Προς το περιεχόμενο

Συγκριση καρτοκινητών

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχοντας ξενερώσει από καιρό με τις συνεχείς αυξήσεις του whats up, σκέφτομαι μετά από μια δεκαετία να κάνω φορητότητα,πάλι σε  καρτοκινητο.Προβληματίζομαι όμως με τα πακέτα ομιλίας που έχουν οι άλλοι,αλλα και τις  παροχές του whats up (reload,supershare) με τα οποία έβγαινε σχεδόν ο μισός μήνας.Ξέρει κάποιος τι ισχύει στους άλλους;Να ξεκαθαρίσω ότι τα ΜΒ δε με ενδιαφέρουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το what's up αν καταφέρεις κάπως να το αλλάξεις σε φοιτητικό(έκτος από το προφανές να είσαι φοιτητής, κάνας αδερφός κάνας ξάδερφος κάνας κολλητός) δίνει από λεπτά και μηνύματα πολύ πράμα, και αν βάλεις νέο πρόγραμμα πριν λήξει δεν λήγουν τα παλιά λεπτά αλλα μαζευοντε.Χανει μόνο σε μβ αλλά όπως είπες δν σε ενδιαφέρουν

• Thanks 1

9 ώρες πριν, 12180 είπε

Στους όρους λέει ότι ισχύει για όσους βρίσκονται στα βασικά χρόνια φοίτησης.Εγώ τα έχω συμπληρώσει προ πολλού

Ελπίζω να μην το γκαντεμιάσω αλλά κι εγώ, εδώ και 2 χρόνια δεν είμαι φοιτητής ωστόσο συνεχίζω να έχω κανονικά what's up φοιτητικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Ελπίζω να μην το γκαντεμιάσω αλλά κι εγώ, εδώ και 2 χρόνια δεν είμαι φοιτητής ωστόσο συνεχίζω να έχω κανονικά what's up φοιτητικό.

Εγώ τυπικά είμαι,πολύ μεγάλο εξάμηνο.Όταν το πήρες ήσουν στα βασικά χρόνια φοίτησης;

Επεξ/σία από 12180

1 ώρα πριν, 12180 είπε

Εγώ τυπικά είμαι,πολύ μεγάλο εξάμηνο.Όταν το πήρες ήσουν στα βασικά χρόνια φοίτησης;

Ναι ήμουν στο πρώτο έτος, μετά το έκανα ανανέωση στο δεύτερο έτος και από τότε το έχω μόνιμα.

• Thanks 1

Εχω Cyta, δίνει 300' σε όλα τα δίκτυα 150' σε Cyta και 100MB (τα οποία και εγώ δεν χρησιμοποίησα ποτέ) με 5€.

5€ βάζω μέσα απο την εφαρμογή τους, αλλά έχω πάρει και απο περίπτερο, νομίζω είναι η μόνη που δίνει 5€ απο περίπτερο.

• Thanks 1

51 λεπτά πριν, sundance_kid είπε

Εχω Cyta, δίνει 300' σε όλα τα δίκτυα 150' σε Cyta και 100MB (τα οποία και εγώ δεν χρησιμοποίησα ποτέ) με 5€.

5€ βάζω μέσα απο την εφαρμογή τους, αλλά έχω πάρει και απο περίπτερο, νομίζω είναι η μόνη που δίνει 5€ απο περίπτερο.

Από σήμα πως πάει;

13 λεπτά πριν, 12180 είπε

Η frog τι λέει;Έχει 600' προς frog με κάθε ανανέωση και 100 προς όλους κάθε μήνα.Πιστεύω ότι αξίζει τα 3 ευρώ για αλλαγή πακέτου

Υπάρχουν πλέον χρήστες Frog; 

Αντί να παιδεύεστε με τα ψίχουλα που δίνουν επισήμως στα καρτοκινητά, και αν δεν σας πειράζει να αλλάξετε αριθμό, πηγαίνετε μια βόλτα σε σταθμούς μετρό και πάρτε πολύ καλά πακέτα, τα οποία εκτός από αυτά της voda, είναι για πάντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ola150 είπε

Υπάρχουν πλέον χρήστες Frog; 

Ναι υπάρχουν. Με 3€ το μήνα έχω 120 λεπτά προς όλους και ότι περισσεύει μεταφέρεται...

Νομίζω το πιο οικονομικό πακέτο με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Για κάποιον που δεν μιλάει πολύ, όπως εγώ, είναι μια χαρά.

Επεξ/σία από thant
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, thant είπε

Ναι υπάρχουν. Με 3€ το μήνα έχω 120 λεπτά προς όλους και ότι περισσεύει μεταφέρεται...

Νομίζω το πιο οικονομικό πακέτο με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Για κάποιον που δεν μιλάει πολύ, όπως εγώ, είναι μια χαρά.

Κι εγώ προς εκεί παω.Ο διπλασιασμός της κάρτας που βάζεις ισχύει;

Επεξ/σία από 12180

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...