neogeo1982 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, mjaros είπε Η δωρεά δεν γίνεται από την εταιρία αλλά από τους πελάτες μέσω της εταιρίας. Οταν σου λέει η εταιρία ότι βγάζει ένα προϊόν του οποίου ένα μέρος των πωλήσεων θα πάει σε δωρεά, εσυ είσαι αυτός που κάνει την δωρεά αγοράζοντας αυτό το προϊόν. Αν η εταιρία κάνει δωρεά χωρίς προϊόν, τότε η δωρεά γίνεται χωρίς την συμμετοχή του πελάτη. εγώ βλέπω ότι απλά χρησιμοποιούν την λέξη δωρεά και φιλανθρωπία για να βγάλουν ένα εξτραδάκι παραπάνω και κάνουν τον κόσμο να πιστεύει ότι είναι για καλό σκοπό και πράσινα άλογα. άμα θέλει ο κάθε ένας πάει και δίνει 5, 10 η 50 ευρώ σε οποιαδήποτε καθαρή φιλανθρωπική οργάνωση. Εγώ προσωπικά προτιμώ να πάω να τα δώσω προσωπικά σε κάποιον που έχει ανάγκη γιατί πολλά έχουμε ακούσει για δήθεν φιλανθρωπίες που από το συνολικό ποσό δεν πάει ούτε το 20% σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Καθαρό θέμα marketing είναι όλο. Όποιος θέλει να προσφέρει δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζει απλά πάει το κάνει δίνει όσα λεφτά θέλει χωρίς να το μάθει κανείς 1
TheLordOne Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Σιγα ρε με την εκπληξη ολοι! Ετσι δεν κανουν συνεχεια με τα red προιοντα?
D.Luffy Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 26 λεπτά πριν, neogeo1982 είπε εγώ βλέπω ότι απλά χρησιμοποιούν την λέξη δωρεά και φιλανθρωπία για να βγάλουν ένα εξτραδάκι παραπάνω και κάνουν τον κόσμο να πιστεύει ότι είναι για καλό σκοπό και πράσινα άλογα. άμα θέλει ο κάθε ένας πάει και δίνει 5, 10 η 50 ευρώ σε οποιαδήποτε καθαρή φιλανθρωπική οργάνωση. Εγώ προσωπικά προτιμώ να πάω να τα δώσω προσωπικά σε κάποιον που έχει ανάγκη γιατί πολλά έχουμε ακούσει για δήθεν φιλανθρωπίες που από το συνολικό ποσό δεν πάει ούτε το 20% σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Καθαρό θέμα marketing είναι όλο. Όποιος θέλει να προσφέρει δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζει απλά πάει το κάνει δίνει όσα λεφτά θέλει χωρίς να το μάθει κανείς Το επίσημο site της Red είναι αυτό: https://www.red.org/what-is-red/ Όσοι θέλετε να βοηθήσετε χωρίς να αγοράσετε ένα κόκκινο iPhone, κάντε scroll προς τα κάτω και θα βρείτε το Donate button. Από την άλλη αν προτιμάτε να δώσετε χρήματα προσωπικά σε κάποιον που τα έχει ανάγκη, δεν χρειάζετε να το διατυμπανίζετε στα φόρουμ με το γνωστό Apple hating debate γιατί πολύ απλά δεν μας ενδιαφέρει. 8 1
~Joker~ Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 17 ώρες πριν, manosvitacar είπε εδώ σας πούλησαν το s9 για νέα συσκευή που είναι ίδιο με s8 και η apple σας πειράζει Εσένα που σου πουλάνε απο το iPhone 6 (9/2014) την ιδια συσκευή σε σέβονται περισσότερο.....😂😂😂
Saribo Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Εχει κανένας ιδέα αν θα έρθει Ελλάδα και πότε ?
stafaf Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Εγώ περιμένω την Xiaomi να βγάλει το mi mix 2s σε noodle edition (κίτρινο χρωματάκι εννοείται) για τα άπορα/υποσιτισμένα κινεζάκια ξέρω'γω. Θα κάνει θραύση πιστεύω.
gnsX Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, stafaf είπε Εγώ περιμένω την Xiaomi να βγάλει το mi mix 2s σε noodle edition (κίτρινο χρωματάκι εννοείται) για τα άπορα/υποσιτισμένα κινεζάκια ξέρω'γω. Θα κάνει θραύση πιστεύω. Έγραψαν όλοι, έγραψες κι εσύ. Οι εκδόσεις RED μια χαρά είναι, κάποιοι τα έχετε τα θεματακια σας βλέπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα