i am Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 καλησπερα! εχω ενα προβλημα με το macbook pro! καθε φορα που ανοιγω να δω ταινια online αρχιζουν αμεσως τα ανεμιστηρακια να δουλευουν κ ακουγεται θορυβος! μολις κλεινω τη σελιδα σταματανε! μου το ειχε ξανακανει παλιοτερα κ εντελως τυχαια αλλαζοντας adblocker στον chrome ειχε λυθει το προβλημα!! προσπαθησα να κανω το ιδιο αλλα δεν πετυχε!! ξερει κανεις τι μπορει να φταιει κ πως μπορω να το λυσω?
liospi Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 έχεις αλλάξει δίσκο; κατέβασε το macs fan control και δες θερμοκρασίες και ταχύτητα ανεμιστήρα
kormos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, i am είπε καλησπερα! εχω ενα προβλημα με το macbook pro! καθε φορα που ανοιγω να δω ταινια online αρχιζουν αμεσως τα ανεμιστηρακια να δουλευουν κ ακουγεται θορυβος! μολις κλεινω τη σελιδα σταματανε! μου το ειχε ξανακανει παλιοτερα κ εντελως τυχαια αλλαζοντας adblocker στον chrome ειχε λυθει το προβλημα!! προσπαθησα να κανω το ιδιο αλλα δεν πετυχε!! ξερει κανεις τι μπορει να φταιει κ πως μπορω να το λυσω? Υπάρχει η πιθανότητα να ευθύνεται το σύστημα ψύξης... Έχει γίνει ποτέ καθαρισμός; Μπορείς να δοκιμάσεις με κάποιον άλλο browser?
mistr4l Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Το κάνει και το δικό μου όταν επισκέπτομαι γνωστό torrent-άδικο. Υποθέτω πως σχετίζεται με 'βομβαριδμό' διαφημίσεων κι άλλων καλουδιών τα οποία ενδεχομένως να μην σου εμφανίζονται αν έχεις ad blocker (ή απλά επειδή έχεις mac και δεν πιάνουν) αλλά η 'επίθεση' γίνεται. Κάπως έτσι το έχω δικαιολογήσει εγώ τουλάχιστον. Δεν εξηγείται αλλιώς η αυξημένη ένταση των ανεμιστήρων μόνο στο συγκεκριμένο site. Αν υπήρχε hardware πρόβλημα θα στο έκανε διαρκώς και παντού. Ο υπολογιστής σου είναι μια χαρά. Απέφευγε απλά το συγκεκριμένο site.
gRim Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μια πολύ απλή λύση είναι να δεις στο activity monitor ποια εφαρμογή ή plugin χρησιμοποιεί εκείνη την ώρα τον επεξεργαστή και σε τι ποσοστό με αποτέλεσμα και τα ανεμιστηράκια να δουλεύουν παραπάνω. Λογικά κανένα flash player θα είναι..
mistr4l Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, gRim είπε Μια πολύ απλή λύση είναι να δεις στο activity monitor ποια εφαρμογή ή plugin χρησιμοποιεί εκείνη την ώρα τον επεξεργαστή και σε τι ποσοστό με αποτέλεσμα και τα ανεμιστηράκια να δουλεύουν παραπάνω. Λογικά κανένα flash player θα είναι.. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο 'google chrome helper' και με μία σύντομη αναζήτηση υπάρχει το θέμα σε αρκετούς. Προφανώς είναι flash player / ads κλπ. Προσωπικά δεν το έχω ψάξει παραπάνω καθώς δεν με απασχολεί πολύ. Κάνω ό,τι έχω να κάνω κι απλά κλείνω τη σελίδα. Τώρα ο φίλος είτε πρέπει να το ψάξει εκτενώς, είτε ν'αλλάξει browser κλπ. Η ουσία είναι πως δεν πρόκειται για θέμα hardware.
i am Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 καλησπερα κ παλι ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! δεν το εχω ανοιξει/καθαρισει ποτε!! στο activity monitor που το εψαξα ελεγε google helper!και με σαφαρι που το ανοιξα το ιδιο!! μαλλον κατι εχει να κανει με τη σελιδα !!! διαπιστωσα οτι οτι ταινια ανοιγα απο hdvid εκανε ηχο αλλαξα σε streamcloud και δεν ακουγεται τιποτα !!
gRim Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, i am said: καλησπερα κ παλι ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! δεν το εχω ανοιξει/καθαρισει ποτε!! στο activity monitor που το εψαξα ελεγε google helper!και με σαφαρι που το ανοιξα το ιδιο!! μαλλον κατι εχει να κανει με τη σελιδα !!! διαπιστωσα οτι οτι ταινια ανοιγα απο hdvid εκανε ηχο αλλαξα σε streamcloud και δεν ακουγεται τιποτα !! Άρα αυτό που είχε και ο mistr4l ήταν οπότε κανένας λόγος ανησυχίας. Επίσης, ένας καθαρισμός στο laptop είναι καλός μια στο τόσο και δεν είναι δύσκολη διαδικασία (δεν λέω να λύσεις και να καθαρίσεις τα πάντα). Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από gRim
manos256 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο που βλεπεις ταινιες online? Εχει βουηξει ο τοπος για το site tainies.online. Οι τυπαδες εχουν βαλει να τρεχουν scripts για bitcoin mining, με αποτελεσμα cpu και gpu να χτυπανε αμεσως 100%. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από manos256
i am Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, manos256 είπε Απο που βλεπεις ταινιες online? Εχει βουηξει ο τοπος για το site tainies.online. Οι τυπαδες εχουν βαλει να τρεχουν scripts για bitcoin mining, με αποτελεσμα cpu και gpu να χτυπανε αμεσως 100%. https://xrysoi.online/ με adblocker
manos256 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, i am είπε https://xrysoi.online/ με adblocker Αμα δεις τον κωδικα της σελιδας τρεχει scipt για monero mining.. Οποτε μαλλον δεν εχει κατι το macbook σου. Αυτοι βεβαια το πηγαν ενα επιπεδο παρα περα. Αποτι βλεπω σε μενα τουλαχιστον την cpu την φτανει μεχρι 60% ενω συνηθως βαρανε 99%. Προφανως το καναν ετσι για να μην το περνεις ευκολα χαμπαρι αμα εχεις καλο υπολογιστη. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από manos256 1
i am Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, manos256 είπε Αμα δεις τον κωδικα της σελιδας τρεχει scipt για monero mining.. Οποτε μαλλον δεν εχει κατι το macbook σου. Αυτοι βεβαια το πηγαν ενα επιπεδο παρα περα. Αποτι βλεπω σε μενα τουλαχιστον την cpu την φτανει μεχρι 60% ενω συνηθως βαρανε 99%. Προφανως το καναν ετσι για να μην το περνεις ευκολα χαμπαρι αμα εχεις καλο υπολογιστη. ναι ετσι φαινεται!! δεν ξερω απο κωδικες οποτε δεν μπορουσα να το καταλαβω!! ευχαριστω πολυ απλα επειδη το macbook ειναι αθορυβο (σχεδον παντα) μου φανηκε πολυ περιεργο που αρχισε ξαφνικα να μου κανει τετοια κολπα!
isay Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, i am είπε https://xrysoi.online/ με adblocker 6 ώρες πριν, manos256 είπε Απο που βλεπεις ταινιες online? Εχει βουηξει ο τοπος για το site tainies.online. Οι τυπαδες εχουν βαλει να τρεχουν scripts για bitcoin mining, με αποτελεσμα cpu και gpu να χτυπανε αμεσως 100%. Αυτό που λεει ο manos256. Εχουν script για bitcoin mining και ζορίζει το μηχανημα σου. Δεν ειναι θεμα hardware. Δεν ξερω ποιο adblocker χρησιμοποιείς αλλά το ublock origin με τικάρισμένο το uBlock filters – Resource abuse κάνει καλή δουλεια. Το αν θα αλλάξεις browser/addon ειναι δική σου επιλογή Επισης αν χρησιμοποιείς chrome ή κάποιο απο τα forks τους μπες στις ρυθμισεις και απενεργοποιησε την επιλογη Continue running background apps when is closed Το coinhive δεν ειναι malware και συνεισφέρει αλλά τα διάφορα αντιγραφα που εχουν εμφανιστεί δεν ειναι ολα αθώα 2
KiriosD Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 ποιο adblocker εχεις; δοκίμασε ublock origin που δεν επιτρεπει mining συν τα γενικότερα adblock capabilities του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα