Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 15 minutes ago, KAKADI said: Εισαι λαθος για εμενα. Εισαι σωστος μαλλον γτ εχεις τι προσωπικη σου αποψη αλλα λαθος που την εκφραζεις ετσι. Τι πειραζει και ποιον να υπαρχει μια ταινια και σε 3D επιλογη?? Κανεναν και τιποτα φανταζομαι. Το οτι μπορει να μη σου αρεσει το σεβομαι αλλα μπορει να αρεσει σε καποιον αλλο οποτε το να "ξεκουμπιστει απ τον κινηματογραφο" θα ελεγα οτι θελει διορθωση και σαν προταση αλλα πρωτα απ ολα στο υφος!! Για μένα, οι περισσότερες 3D ταινίες που κυκλοφορούν αφορούν τους ίδιους χρήστες που δεν έχουν πρόβλημα να δουν μια ταινία τραβηγμένη με cam μέσα σε κάποιο κινηματογράφο... Αυτή η κατηγορία χρηστών δεν ενδιαφέρεται ούτε για την ποιότητα της εικόνας, ούτε για το φωτισμό και τα χρώματα και ούτε για τον ήχο της... Η πλειοψηφία των 3D ταινιών που δεν γυρίζονται σωστά από την αρχή, καταστρέφουν την αρχική τους ποιότητα και καταλήγεις στο να βλέπεις μια κακοφωτισμένη ταινία με ορατές οριζόντιες γραμμές (στην περίπτωση μιας 3D τηλεόρασης από κοντινή απόσταση)... Κι εγώ έχω 3D τηλεόραση αλλά πέρα από 2-3 τίτλους 3D bluRay και κάποια videάκια στις αρχές, δεν ασχολήθηκα ξανά με το 3D. Προτιμώ μια σωστή ταινία σε 1080p και πολυκάναλο ήχο, παρά μια μετριότητα... Αυτό προφανώς θέλουν και οι περισσότεροι καταναλωτές και γι'αυτό όλοι οι κατασκευαστές σταμάτησαν τις 3D τηλεοράσεις. Περιμένω πως και πως την εμφάνιση ενός IMAX κινηματογράφου στην Ελλάδα, παρά αίθουσες 3D, sphera, etc... 2
*nenya* Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν λεμε οχι στο 3D αλλα στο μουφα 3D που μας πλασαρουν 95%! Ποσες φορες εχουμε σκασει 10+€ για εισιτήριο με την ελπιδα να ειναι true3D η ταινια και τελικα εχουμε καταληξει να βλεπουμε την ιδια ταινια απλα πιο σκοτεινη και κουραστικη; Ειναι σαν να ελπιζουν οι κινηματογραφοι να πιασουν τους θεατες κορόιδα. (λεφτα λεφτα λεφτα) Ετσι, να πεφτει κι αλλο το ποσοστο λοιπον. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από *nenya*
Que sera sera Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 10 ευρώ είναι πολύ φτηνά για 3d νομίζω. Εδώ φεύγουν 18.5 λίρες για 3d IMAX. Ίσως για αυτό;
*nenya* Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10+€ ΔΕΝ ειναι φθηνα οταν μας πλασαρουν μια ταινια σε χειροτερη ποιοτητα που ΔΕΝ ειναι καν 3D. Ας το ονομασουν αλλιως, κοροϊδία λεμε. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από *nenya*
nikosjc Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το 3d δυστυχώς χάνεται και αν και είμαι πολύ φαν του, δυστυχώς έχει διάφορα προβλήματα. Καταρχήν για το σπίτι ως τεχνολογία, από τη μια η ενεργητική θέλει ακριβά (πλέον όχι τόσο) γυαλιά που όμως θέλουν φόρτισμα και προσοχή, το αν ζαλίζουν δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μου έχουν πει φίλοι ότι έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα κατά καιρούς και αναλόγως την ταινία. Από την άλλη η παθητική τεχνολογία της LG, χάνει ελαφρώς σε χρώματα και φωτεινότητα. Παρόλα αυτά το 3d για μένα εξακολουθεί να δίνει πράγματα και μάλιστα πολλά, σε μια ταινία αν είναι σωστά τραβηγμένη, ειδικά σε ταινίες με δράση και εφε. Από κει και πέρα, δύο είναι τα βασικά προβλήματα του οικιακού 3D. Πρώτον το 3d θέλει κάποιες Χ συνθήκες για να το ευχαριστηθείς, δλδ μεγάλη -ακριβή- τηλεόραση (πραγματικά οι 55 ίντσες ίσως είναι κάτω από όριο), θέλει συγκεκριμένη απόσταση θέασης, θέλει σκοτεινό χώρο και θέλει γενικά να μην ζαλίζεσαι με το 3d. Πχ η γυναίκα μου δυσκολεύεται και κουράζεται στις περισσότερες ταινίες ακόμα και με το παθητικό 3d της LG. Έχει να κάνει δλδ και με τον άνθρωπο. Οπότε παρόλο που μου αρέσει το 3d, έχω δει πολλές ταινίες σε 2d αναγκαστικά όταν δεν είμαι μόνος μου. Το 2ο είναι ότι πέραν του Κάμερον, κανένας άλλος στη βιομηχανία του Χολυγουντ δεν πίστεψε πραγματικά στο 3d. Οι πραγματικές ταινίες 3d (που είναι και μια οπτική απόλαυση να τις παρακολουθείς) είναι μετρημένες στα δάχτυλα, και οι -με το τσουβάλι- τροποποιημένες είναι οι περισσότερες άθλιες, κουραστικές και βγάζοντας τα γυαλιά τις παρακολουθείς και σαν 2d με ελάχιστο θόλωμα! Υπάρχει χιλιάδες κόσμου που έκαναν παράπονα στην LG γιατί φέτος σταμάτησε το 3d. Εγώ ήθελα καινούρια τηλεόραση και ήμουν τυχερός που βρήκα εκθεσιακό περσινό μοντέλο της LG, 65'' το τελευταίο με 4K και 3d! Είναι κρίμα πάντως γιατί με τις 3d ταινίες χάνεσαι στον κόσμο τους, σου αφήνουν εξαιρετικά συναισθήματα και μπαίνεις μέσα σε αυτές και τις ζεις, όμως δυστυχώς δεν τις αξιοποιούν σωστά... Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από nikosjc 2
tolisrx8 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 και εγω θα συμφωνησω οτι το 3d κακώς καταργηθηκε ως Feature... Μπορει να μην αρεσε σε ολους αλλα σε μερικες ταινιες με αρκετα effects η ταινιες γινοταν πιο απολαυστικες.(Προσφατα ειδα το justice league,και πραγματικα η ταινια αν και μετρια την καταευχαριστηθηκα...)
leolipop Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Εχω 3D τηλεοραση της philips μοντελο του 14' 46" (μια χαρα για τα 340€ που εδωσα).Σε ταινια δεν εχω δει ακομα καποια αν και εχω μερικες. Πιο χρησιμο που φανηκε σε παιχνιδια του xbox 360 που εψαξα και βρηκα.
mordred Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Προσωπικά η μόνη ταινία για μένα που άξιζε πραγματικά να την δεις σε 3d στον κινηματογράφο ήταν το Gravity... Οι σκηνές που διαλύονται οι δορυφόροι ήταν ακρα απολκαυστικές και ένα σημείο που πραγματικά το 3d σε βίδωνε στη καρέκλα και είχε ουσία όχι απλά εφέ...
RivAngE Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Πρόσφατα είδα το Ready Player One σε 3D, μου άρεσε και η διαφορά στη τιμή αν έχεις έκπτωση από Cosmote/Vodafone δεν νομίζω πως είναι συμαντική. Δεν μπορώ να πω πως ξετρελάθηκα κιόλας αλλά ίσως φταίει πως το έχω συνηθήσει το 3D λόγω και ταινιών που έχω δει αλλά και του VR.
ANGELO55T Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, petasis είπε Ανώριμη και ανούσια τεχνολογία που κατά καιρούς επαναφέρεται και αποτυγχάνει. Ξανά και ξανά. Το ίδιο ανούσια τεχνολογία και η υψηλή ανάλυση από ένα όριο και πάνω (πρόσφατο παράδειγμα το 4Κ). Δεν συμφωνω,πως το λες αυτό όταν μια 4Κ οθονη παιζει πολύ καλυτερα τα παντα ασχετου αναλυσης...?
Homecinemakias Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, billdanos είπε Για μένα, οι περισσότερες 3D ταινίες που κυκλοφορούν αφορούν τους ίδιους χρήστες που δεν έχουν πρόβλημα να δουν μια ταινία τραβηγμένη με cam μέσα σε κάποιο κινηματογράφο... Αυτή η κατηγορία χρηστών δεν ενδιαφέρεται ούτε για την ποιότητα της εικόνας, ούτε για το φωτισμό και τα χρώματα και ούτε για τον ήχο της... Η πλειοψηφία των 3D ταινιών που δεν γυρίζονται σωστά από την αρχή, καταστρέφουν την αρχική τους ποιότητα και καταλήγεις στο να βλέπεις μια κακοφωτισμένη ταινία με ορατές οριζόντιες γραμμές (στην περίπτωση μιας 3D τηλεόρασης από κοντινή απόσταση)... Κι εγώ έχω 3D τηλεόραση αλλά πέρα από 2-3 τίτλους 3D bluRay και κάποια videάκια στις αρχές, δεν ασχολήθηκα ξανά με το 3D. Προτιμώ μια σωστή ταινία σε 1080p και πολυκάναλο ήχο, παρά μια μετριότητα... Αυτό προφανώς θέλουν και οι περισσότεροι καταναλωτές και γι'αυτό όλοι οι κατασκευαστές σταμάτησαν τις 3D τηλεοράσεις. Περιμένω πως και πως την εμφάνιση ενός IMAX κινηματογράφου στην Ελλάδα, παρά αίθουσες 3D, sphera, etc... Τώρα συγγνώμη, εσύ συμψήφισες το 3d με κλοπές, κάμερα σε κινηματογραφική αίθουσα κλπ και πήρες και 2 like's;;;;;;; Και εμένα που ψάχνω την ποιότητα σε εικόνα και ήχο και που εάν δεν έχει dd 5. 1 τουλάχιστον, δεν βλέπω καν την οποιαδήποτε ταινία, με βάζεις σε ένα τέτοιο αυθαίρετο τσουβάλι ατεκμηρίωτα κιόλας; 1
KAKADI Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, billdanos είπε Για μένα, οι περισσότερες 3D ταινίες που κυκλοφορούν αφορούν τους ίδιους χρήστες που δεν έχουν πρόβλημα να δουν μια ταινία τραβηγμένη με cam μέσα σε κάποιο κινηματογράφο... Αυτή η κατηγορία χρηστών δεν ενδιαφέρεται ούτε για την ποιότητα της εικόνας, ούτε για το φωτισμό και τα χρώματα και ούτε για τον ήχο της... Η πλειοψηφία των 3D ταινιών που δεν γυρίζονται σωστά από την αρχή, καταστρέφουν την αρχική τους ποιότητα και καταλήγεις στο να βλέπεις μια κακοφωτισμένη ταινία με ορατές οριζόντιες γραμμές (στην περίπτωση μιας 3D τηλεόρασης από κοντινή απόσταση)... Κι εγώ έχω 3D τηλεόραση αλλά πέρα από 2-3 τίτλους 3D bluRay και κάποια videάκια στις αρχές, δεν ασχολήθηκα ξανά με το 3D. Προτιμώ μια σωστή ταινία σε 1080p και πολυκάναλο ήχο, παρά μια μετριότητα... Αυτό προφανώς θέλουν και οι περισσότεροι καταναλωτές και γι'αυτό όλοι οι κατασκευαστές σταμάτησαν τις 3D τηλεοράσεις. Περιμένω πως και πως την εμφάνιση ενός IMAX κινηματογράφου στην Ελλάδα, παρά αίθουσες 3D, sphera, etc... Συμφωνώ απόλυτα.. Το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι στα στούντιο και στους θεατές και όχι στη τεχνολογια 3D.. Μακάρι να ήμασταν γεμάτοι με τίτλους αξίας και όχι με σκουπίδια που με την ´´υπηρεσίά´´ 3d προσπαθούν να κάνουν την αρπαχτή.. εχω στη κατοχή μου κοντά στους 10 τίτλους 3d τους οποίους απολαμβάνω συνέχεια ως κάτι το εντυπωσιακό καθώς με γεμίζουν κυρίως σαν ταινίες και απλά το dts αλλά και το 3d είναι το κερασάκι στη τούρτα που απογειώνουν την εμπειρία.. 1
bolt Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Το καλό 3D είναι για μερακλήδες, και δεν τίθεται καν σύγκριση με 2D (Όπως δεν συγκρίνεται ήχος 5.1 με 2.1) Oι υπόλοιπο που βολεύονται να βλέπουν ταινία σε μόνιτορ ή σε τάμπλετ δεν πρόκειτε ποτέ να το εκτιμήσουν 1
Yellowie Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Καμία ταινία δεν τραβάνε πλέον για να βγει σε 3D, ενώ αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που εξέχουν από την οθόνη δεν τραβάνε την προσοχή του κοινού, συν το εισιτήριο τo πουλάνε στην διπλή τιμή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα