Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 16/10/2021 στις 12:21 ΜΜ, Joshua21 είπε

Έχεις δίκιο, μόλις διαπίστωσα πως όντως ισχύει αυτό στα bold, πάνε χρόνια από τότε που μπορούσαν να σε καλούν για 12 μήνες μετά την τελευταία χρηματική ανανέωση.

Μια ερώτηση. Έχω καρτοκινητό και έχω πχ 400 λεπτά προς cosmote και 400 προς αλλά δίκτυα. Αν μέσα στον μήνα τελειώσω τον χρόνο προς cosmote και θελήσω να πάρω τηλέφωνο σε κάποιον που έχει cosmote η κλήση θα πραγματοποιηθεί ή όχι? Μήπως πάρει χρόνο από τον χρόνο που έχω προς αλλά δίκτυα?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, PAOK1926GCP είπε

Μια ερώτηση. Έχω καρτοκινητό και έχω πχ 400 λεπτά προς cosmote και 400 προς αλλά δίκτυα. Αν μέσα στον μήνα τελειώσω τον χρόνο προς cosmote και θελήσω να πάρω τηλέφωνο σε κάποιον που έχει cosmote η κλήση θα πραγματοποιηθεί ή όχι? Μήπως πάρει χρόνο από τον χρόνο που έχω προς αλλά δίκτυα?

Θα πραγματοποιηθούν κανονικά, θα φάει από τα λεπτά προς όλους.

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είμαι καινούριος στην καρτοκινητή κοσμοτε. Κάθε μήνα πριν τελειώσει το πακέτο και βάλω καινούρια κάρτα ότι υπόλοιπο μου εχει μεινει από χρόνο προς κοσμοτε, από χρόνο προς άλλους και από GB θα μεταφερθούν στο καινούριο υπόλοιπο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PAOK1926GCP είπε

Είμαι καινούριος στην καρτοκινητή κοσμοτε. Κάθε μήνα πριν τελειώσει το πακέτο και βάλω καινούρια κάρτα ότι υπόλοιπο μου εχει μεινει από χρόνο προς κοσμοτε, από χρόνο προς άλλους και από GB θα μεταφερθούν στο καινούριο υπόλοιπο?

όλα μεταφέρονται 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...