Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους, ψάχνω να βρω κάποια συσκευή που θα "απενεργοποιεί" όλα τα μικρόφωνα γύρω μου.Να βγάζει κάποιον ήχο σε κάποια συχνότητα που να παρεμβάλει και να δημιουργεί θόρυβο σε οποιαδήποτε μορφής μικρόφωνο. Υπάρχει κάτι;

Δημοσ.

Τα μικρόφωνα πιάνουν συχνότητες που ακούς και εσύ. Δεν μπορείς να τα φιμώνεις κάπως.

Αν θες να βεβαιωθείς ότι ο άλλος δεν σε καταγράφει, συνάντηση σε θερμά λουτρα, πισίνα ξενοδοχείου, ή αν έχεις εξουσία πάνω του, τον ρίχνεις σε πισίνα με τα ρούχα πρώτα :P

Αλλιώς θες κάτι σε emp, έχω κατασκευάσει ένα, αλλά έχει μικρή εμβέλεια και πρέπει να τον σκαναρεις από κοντά, σαν με αυτό που έχουν στα αεροδρόμια για ανιχνευτή μετάλλων, 10 πόντους από το σώμα.

Εγω θα έκλεινα ραντεβού σε χαμαμ πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

Jammers υπάρχουν νομίζω, κάτι τέτοιο: link?

Αλλά είναι λίγο ακριβά.... 1 2 3

Τώρα αν κάνουν δουλειά ή όχι.... Δεν έχω ιδέα.... Και όσο υψίσυχνος και να είναι ο ήχος κάτι θα πιάνει το αυτί σου, λογικά θα σε ζαλίζει...

Όπως λέει και ο sheogarath απο πάνω σκάσε μύτη σε χαμάμ :P Ή στην Πάολα...  :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι για εμένα παιδιά, το ψάχνει εδώ και καιρό ένας γνωστός και με ρώτησε μπας και ξέρω, προφανώς και εγώ δεν έχω ιδέα γι αυτό ρώτησα εδώ.Αυτά τα jammers τα είδα αλλά δεν βρήκα να πουλιούνται Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...