Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.Ενδιαφερομαι για το Hp x2 210 4gb ram/64 gb storage εχει κανεις καποια γνωμη για αυτο;Το εχω βρει στο Σκρουτζ στα 399 ευρω ενω υπαρχει και το αντιστοιχο x2 10 p001nv το οποιο ειναι με 2gb ram/32gb storage στα 299 ευρω στα media markt.Με βολευει αυτο το ειδος υπολογιστων 2 σε1 καθως αυτη τη στιγμη εχω και laptop και tablet και καποιες εργασιες μου πρεπει να τις κανω στο λαπτοπ (οπως κατεβασμα τραγουδιων και αποθηκευση τους σε usb για το αυτοκινητο μου). Υπαρχει κατι αλλο μεχρι 400 ευρω: Δεκτες ολες οι αποψεις.Να επισυναμανω οτι σε ξενα review του  x2 210 4gb ram που εχω διαβασει εχει πολυ καλες κριτικες.Τελος να σημειωσω οτι δεν θελω κατι πανω απο 12 ιντσες.

Δημοσ.

Στα 2 γίγα να μην πας σε καμία περίπτωση, κατά τα άλλα το hp είναι αξιόλογο από πλευράς κατασκευής μηχανάκι, που θα σε καλύψει στα βασικά. 

Πρέπει να αποδεχθείς δηλαδή, ότι με τον επεξεργαστή που έχει και τον περιορισμένο χώρο αργής μνήμης αν το θέλεις για κάτι παραπάνω από απλό σερφάρισμα (χωρίς πολλά tabs ανοικτά) και ελαφρύ multimedia περιεχόμενο, θα σε παιδέψει. Δεν συζητάμε καν για βαριές εφαρμογές.

Οπότε δεδομένου ότι το θες για συγκεκριμένη χρήση, ζυγίζεις και πράττεις (πάντως με αυτά τα λεφτά βρίσκεις μέχρι και i5 μηχάνημα με λίγο ψάξιμο...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...