Προς το περιεχόμενο

Συγκριση καρτοκινητών

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, 12180 είπε

Κι εγώ προς εκεί παω.Ο διπλασιασμός της κάρτας που βάζεις ισχύει;

Όχι της κάρτας. Ο διπλασιασμός είναι στο πακέτο των 60 λεπτών με 3€ ανά 2 εβδομάδες.

Δηλαδή διαλέγεις το πακέτο των 60 λεπτών την βδομάδα που θα έχει διπλασιασμό και μετά κάθε μήνα που θα χρειάζεσαι ανανέωση θα πέφτεις στον διπλασιασμό.. 

Με κατάλαβες ή τα λέω μπερδεμένα;

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, thant είπε

Όχι της κάρτας. Ο διπλασιασμός είναι στο πακέτο των 60 λεπτών με 3€ ανά 2 εβδομάδες.

Δηλαδή διαλέγεις το πακέτο των 60 λεπτών την βδομάδα που θα έχει διπλασιασμό και μετά κάθε μήνα που θα χρειάζεσαι ανανέωση θα πέφτεις στον διπλασιασμό.. 

Με κατάλαβες ή τα λέω μπερδεμένα;

Δηλαδή τα 60' γίνονται 120';Tο πακέτο των 60' με 3€ δε διαρκεί 30 μέρες; Έχουν αφήσει στο site προσφορές που δεν ισχύουν όπως το free weekend και το διπλασιασμό της αξίας της κάρτας.Μήπως είναι λίγο απατεώνες;

Επεξ/σία από 12180

Στις 11/4/2018 στις 9:12 ΜΜ, 12180 είπε

Δηλαδή τα 60' γίνονται 120';Tο πακέτο των 60' με 3€ δε διαρκεί 30 μέρες; Έχουν αφήσει στο site προσφορές που δεν ισχύουν όπως το free weekend και το διπλασιασμό της αξίας της κάρτας.Μήπως είναι λίγο απατεώνες;

Ναι τα 60 γίνονται 120 κάθε δύο εβδομάδες και η διάρκεια του πακέτου είναι για 30 μέρες.

Η προσφορά free weekend σε εμένα ισχύει κανονικά εδώ και 1.5 χρόνο. Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι με τους καινούργιους συνδρομητές.

• Thanks 1

25 λεπτά πριν, thant είπε

Ναι τα 60 γίνονται 120 κάθε δύο εβδομάδες και η διάρκεια του πακέτου είναι για 30 μέρες.

Η προσφορά free weekend σε εμένα ισχύει κανονικά εδώ και 1.5 χρόνο. Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι με τους καινούργιους συνδρομητές.

Και μένα μου 'ρθανε κανονικά.Μου φαίνεται ότι έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους εκεί στη frog

• Like 1

Στις 10/4/2018 στις 7:50 ΠΜ, 12180 είπε

Στους όρους λέει ότι ισχύει για όσους βρίσκονται στα βασικά χρόνια φοίτησης.Εγώ τα έχω συμπληρώσει προ πολλού

Για ενεργοποίηση ναι, πρέπει να είσαι στα ν+2 έτη φοίτησης. 

Στις 10/4/2018 στις 4:55 ΜΜ, Ola150 είπε

Ελπίζω να μην το γκαντεμιάσω αλλά κι εγώ, εδώ και 2 χρόνια δεν είμαι φοιτητής ωστόσο συνεχίζω να έχω κανονικά what's up φοιτητικό.

Ευτυχώς, προς το παρόν, δεν έχουν καταργήσει κανενός το φοιτητικό. 

• Thanks 1

4 ώρες πριν, tsioulak είπε

Για ενεργοποίηση ναι, πρέπει να είσαι στα ν+2 έτη φοίτησης. 

Ευτυχώς, προς το παρόν, δεν έχουν καταργήσει κανενός το φοιτητικό. 

Γι αυτό φοβάμαι να πάω να το περάσω στο όνομα μου, έχει ξεμείνει στη μάνα μου :lol:

• 3 χρόνια αργότερα...
51 λεπτά πριν, ckredeye είπε

Ερώτηση παιδιά πλέον σε όλα τα πακέτα έχουν κάνει ουσιαστικά υποχρεωτική την ανανέωση κάθε μήνα ?

Αν και δεν πολυβγάζει νόημα η ερώτηση σου, δεν είναι υποχρεωτική η ανανέωση κάθε μήνα.

Αν θέλεις επαναδιατύπωσε την ερώτηση.

3 ώρες πριν, ckredeye είπε

Ερώτηση παιδιά πλέον σε όλα τα πακέτα έχουν κάνει ουσιαστικά υποχρεωτική την ανανέωση κάθε μήνα ?

εγω εχω frog ειναι καθε δυο μηνες

αν θες να μιλας ή να surfαρεις ειναι ουσιαστικα υποχρεωτική η ανανεωση κάθε μήνα γιατι μετα ληγουν όλα τα πακετα και πας με τις "κανονικές" χρεώσεις που σου παίρνουν το κεφάλι.

Αν απλα το θες για να σε παίρνουν μπορείς και κάθε 2 μήνες

Μόλις τώρα, pdionisis είπε

Αν απλα το θες για να σε παίρνουν μπορείς και κάθε 2 μήνες

Αν το θες απλά για να σε παίρνουν, μπορείς και κάθε 12 μήνες.

22 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Αν το θες απλά για να σε παίρνουν, μπορείς και κάθε 12 μήνες.

Cosmote-vodafone μετά τους 3 μήνες χωρίς κάρτα μπαίνει φραγή εισερχομένων κλήσεων. Οπότε για να σε παίρνουν θέλει ανανέωση μια φορά/τριμηνο. Σε cosmote whatsup/cosmokarta μπορείς να την βγάζεις με 5€/τριμηνο αν την ημέρα πριν μπει η φραγή στειλεις 5€ απο άλλο whatsup/cosmokarta/συμβόλαιο στο νούμερο. Στο frog δεν υπάρχει αυτή η υπηρεσία.. Σε wind f2g/q ανεπίσημα η φραγή δεν μπαίνει στο 3μηνο..

1 λεπτό πριν, bbbb είπε

Cosmote-vodafone μετά τους 3 μήνες χωρίς κάρτα μπαίνει φραγή εισερχομένων κλήσεων. Οπότε για να σε παίρνουν θέλει ανανέωση μια φορά/τριμηνο. Σε cosmote whatsup/cosmokarta μπορείς να την βγάζεις με 5€/τριμηνο αν την ημέρα πριν μπει η φραγή στειλεις 5€ απο άλλο whatsup/cosmokarta/συμβόλαιο στο νούμερο. Στο frog δεν υπάρχει αυτή η υπηρεσία.. Σε wind f2g/q ανεπίσημα η φραγή δεν μπαίνει στο 3μηνο..

Έχεις δίκιο, μόλις διαπίστωσα πως όντως ισχύει αυτό στα bold, πάνε χρόνια από τότε που μπορούσαν να σε καλούν για 12 μήνες μετά την τελευταία χρηματική ανανέωση.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Μια ερώτηση. Έχω καρτοκινητό και έχω πχ 400 λεπτά προς cosmote και 400 προς αλλά δίκτυα. Αν μέσα στον μήνα τελειώσω τον χρόνο προς cosmote και θελήσω να πάρω τηλέφωνο σε κάποιον που έχει cosmote η κλήση θα πραγματοποιηθεί ή όχι? Μήπως πάρει χρόνο από τον χρόνο που έχω προς αλλά δίκτυα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...