι (του είπα ότι αυτά τα δύο με βολεύουν καθώς είναι κοντά μου ). Εκεί μου κάναν τηλεφωνική κράτηση στο όνομα μου. Εξαιρετική η κυρία που μίλησα, επιβεβαίωσε ότι όντως το έχει και ότι είναι σφραγισμένο και σε καλή κατάσταση. Και όλα αυτά τα έκανε μόνη της εγώ δεν είπα τίποτα.

Σήμερα το απόγευμα πήγα στο ταμείο και το είχαν εκεί. Η κατάσταση του ήταν τέλεια. Σφραγισμένο με τις ασφάλειες. Ούτε καν σημάδια από τα συρματόσχοινα της αντικλεπτικης αράχνης δεν είχε.

Όποιος αναφέρει εκθεσιακά προϊόντα Nintendo εχει πάει σε κατάστημα Κωτσόβολο και έχει δει ανοιχτά μηχανήματα για demo; Που;

Btw στο κατάστημα Κερατσινίου είχε μέχρι σήμερα στις 19:00 άλλο ενα 3ds σε λευκό και τιμή ένα δεκαρικό παραπάνω. Δεν το πήρα. Όρμηστε πριν αλλάξω γνώμη και πάω να πάρω και αυτό.

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν ξερω τι στο καλο σκεφτοταν αυτος που μιλησα, αλλα μου ειπε πως δεν ειναι κατι τετοιο εφικτο. Θελαμε να παρουμε μαζι με φιλο, και οταν τελικως πηγαμε απο εκει τα ειχανε παρει ολα...

Δημοσ.
Spoiler

για οποιον δεν το προλαβε, υπαρχει ηδη στις αγγελιες, με ενα μικρο καπελο της ταξης του 50%.

ετσι για να βγει το χαρτζηλικι, στην υγεια και των κορόιδων που ανεβασαν την προσφορα....

• Like 2
  • Thanks 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...