vargas Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Ήρθε ο καιρός να αλλάξω το redmi note 4 /64 από το οποίο είμαι αρκετά ικανοποιημένος κυρίως σε θέμα αυτόνομιας , Είμαι μεταξύ του mi 6 και του nokia 8 . Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω η κάτι που το ένα να υπερτερεί πολύ σε σχέση με το άλλο. Δεν με ενδιαφέρει κάποιο άλλο.κινητο ανάμεσα σ' αυτά τα δύο ποιο προτείνετε κ γιατί ; Επίσης να πω πως ήδη το mi 6 Μ ψήνει πιο πολυ
cloud13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 58 λεπτά πριν, vargas είπε Ήρθε ο καιρός να αλλάξω το redmi note 4 /64 από το οποίο είμαι αρκετά ικανοποιημένος κυρίως σε θέμα αυτόνομιας , Είμαι μεταξύ του mi 6 και του nokia 8 . Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω η κάτι που το ένα να υπερτερεί πολύ σε σχέση με το άλλο. Δεν με ενδιαφέρει κάποιο άλλο.κινητο ανάμεσα σ' αυτά τα δύο ποιο προτείνετε κ γιατί ; Επίσης να πω πως ήδη το mi 6 Μ ψήνει πιο πολυ Ειμαι σε ακριβως το ιδιο διλημμα εδω και καιρο φιλε.. Πηγα τα ειδα και απο κοντα το Σαββατο και απογοητευτηκα απο το Νοκια 8 στο οποιο ειχα καταληξει κατα 99%. Ειναι γκουμουτσα (μετα συγχωρησεως) στο χερι παρολο το 5,3 καθαρη οθονη με πολυ μεγαλα bezels πανω και κατω. Ακριβως απο διπλα το Mi6 ειναι πολυ πιο μαζεμενο σε μηκος ειδικα αλλα και πλατος με πολύ μικρή θυσία σε καθαρή οθόνη. Κατά τα άλλα Το Νοκια 8 εχει stock android αρα η διαφορα σε ram δεν μου λεει κατι εναντιον του και η ποιοτητα κατασκευης (gorilla glass ειναι ενα ισχυρο plus) με τους φακούς zeiss και τον εξαιρετικο ήχο του δινουν σε αυτους τους τομείς το πλεονεκτημα. Από την άλλη το Mi6 το χειριζεσαι ανετα με ενα χερι και δεν θα προεξεχει απο την τσεπη σου. Τα chipset ειναι ολοιδια, η διαφορά σε ram οπως σου ειπα δεν παιζει καποιο ρολο υπερ του Xiaomi και εγκειται σε σενα να αποφασισεις τι σου κανει περισσοτερο στο χερι και σε εμφανιση. Αν αποφασισεις πες μου και μενα που ταλαιπωρουμαι!!!
vargas Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Βασικά απο τι είδα το mi 6 έχει πολύ καλή αυτονομία που δεν ξέρω πως πάει το 8 .Στις κάμερες λογικά το 8 θα χει πλεονεκτήμα αλλά από τα λίγο που τα έχω δει συνολικά σαν τηλέφωνο είναι έστω κ οριακά καλύτερο το mi 6
cloud13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Και το ΝΟΚΙΑ 8 ειναι εξαιρετικο στην αυτονομια κραταει πολυ ανετα μια μερα απο οσα reviews εχω δει, ίσως και δύο. Mπορεις να δεις εδω μια αναλυτικη συγκριση μεταξυ των 2. https://www.kimovil.com/en/compare/nokia-8,xiaomi-mi66gb-64gb-global
vargas Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το θέμα είναι να μας πει κάποιος κάτοχος αν υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρουμε . Στο 8 με τραβάει η κάμερα κ το stock android. Πεαχτηκα μέχρι τα public κ τα ειδα από κοντά τα δούλεψα για λίγο . Από θέμα ταχύτητας δεν ειδα καμία διαφορά. Σε θέμα εμφάνισης κ πως κάθονται στο χέρι το mi 6 υπερέχει ξεκάθαρα. Μου θύμισε iphone . Νομίζω ότι καταλήγω προς το mi 6 με μόνο θέμα την απόδοση της κάμερας , υποθέτω πως θα είναι τουλάχιστον καλή για την κατηγορία που ανήκει Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από vargas
saruman123 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Εγω θα σου έλεγα το mi note 3 από έξω. Εκτός αν θες ένα γενικό πακέτο.
cloud13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, saruman123 είπε Εγω θα σου έλεγα το mi note 3 από έξω. Εκτός αν θες ένα γενικό πακέτο. Το Μi Note 3 το ειδα εξισου ''παντοφλε'' με το Νοκια 8 εγω προσωπικα. Χωρια το πιο αδυναμο soc (ασχετα αν αφορα μονο τα γραφικα).Αν και στις φωτο αποδιδει καλυτερα νομιζω overall το Μι 6 ειναι ανωτερη προταση και πιο value for money. Mηπως γνωριζεις αν παιρνουν στο miui τα app για την καμερα των pixel χωρις υπερβολικο κοπο και root? Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από cloud13
vargas Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Σίγουρα Μ ενδιαφέρει ένα γενικό πακέτο από φωτό.μονο
saruman123 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, vargas είπε Σίγουρα Μ ενδιαφέρει ένα γενικό πακέτο από φωτό.μονο Και τα δύο mi 6 + mi note 3 έχουν την ίδια κάμερα. Σαν σύνολο το mi 6, εκτός από την μπαταρία. Και τα δύο δεν υποστηρίζουν την 800αρα ,αλλά βλέπω ότι δεν σε πολύ ενδιαφέρει. 46 λεπτά πριν, cloud13 είπε Το Μi Note 3 το ειδα εξισου ''παντοφλε'' με το Νοκια 8 εγω προσωπικα. Χωρια το πιο αδυναμο soc (ασχετα αν αφορα μονο τα γραφικα).Αν και στις φωτο αποδιδει καλυτερα νομιζω overall το Μι 6 ειναι ανωτερη προταση και πιο value for money. Mηπως γνωριζεις αν παιρνουν στο miui τα app για την καμερα των pixel χωρις υπερβολικο κοπο και root? Η Google Camera HDR+ θέλει root. Μονο η Google Camera δεν θέλει. Mi 6 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.3 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 7.6 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 8.1 Διαθέτει ισχυρό φλας; 8.2 Mi note 3 Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.8 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 8.6 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.2 Διαθέτει ισχυρό φλας; 8.7 Έτσι για να υπάρχει και η σύγκριση. Και εδώ ακόμη ποιο αναλυτικά https://www.kimovil.com/el/compare-cameras/xiaomi-mi-6,xiaomi-mi-note-3 Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από saruman123
vargas Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Από μπαταρία το mi6 από τι διάβασα βγάζει την μέρα με βαριά χρήση δεδομένα . Ισχύει ; Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από vargas
saruman123 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, vargas είπε Από μπαταρία το mi6 από τι διάβασα βγάζει την μέρα με βαριά χρήση κ.δεδιμενα Μην ξεχνάς ότι έχει 3350 και snapdragon 835 ,ενώ το mi note 3 3500 με snapdragon 660 Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από saruman123
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, vargas είπε Σίγουρα Μ ενδιαφέρει ένα γενικό πακέτο από φωτό.μονο Το nokia 8 το παιρνεις αν θες stock android και θυρα ακουστικων. Σε ολα τα αλλα υπερεχει το mi6. 1
teo_3 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 6 hours ago, vargas said: Βασικά απο τι είδα το mi 6 έχει πολύ καλή αυτονομία που δεν ξέρω πως πάει το 8 .Στις κάμερες λογικά το 8 θα χει πλεονεκτήμα αλλά από τα λίγο που τα έχω δει συνολικά σαν τηλέφωνο είναι έστω κ οριακά καλύτερο το mi 6 Το Nokia 8 έχει καταπληκτική μπαταρία, μέχρι 6:30 ώρες SOT σε χρήση και μέχρι 4 μέρες χωρίς ιδιαίτερη χρήση, πάει πραγματικά σφαίρα, η οθόνη του τα σπάει κανονικά, το λειτουργικό παίρνει ενημερώσεις ασφαλείας κάθε μήνα καμιά δεκαριά μέρες μετά τα Nexus, φυσικά καθαρό android, η κάμερα με το app της Google είναι καταπληκτική (το app της Nokia μόνο για video με OZO), θύρα ακουστικών με καλή απόδοση ήχου, έχει πραγματικά πολύ καλή ποιότητα ήχου στις κλήσεις και WiFi Call. Είναι εξαιρετική επιλογή αν σε ενδιαφέρει κάτι απο τα παραπάνω.
saruman123 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, teo_3 είπε Το Nokia 8 έχει καταπληκτική μπαταρία, μέχρι 6:30 ώρες SOT σε χρήση και μέχρι 4 μέρες χωρίς ιδιαίτερη χρήση Δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά διαβάζω ότι το mi 6 βγάζει 8 hours on screen time. 1
vargas Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Αυτό πράγματικα που με νοιάζει είναι το θέμα της αυτονομίας . Γτ από απόδοση κινητού συνολικά σε αυτή την τιμή το mi 6 με υπερκαλύπτει. Το nokia 8 το δοκίμασα για ένα δίωρο χτες βράδυ και μου φάνηκε καπως μεγάλο στο χέρι . Είναι λίγο αλλόκοτη συσκευή και παρότι έχει καλά υλικά κατασκευής κάτι με χαλάει στο χέρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα