Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας! 

Σκεφτομαι να πουλησω μετα απο 1.5 χρονο σχεδον το HTC 10 το οποιο ηταν τιμιοτατο μπορω να πω αλλα το εχω βαρεθει.Εχω ξενερωσει και με τη μπαταρια του η οποια πλεον δεν βγαζει καν μερα...

Τι θα προτεινατε μετα απο αυτο? Η αγορα θα γινει μονο απο Ελλαδα.

Εχω στο μυαλο μου samsung / huawei κατα κυριο λογο ακομα και αλλαγη σε iPhone τα οποια δεν ειχα ποτε και σκεφτομαι να τα δοκιμασω.

Η χρηση που κανω ειναι η κλασσικη casual χρηση...social media , ΠΟΛΥ BROWSING , καμερα και ΚΑΘΟΛΟΥ παιχνιδια. 

Δημοσ.

Με 500ευρω δεν αγοραζεις καλο Iphone με καλη μπαταρια δεν φτανουν(7 plus)παρα μονο απο αγγελια,αρα used.Η καμερα του συγκεκριμενου παντως ειναι στα ιδια επιπεδα ισως και λιγο χειροτερη απο το htc 10 που εχεις οπως και του Oneplus5t.

Σε android τα μονα που μου ερχονται στο μυαλο παντα με βασικο κριτηριο την μπαταρια ειναι S8+,mate 10 pro(απο αγγελια μονο),pixel xl,Oneplus5t(οχι τοσο για την καμερα του σε σχεση με τα υπολοιπα φυσικα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Huawei p20, αν μπορεις να περιμένεις να πέσει η τιμή του.

Επεξ/σία από djcat
Δημοσ.
1 ώρα πριν, djcat είπε

Huawei p20, αν μπορεις να περιμένεις να πέσει η τιμή του.

Αυτο ακριβως θελω . Ξερω οτι γενικα οι τιμες των Huawei πεφτουν γρηγορα αλλα το συγκεκριμενο ειναι τοσο ωραιο που δεν νομιζω να γινει συντομα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PaRaNo1d είπε

Αυτο ακριβως θελω . Ξερω οτι γενικα οι τιμες των Huawei πεφτουν γρηγορα αλλα το συγκεκριμενο ειναι τοσο ωραιο που δεν νομιζω να γινει συντομα...

περίμενέ κάνα μήνα δυο το πολύ η τιμή του θα πέσει κάτω από 500 δεν γίνεται αλλιώς όσο κάλο και αν είναι

ήδη στη κινά έπαιξε 550

• Like 1
Δημοσ.

Για το iPhone 7 τι γνωμη εχετε παιδι? αξιζει να παω σε iOs? 

Απο ολα τα iPhone που βλεπω ειναι ισως το μονο που αξιζει να αγορασει κανεις βαση τιμης. τα αλλα απλα πολυ overpriced

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, PaRaNo1d είπε

Για το iPhone 7 τι γνωμη εχετε παιδι? αξιζει να παω σε iOs? 

Απο ολα τα iPhone που βλεπω ειναι ισως το μονο που αξιζει να αγορασει κανεις βαση τιμης. τα αλλα απλα πολυ overpriced

Οχι δεν αξιζει γιατι εχει χειροτερη καμερα απο το δικο σου και η μπαταρια του και αυτου δυσκολα  βγαζει την μερα αν το δουλευεις αρκετα.

Επισης δεν εχει θυρα ακουστικων,γρηγορη φορτιση και παει λεγοντας. Απο iphone μονο απο 7plus και πανω αξιζει.

• Like 1
Δημοσ.

επίσης 32αρι χωρίς επέκτασή είναι πολύ λίγο σε τέτοια συσκευή 

εκτός αν σκέφτεσαι 128αρι τότε πάσο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως μετά το HTC 10 μου (στο οποίο άλλαξα πρόσφατα και μπαταρία) θα πάω στο One plus 6.

Για ρίξε μια ματιά.

Επεξ/σία από AntonisKo
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, AntonisKo είπε

Εγώ πάντως μετά το HTC 10 μου (στο οποίο άλλαξα πρόσφατα και μπαταρία) θα πάω στο One plus 6.

Για ρίξε μια ματιά.

Ποσο σου πηγε η μπαταρια φιλε και απο που? 

Δημοσ.

Για μια μπαταρια δεν αξιζει να αλλαξεις κινητο ,αν το εχει βολευτει.Καθε 6 μηνες ολο νεα μοντελα βγαζουν οι εταιριες

Δημοσ.

Η σκεψη ειναι επισης να πουληθει οσο κραταει την αξια του εστω και στα μισα ακομα..να εχεις ενα μικρο ποσο συν κατι δικο σου για κατι καλο 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PaRaNo1d είπε

Ποσο σου πηγε η μπαταρια φιλε και απο που? 

Από κατάστημα Pro Care (Ηρακλείου Κρήτης), τιμή 40€.

Το έκανα σαν ημίμετρο μέχρι να βγει το Oneplus, καθώς είχα τρομερό θέμα με μπαταρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...