billeiros Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, hitman69 είπε Το 3d στο cinema λογω οτι ειναι Passive ειναι μετριοτατο, το Pacific Rim το ειδα cinema 3D και μετα το ειδα σε mkv στην Plasma Panasonic 3D Active στο σαλονι μου....στο σαλονι μαζευα σαγονια....ενω οταν βγηκα απο το cinema ειπα οτι πεταξα τα επιπλεον ευρω για το 3d. Τραγικο ηταν.... Aναφερω μια περιπτωση, γενικα εχω δει αρκετες 3d movies στο cinema. Δεν εχω μεινει ικανοποιημενος σε σχεση με το active.... Συμφωνω φιλε μου. Κι εγω active 3dsamsung δουλευω και καμια σχεση πραγματικα. Που να παιξεις και τα τελευταια tomb raider. Ειναι τρομερα... 1
Kangourosauros Rex Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν το 3d είναι όπως της LG χάνεις σε ποιότητα και θες συγκεκριμένη οπτική γωνία. Αν είναι με κλαπετα όπως της samsung ζαλίζουν. Αν είναι με κράνος VR θες καλώδια και μεγάλο κόστος. Η λύση είναι μία ... Ένας μεταδότης στην TV που θα στέλνει σε οθόνη κινητού το οποίο θα χωρίζει στα δύο το πάνελ. Θα πληρώνουμε μόνο την θήκη κινητού της tV και τέλος. Ασύρματα μπορεί άνετα να δώσει 1080p σήμα. Εγώ τις 3d ταινίες χρόνια τώρα σε πάνελ κινητού τις βλέπω με πολύ καλύτερο αποτέλεσμα μέσο air play. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από Kangourosauros Rex
3DJIN Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 ωραιο το 3d αλλα οχι για ολες τις ταινιες,ειναι καλο να εχουμε και τετοια επιλογη
KilliK Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, paredwse είπε Επιτέλους αυτή η ηλίθια μόδα να πάρει πόδι! Εντάξει, ωραίο gimmick στην αρχή, τώρα όχι μόνο κουράζει αλλά δεν προσφέρει και κάτι επιπλέον στην κινηματογραφική εμπειρία. Μια κακή ταινία, θα είναι κακή, είτε 3D είτε όχι. Τώρα που οι 3D τηλεοράσεις έχουν πεθάνει για τα καλά, ας ξεκουμπιστεί και από τον κινηματογράφο... μπα, δεν προκειται. συνεχιζει να φερνει revenue πανω απο ενα δις. και η πτωση στα εισιτηρια δεν αφορα μονο το 3D, oι πωλησεις 2D tickets μειωνονται καθε χρονο, αυτη τη στιγμη ειναι σε χαμηλοτερο ποσοστο σε σχεση με το 2009 οπως ακριβως και τα 3D tickets. το 3D βεβαια χτυπηθηκε πιο πολυ και αυτο κυριως της κακης πολιτικης των στουντιο να βγαζουν υποδεεστερες 3D ταινιες στον τεχνικο τομεα ενω τις πουλανε πιο ακριβα, και την αρνηση των κινηματογραφικων αιθουσων να αναβαθμισουν τα ελλειπη τους συστηματα προβολης. τα επερχομενα Avatar sequels φυσικα θα μπουσταρουν τις 3D πωλήσεις ενω η μονιμη θεση του στην home cinema αγορα θα επιτευχθει μονο με τo non-glasses 3D κατι που ειχε επισημανθει απο παλια. οποτε οχι, το 3D δεν ειναι μοδα και δεν προκειται να φυγει οπως εγινε το 50/60. δινει πραγμαιτκο καλυτερο immersion σε ταινιες που το χειριζονται σωστα (RP1,Avatar,Hugo,Gravity,κτλ) και αυτο το καταλαβαινουν οι θεατες ειναι θεμα των CE εταιρειων και στουντιο να μην το χαντακωσουν. οπως το κανουν ηδη και με το VR. 3
Homecinemakias Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, vaggelis dogas είπε Υπάρχει και η δυνατότητα του στερεοσκοπικου 3d χωρίς γυαλιά όπως τα 3ds αλλά δεν έχω καμία γνώση και νομίζω είναι αδύνατο να εφαρμοστεί σε παράπανω από ένα άτομο(ξανα λέω δεν είμαι γνώστης μπορεί να είναι κοτσάνα).Αλλά ναι γενικώς το 3d σε όσους φοράνε γυαλιά είναι πραγματικά πονοκέφαλος σκέτος και πως να τα βάλεις σωστά (δεν κάθονται ποτέ σώστα) και μετά θες πάντα δύο depon για να στανιαρεις(έχω 4 βαθμούς μυωπία) και δεν είναι είμαι ο μόνος και άλλο παιδί από την παρεα μου με γυαλιά έχει τα ίδια συμπτώματα Μιλάμε για 30 ίσως και 40 άτομα επισκέπτες κατα καιρούς στο σπίτι μου βλέποντας ταινία 3d.Ρε ένας, ΡΕ ΕΝΑΣ δεν υπήρξε να διαμαρτυρηθει για πονοκέφαλο. Πως σας αρέσει αυτή η γενίκευση και η υπερβολή, δεν μπορώ να καταλάβω. Ειλικρινά. 2 1
Oxygene Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, paredwse said: Επιτέλους αυτή η ηλίθια μόδα να πάρει πόδι! Εντάξει, ωραίο gimmick στην αρχή, τώρα όχι μόνο κουράζει αλλά δεν προσφέρει και κάτι επιπλέον στην κινηματογραφική εμπειρία. Μια κακή ταινία, θα είναι κακή, είτε 3D είτε όχι. Τώρα που οι 3D τηλεοράσεις έχουν πεθάνει για τα καλά, ας ξεκουμπιστεί και από τον κινηματογράφο... Επίσης μια κακή ταινία θα είναι κακή, είτε έχει πολυκάναλο ήχο είτε μονοφωνικό, άρα ηλίθια μόδα είναι και ο πολυκάναλος ήχος... Και το συμπέρασμα είναι, μην βιαζόμαστε να κρίνουμε μία τεχνολογία με χαρακτηρισμούς όπως "ηλίθια μόδα" επειδή δεν υλοποιήθηκε σωστά... Η τεχνολογία 3D δεν περπάτησε κυρίως γιατί οι περισσότερες προβαλλόμενες ταινίες 3D (ανάμεσα τους μεγάλες παραγωγές όπως οι Avengers) αντί να προσφέρουν σωστό 3D τύπου Avatar παίρνανε μια normal ταινία και με επεξεργασία την κάνανε ψευδό-3D... ΥΓ: Περήφανος κάτοχος μιας LG 3D τηλεόρασης που θα την κρατήσω για πολλά χρόνια ακόμη μόνο και μόνο γιατί είναι 3D, ακόμη κι αν αγοράσω κάποια στιγμή καινούρια - και μεγαλύτερη - TV. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από Oxygene 3
zio10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 2-3 ταινίες έχω δει στο σινεμά και μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Πιστεύω ότι προσθέτει και δεν αφαιρεί από την ταινία. Αλλά αν είναι πανάκριβο στην παραγωγή και δεν κόβει και εισιτήρια λογικό να σταματήσει...
kohiba9 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Ακομα και το χειρότερο 3d είναι καλύτερο από το 2d, πόσο μάλλον ένα επιτυχημένο. Βασική προϋπόθεση όμως για την 2η αναγέννηση είναι να γίνει glass free Κ χωρίς απώλειες ποιότητας (ανάλυση, φωτεινότητα κλπ). Μέχρι τότε ακόμα κι εγώ που το γουστάρω περα από τις πρώτες ταινίες στα σινεμά κ την τηλεόραση δεν το έχω επιλέξει πάλι. Μακάρι το avatar 2 να μας δώσει αυτή τη τεχνολογία επιτέλους. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Άμα οι υλοποιήσεις είναι αρπαχτές... λογικό να γυρίζει την πλάτη του ο κόσμος. Θυμάμαι σε μια έκθεση DTE το 2006 υπήρχε μια 3D τηλεόραση η οποία απέδιδε 3D χωρίς γυαλία, έπρεπε όμως να είσαι σε συγκεκριμένη απόσταση από την τηλεόραση. Να υποθέση είναι η στερεοσκοπική αυτή? Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες. Γνωρίζει κανείς?
Que sera sera Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 3d IMAX ή αλλιώς στο σπίτι όταν το βγάλει το Netflix/ Amazon κλπ. Μεγάλη διαφορά. Πρόβλημα βέβαια το κόστος εισιτηρίων συν ποπκορν/ μπυρα/ στραγάλια/ σαμαλι και για αυτό τελικά μάλλον πέφτουν τα εισιτήρια 1
exor Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 TO 3d ειναι οτι καλυτερο σε καλη τιβι και σωστη ταινια.. απλα επειδη ειναι πιο ακριβο το τικετ και καποιοι εχουν θεματακι ζαλιζονται συν το οτι δε βγαινουν ταινιες με σωστα εφε οπως το αβαταρ λογικο ειναι καποια πτωση να υπαρχει
petasis Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Ανώριμη και ανούσια τεχνολογία που κατά καιρούς επαναφέρεται και αποτυγχάνει. Ξανά και ξανά. Το ίδιο ανούσια τεχνολογία και η υψηλή ανάλυση από ένα όριο και πάνω (πρόσφατο παράδειγμα το 4Κ). 1
froyd Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 True3D ήταν μόνο το Avatar. Οι ταινίες λένε ότι είναι 3d αλλά είναι ψευτο3D. Πεταμένα λεφτά, εκεί που η θέαση του Avatar ήταν μοναδική εμπειρία
nectons Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Και μην ξεχνάμε. Δεν είναι μόνον οι ταινίες. Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά ντοκυμαντέρ που μπορεί να δει κανείς που είναι γυρισμένα με διπλές κάμερες και το αποτέλεσμα εκπληκτικό. Κακά τα ψέματα. Βγήκαν μάπα φτηνές τηλεοράσεις 3D και έτρεξαν όλοι και αγόρασαν. ΛΑΘΟΣ. Τώρα έχει βγει φήμη ότι το 3D είναι αποτυχία ενώ δεν είναι. Κατά την γνώμη μου είναι ακόμη ακριβό. Ήρθε πάντως και θα μείνει. Μπορεί τώρα να έχει πτώση, μελλοντικά θα αλλάξουν τα πράγματα. 2
KAKADI Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 22 ώρες πριν, paredwse είπε Επιτέλους αυτή η ηλίθια μόδα να πάρει πόδι! Εντάξει, ωραίο gimmick στην αρχή, τώρα όχι μόνο κουράζει αλλά δεν προσφέρει και κάτι επιπλέον στην κινηματογραφική εμπειρία. Μια κακή ταινία, θα είναι κακή, είτε 3D είτε όχι. Τώρα που οι 3D τηλεοράσεις έχουν πεθάνει για τα καλά, ας ξεκουμπιστεί και από τον κινηματογράφο... Εισαι λαθος για εμενα. Εισαι σωστος μαλλον γτ εχεις τι προσωπικη σου αποψη αλλα λαθος που την εκφραζεις ετσι. Τι πειραζει και ποιον να υπαρχει μια ταινια και σε 3D επιλογη?? Κανεναν και τιποτα φανταζομαι. Το οτι μπορει να μη σου αρεσει το σεβομαι αλλα μπορει να αρεσει σε καποιον αλλο οποτε το να "ξεκουμπιστει απ τον κινηματογραφο" θα ελεγα οτι θελει διορθωση και σαν προταση αλλα πρωτα απ ολα στο υφος!! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα