12180 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Έχοντας ξενερώσει από καιρό με τις συνεχείς αυξήσεις του whats up, σκέφτομαι μετά από μια δεκαετία να κάνω φορητότητα,πάλι σε καρτοκινητο.Προβληματίζομαι όμως με τα πακέτα ομιλίας που έχουν οι άλλοι,αλλα και τις παροχές του whats up (reload,supershare) με τα οποία έβγαινε σχεδόν ο μισός μήνας.Ξέρει κάποιος τι ισχύει στους άλλους;Να ξεκαθαρίσω ότι τα ΜΒ δε με ενδιαφέρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Το what's up αν καταφέρεις κάπως να το αλλάξεις σε φοιτητικό(έκτος από το προφανές να είσαι φοιτητής, κάνας αδερφός κάνας ξάδερφος κάνας κολλητός) δίνει από λεπτά και μηνύματα πολύ πράμα, και αν βάλεις νέο πρόγραμμα πριν λήξει δεν λήγουν τα παλιά λεπτά αλλα μαζευοντε.Χανει μόνο σε μβ αλλά όπως είπες δν σε ενδιαφέρουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
12180 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Στους όρους λέει ότι ισχύει για όσους βρίσκονται στα βασικά χρόνια φοίτησης.Εγώ τα έχω συμπληρώσει προ πολλού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, 12180 είπε Στους όρους λέει ότι ισχύει για όσους βρίσκονται στα βασικά χρόνια φοίτησης.Εγώ τα έχω συμπληρώσει προ πολλού Ελπίζω να μην το γκαντεμιάσω αλλά κι εγώ, εδώ και 2 χρόνια δεν είμαι φοιτητής ωστόσο συνεχίζω να έχω κανονικά what's up φοιτητικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
12180 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Ola150 είπε Ελπίζω να μην το γκαντεμιάσω αλλά κι εγώ, εδώ και 2 χρόνια δεν είμαι φοιτητής ωστόσο συνεχίζω να έχω κανονικά what's up φοιτητικό. Εγώ τυπικά είμαι,πολύ μεγάλο εξάμηνο.Όταν το πήρες ήσουν στα βασικά χρόνια φοίτησης; Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από 12180 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, 12180 είπε Εγώ τυπικά είμαι,πολύ μεγάλο εξάμηνο.Όταν το πήρες ήσουν στα βασικά χρόνια φοίτησης; Ναι ήμουν στο πρώτο έτος, μετά το έκανα ανανέωση στο δεύτερο έτος και από τότε το έχω μόνιμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
12180 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Οπότε άστο.Για Cyta έχει ακούσει κανείς;Χρόνο ομιλίας βάζεις μόνο από τα καταστήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sundance_kid Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Εχω Cyta, δίνει 300' σε όλα τα δίκτυα 150' σε Cyta και 100MB (τα οποία και εγώ δεν χρησιμοποίησα ποτέ) με 5€. 5€ βάζω μέσα απο την εφαρμογή τους, αλλά έχω πάρει και απο περίπτερο, νομίζω είναι η μόνη που δίνει 5€ απο περίπτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
12180 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 51 λεπτά πριν, sundance_kid είπε Εχω Cyta, δίνει 300' σε όλα τα δίκτυα 150' σε Cyta και 100MB (τα οποία και εγώ δεν χρησιμοποίησα ποτέ) με 5€. 5€ βάζω μέσα απο την εφαρμογή τους, αλλά έχω πάρει και απο περίπτερο, νομίζω είναι η μόνη που δίνει 5€ απο περίπτερο. Από σήμα πως πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siracos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μέσο του δικτύου της vodafone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
12180 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Η frog τι λέει;Έχει 600' προς frog με κάθε ανανέωση και 100 προς όλους κάθε μήνα.Πιστεύω ότι αξίζει τα 3 ευρώ για αλλαγή πακέτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 13 λεπτά πριν, 12180 είπε Η frog τι λέει;Έχει 600' προς frog με κάθε ανανέωση και 100 προς όλους κάθε μήνα.Πιστεύω ότι αξίζει τα 3 ευρώ για αλλαγή πακέτου Υπάρχουν πλέον χρήστες Frog; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Αντί να παιδεύεστε με τα ψίχουλα που δίνουν επισήμως στα καρτοκινητά, και αν δεν σας πειράζει να αλλάξετε αριθμό, πηγαίνετε μια βόλτα σε σταθμούς μετρό και πάρτε πολύ καλά πακέτα, τα οποία εκτός από αυτά της voda, είναι για πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ola150 είπε Υπάρχουν πλέον χρήστες Frog; Ναι υπάρχουν. Με 3€ το μήνα έχω 120 λεπτά προς όλους και ότι περισσεύει μεταφέρεται... Νομίζω το πιο οικονομικό πακέτο με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Για κάποιον που δεν μιλάει πολύ, όπως εγώ, είναι μια χαρά. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από thant 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
12180 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, thant είπε Ναι υπάρχουν. Με 3€ το μήνα έχω 120 λεπτά προς όλους και ότι περισσεύει μεταφέρεται... Νομίζω το πιο οικονομικό πακέτο με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Για κάποιον που δεν μιλάει πολύ, όπως εγώ, είναι μια χαρά. Κι εγώ προς εκεί παω.Ο διπλασιασμός της κάρτας που βάζεις ισχύει; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από 12180 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα