voltmod Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μία ενδιαφέρουσα συσκευή βρέθηκε να συμμετέχει στα πλέον αναγνωρισμένα βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο, iF Design Awards και στο World Design Guide, το Iceberg της ZTE. Στο Iceberg της ZTE χρησιμοποιείται μία τεχνική “αδιάλειπτης” σύνδεσης γυαλιού (χωρίς να φαίνεται το σημείο ένωσης) όπου δύο κομμάτια γυαλιού έχουν ενωθεί για τη δημιουργία μίας μονοκόμματης (unibody) γυάλινης κατασκευής για να δώσει την αίσθηση ενός κομματιού πάγου. Οι τέσσερις γωνίες της συσκευής είναι διαφανείς και αποκαλύπτουν την ομορφιά ενός υλικού όπως το γυαλί. Το πρωτότυπο της ZTE επίσης διαθέτει δύο εγκοπές (notches), στο πάνω και κάτω μέρος της πρόσοψης, με την πρώτη να φιλοξενεί το ηχείο/ ακουστικό, την κάμερα και κάποιον ακόμη αισθητήρα και την δεύτερη να φιλοξενεί το δεύτερο από τα στερεοφωνικά ηχεία. Στο πίσω μέρος επίσης, κάτω από το λογότυπο της εταιρείας, φαίνεται να υπάρχουν οι ακροδέκτες ενός connector (πιθανόν για τη σύνδεση με αξεσουάρ, όπως συμβαίνει με τα Moto Mods;). Η συσκευή θα λανσαριστεί σύμφωνα με το World Design Guide μετά το 2017 και πως η ανάπτυξη του διήρκησε 13 με 24 μήνες. Άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά πάντως. GSMArena Δείτε ολόκληρο το άρθρο
GBorb Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δεν ειναι ασχημο. Να δουμε και το εσωτερικο του
makisgiasena Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Ανουσιες σχεδιαστικες αποφασεις (χωρις λογο και αιτια), απλα και μονο για να διαφοροποιησουν την αντιγραφη. 4
Tsakalos! Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Πολυ ομορφο.... απλα τρεμω στην ιδεα της τουμπας...και ειμαι περιεργος πως θα τα πηγαινει στο θεμα θερμοκρασια.. 4
Anaisthitos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) οχι αλλο notch συντομα θα βλεπουμε στις αγγελιες "πωλειται ZTE Iceberg με ενα μικρο σπασιματακι που δεν επηρεαζει την λειτουργικοτητα του" Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από Anaisthitos 3
stefanos_th Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 αμα ειναι ολο γυαλι που θα μπει η σιμ ? 1
nectons Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Διαφορετικό και έξυπνο. Αν η οθόνη του είναι oled έχει καλή μπαταρία και 845 και 6gb και πάνω θα έχουμε πολύ δυνατό παίκτη. Ποιο όμορφο από όλα όσα έχουν νοτς και πρωτοτυπία στο σχεδιασμό και αν παίρνει και mods θα έχουμε και μοναδικότητα. Αρκετά ενδιαφέρον και όμορφο κατά την γνώμη μου.
mants118 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 δεν έχω ξαναδεί σεμεδάκι και από κάτω, θα ρωτήσω τη γιαγιά μου.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 18 minutes ago, stefanos_th said: αμα ειναι ολο γυαλι που θα μπει η σιμ ? Μπορεί να παίζει μόνο με e-sim ενσωματωμένη.
grgz Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Όπως αναφέρθηκε ήδη σε ενδεχόμενη πτώση θα υπάρχει πρόβλημα. Ωραίο το design αλλά μόνο για να το κοιτάς.
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Ωραίο design, αλλά πολύ λειψό ρε παιδί μου. Θα έπρεπε να έχει notches και αριστερά και δεξιά, έτσι δε λέει.
odystam Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 "Η συσκευή θα λανσαριστεί σύμφωνα με το World Design Guide μετά το 2017 και πως η ανάπτυξη του διήρκησε 13 με 24 μήνες." ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα