mihalis19 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Παιδιά επιτέλους έχει έρθει VDSL στο Πόρτο ράφτη. Το θέμα είναι ότι έχω κάνει 2 φορές αίτηση στον ΟΤΕ και μου λένε ότι κανονικά πιάνω vdsl η καμπίνα είναι ενεργοποιημένη (ξέρω και από ποια παίρνω ). Όμως όταν με γυρίζουν σε vdsl προφίλ τότε δεν συγχρονίζει το ρουτερ . Υπάρχει κάποια λύση; Λένε ότι δεν συγχρονίζει επειδή είμαι πολύ μακρυά . Από το BOX είμαι κάπου στο χιλιόμετρο . Από καμπίνα περίπου 1.5 χλμ μάλλον . Στοιχεία τωρινής σύνδεσης από το ρουτερ στην φωτό παρακάτω προσπαθω με κάποιο τρόπο να αναβάθμιση επειδή θέλω να κάνω livestreams στο κανάλι μου στο YouTube . Η μόνη λύση που έχω προς το παρόν είναι WIND 4G 30gb τον μήνα
xristoss1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Σου δωσανε καινουργιο ρουτερ η εχεις αυτο που ειχες στην vdsl?
mihalis19 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Έχω το speedport entry είναι αυτό που δίνει ο ΟΤΕ πλέον. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως τόσοι τεχνικοί μέσα από τον ΟΤΕ κόβουν το κεφάλι τους ότι πιάνω vdsl και οι τεχνικοί που έρχονται εδώ μου λένε ότι είμαι μακρυά . Επίσης και μέσω internet στην σελίδα τους λέει ότι είναι διαθέσιμο το 50αρι για εμένα. Βεβαια το τοπικό συνεργείο έχει ασχοληθεί Τρελά με την γραμμή μου μέχρι πριν 2-3 μήνες έπιανα με το ζόρι 5MB . Άλλαξαν ένα σωρό καλώδια και πλέον είμαι στο 10 περίπου . Χαχαχχαχα θα τρελαθώ πλέον δίνουν διαθέσιμο και 100αρι χαχαχχα
keravnos21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Ξεχασε το το vdsl με τετοια αποσταση που εχεις
mihalis19 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Ναι αυτό το ξέρω . Το θέμα ΕΙ Άι ποια υπηρεσία θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω εκτός από 4g για μεγαλύτερο upload . Έχω σκεφτεί μέχρι και να φέρω γραμμή σε άλλο σημείο στα 500 μέτρα μακρυά που ξέρω ότι έχει πολύ καλή ταχύτητα σε γνωστό μου και να σηκώσω κεραίες .
kormos Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, mihalis19 είπε Ναι αυτό το ξέρω . Το θέμα ΕΙ Άι ποια υπηρεσία θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω εκτός από 4g για μεγαλύτερο upload . Έχω σκεφτεί μέχρι και να φέρω γραμμή σε άλλο σημείο στα 500 μέτρα μακρυά που ξέρω ότι έχει πολύ καλή ταχύτητα σε γνωστό μου και να σηκώσω κεραίες . Είναι η ιδανικότερη λύση νομίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα