ckredeye Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σε όλους ετοιμάζομαι να αλλάξω τη σαμσουνγκ δεκαετίας που έχω 40 ιντσών και θέλω να πάρω μία καινούργια από 40 ως 50 ίντσες. Δε βλέπω πολύ τηλεόραση κυρίως dvd, blu ray, streaming movies, you tube. Θέλω να αλλάξω τηλεόραση κυρίως λόγω δέκτη καθώς η παλιά με εξωτερικό δέκτη έχει αλλάξει 3 ως τώρα (ένα ci και δύο κουτάκια) και το 4 κουτάκι τα φτήνει σιγά σιγά και έχω αρχίσει να βαριέμαι την φάση. Τώρα στο προκείμενο: Λεφτά πολλά δεν θέλω να χαλάσω γιατί α) δεν έχω β) έχουν γίνει σαν τα πισι και τα κινητά και οι τηλεοράσεις ξεπερνιούνται γρήγορα. Το ερώτημα είναι δεδομένου του budget με οροφή τα 500 550 ευρώ και ιδανικά κάνα 100αρι κάτω τι θα προτιμούσατε κυρτή Full HD ή entry lvl 4κ 40 ή 43 ίντσες ή λογικά υψηλή κατηγορία full hd 43 σε αυτά τα λεφτά ?
hitman69 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Samsung 40MU6400 στα 488 ευρω. Κορυφαιο Panel. https://www.skroutz.gr/s/11524402/Samsung-UE40MU6400.html Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από hitman69
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα