Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επιτέλους έχει έρθει VDSL στο Πόρτο ράφτη. Το θέμα είναι ότι έχω κάνει 2 φορές αίτηση στον ΟΤΕ και μου λένε ότι κανονικά πιάνω vdsl η καμπίνα είναι ενεργοποιημένη (ξέρω και από ποια παίρνω ). Όμως όταν με γυρίζουν σε vdsl προφίλ τότε δεν συγχρονίζει το ρουτερ . Υπάρχει κάποια λύση; Λένε ότι δεν συγχρονίζει επειδή είμαι πολύ μακρυά . Από το BOX είμαι κάπου στο χιλιόμετρο . Από καμπίνα περίπου 1.5 χλμ μάλλον . Στοιχεία τωρινής σύνδεσης από το ρουτερ στην φωτό παρακάτω 

προσπαθω με κάποιο τρόπο να αναβάθμιση επειδή θέλω να κάνω livestreams στο κανάλι μου στο YouTube . Η μόνη λύση που έχω προς το παρόν είναι WIND 4G   30gb τον μήνα 

EBEEF196-4527-45AE-A18E-F3C728AEA975.png

Δημοσ.

Έχω το speedport entry 

είναι αυτό που δίνει ο ΟΤΕ πλέον. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως τόσοι τεχνικοί μέσα από τον ΟΤΕ  κόβουν το κεφάλι τους ότι πιάνω vdsl και οι τεχνικοί που έρχονται εδώ μου λένε ότι είμαι μακρυά . Επίσης και μέσω internet στην σελίδα τους λέει ότι είναι διαθέσιμο το 50αρι για εμένα.

Βεβαια το τοπικό συνεργείο έχει ασχοληθεί Τρελά με την γραμμή μου μέχρι πριν 2-3 μήνες έπιανα με το ζόρι 5MB . Άλλαξαν ένα σωρό καλώδια και πλέον είμαι στο 10 περίπου . 

Χαχαχχαχα θα τρελαθώ πλέον δίνουν διαθέσιμο και 100αρι χαχαχχα

904D9884-61BE-4A58-99A4-F3256BD6E8E7.png

Δημοσ.

Ναι αυτό το ξέρω . Το θέμα ΕΙ Άι ποια υπηρεσία θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω εκτός από 4g για μεγαλύτερο upload . Έχω σκεφτεί μέχρι και να φέρω γραμμή σε άλλο σημείο στα 500 μέτρα μακρυά που ξέρω ότι έχει πολύ καλή ταχύτητα σε γνωστό μου και να σηκώσω κεραίες . 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mihalis19 είπε

Ναι αυτό το ξέρω . Το θέμα ΕΙ Άι ποια υπηρεσία θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω εκτός από 4g για μεγαλύτερο upload . Έχω σκεφτεί μέχρι και να φέρω γραμμή σε άλλο σημείο στα 500 μέτρα μακρυά που ξέρω ότι έχει πολύ καλή ταχύτητα σε γνωστό μου και να σηκώσω κεραίες . 

Είναι η ιδανικότερη λύση νομίζω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...