Προς το περιεχόμενο

NOVA ON DEMAND

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω συνεχώς πρόβλημα στο on demand με κολλήματα.Μου βγάζει ένδειξη <ταχύτητα κάτω από 4 που είναι το όριο> ενώ η ταχύτητα μου είναι συνήθως στα 10-12.Μετά από τηλ.επικοινωνία με την Nova και διάφορες άχρηστες όπως αποδείχθηκε ρυθμίσεις,το πρόβλημα παραμένει.Μήπως πρέπει να βάλω κάποιο συγκεκριμένο καλώδιο ethernet? (δορυφορικά λειτουργεί άψογα πάντως,όπως και το ρουτερ μου στο ιντερνετ επίσης λειτουργεί άψογα)..

Δημοσ.

Δυο πράγματα για να κοιτάξεις.

Πρώτον αν φταίει το wifi, με την έννοια καλή συνδεση ή παρεμβολές απο άλλα δίκτυα που παιζουν στο ίδιο καναλι. Για να δεις αν φταίει αυτό, απλά σύνδεσε καλώδιο ethernet και κάνε δοκιμές. Αν εκει παιζεις καμπάνα και χωρίς διακοπές, πρεπει να επικεντρωθείς στη βελτίωση του wifi.

Δευτερον αν η γραμμή σου ειναι προβληματική και με τη λέξη γραμμή εννοω και αυτό που ερχεται απο τη nova αλλα και το εσωτερικό σου τηλεφωνικο δικτυο. Αν υπάρχει εκει προβλημα, μπορει να κλειδώνεις στα 10-12 αλλά η ροή να ειναι διακοπτόμενη, αδειάζει το buffer του player και γκρινιάζει για ταχυτητα. Φαντάσου να σου εχω ένα λάστιχο φ20 αλλά το νερό να έρχεται με διακοπές.

Κάνε πρώτα τη δοκιμή με καλώδιο γιατί ειναι πιο ευκολο και "πιο ύποπτο" και μετά βλέπεις.

αν τώρα τοπολογικά το router ειναι "μακριά" και πίσω απο εμποδια  απο το player, και δεν μπορεις να εχεις μονιμο καλώδιο, σκέψου τη λύση powerlines.

Δημοσ.

Το on demand λειτουργεί μόνο με καλώδιο.Παρουσιάζει πρόβλημα και με κατευθείαν σύνδεση στο ρούτερ και με σύνδεση σε wi-fi repeater (πάλι μέσω καλωδίου).Τελικά μάλλον η ποιότητα της γραμμής μου έχει πέσει υπερβολικά γιατί παρατηρώ πως ιδιαίτερα στις αργίες η ταχύτητα πέφτει κατακόρυφα.Δυστυχώς η Nova ΔΕΝ είναι αξιόπιστη για πάροχος ιντερνετ...

Δημοσ.

Εμενα παρολο που εχω καλη συνδεση και υψηλη ταχύτητα, συνεχως χτυπαει ενα error Q κατι και θελει επανεκινηση ο decoder γιατι δεν ανοιγει καθολου το on demand. Ακομα και μεσα στις ταινιες το κανει.

τους εχω παρει 10 τηλέφωνα. Τιποτα, παραμενει.

• Sad 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, labroslog είπε

Το on demand λειτουργεί μόνο με καλώδιο.Παρουσιάζει πρόβλημα και με κατευθείαν σύνδεση στο ρούτερ και με σύνδεση σε wi-fi repeater (πάλι μέσω καλωδίου).Τελικά μάλλον η ποιότητα της γραμμής μου έχει πέσει υπερβολικά γιατί παρατηρώ πως ιδιαίτερα στις αργίες η ταχύτητα πέφτει κατακόρυφα.Δυστυχώς η Nova ΔΕΝ είναι αξιόπιστη για πάροχος ιντερνετ...

Πάσο γιατί δεν ήξερα με ποιο τρόπο και συσκευή βλέπεις το on demand

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...