mylo Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχει δώσει κανείς bulats να μου πει εντυπώσεις; στοχευω για c2
margaritagr Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Της πλάκας προετοιμασία έχω κάνει , έχω γράψει 5-6 εκθέσεις Χαχαχα . Θα πήγαινα για Δεκέμβρη αλλα είπα να δοκιμασω την τύχη μου. Θα κοιτάξω να δώσω γκάζια τωρα αυτον τον καιρό που απέμεινε ..... καλη επιτυχία σε όσους δώσουν Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από margaritagr
rafa1919 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Κοπέλα, η μεγαλύτερη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι να μην αγχώνεσαι καθόλου και για τίποτα! Από τη στιγμή που έχεις καταβάλλει καθ'όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας την απαιτούμενη προσπάθεια κι αφοσίωση στη μελέτη σου όλα τα άλλα είναι απολύτως ανούσια και περιττά. Την ημέρα των εξετάσεων θα πας με ύφος (τουπέ) νικήτριας από την αρχή και το άγχος άσε το για όλους τους άλλους! Χωρίς καμία φροντιστηριακή εμπειρία στο παρελθόν πήγα στο φροντιστήριο που φοιτούσε χρόνια ο ξάδελφός μου, έδωσα διαγνωστικό B2 και σκόραρα 100%. Τον Νοέμβριο του 2016 αυτό. Ξεκίνησα μαθήματα σε τάξη C1 με καθημερινά tests (ο κυριότερος παράγοντας για την επιτυχία κατά την ταπεινή μου άποψη) και δίνοντας διαγνωστικό τον Μάρτιο του 2017 "πήδηξα" σε επίπεδο C2 αφού στο GCVR σκόραρα 103/120 και Listening 43/50. Έδωσα τις εξετάσεις Μάιο του 2017 και το πήρα με την πρώτη! Ούτε άγχος ούτε τίποτα. Ο συγγενής που αναφέρω ήταν σε "Αγγλικό" σχολείο (Ελληνοαγγλική αγωγή) από την πρώτη δημοτικού κι έκανε φροντιστηριακά μαθήματα στην Αγγλική γλώσσα από 3η δημοτικού. Με την τρίτη φορά το πέρασε το C2. Το 95% είναι η ψυχολογία και η σωστή διαχείριση του χρόνου σου. Το 5% είναι οι γνώσεις. Εύχομαι χρυσή επιτυχία και να ανακαλύψεις υγιείς κι ευχάριστους τρόπους να διοχετεύσεις το άγχος. My Proficiency Certificate.pdf 1
dkoko004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα!Για να μην ανοίγω αλλο θέμα ,μήπως υπάρχει καποιος που να εχει το βιβλίο practice tests for the ecpe book 1 ? Θα ήθελα απο το τεστ 8 να βρω τις λύσεις γιατι εχω αγχωθεί πάρα πολυ
*nenya* Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Απο ποιον εκδοτικο οικο και ποιο ετος ειναι η εκδοση;
dkoko004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, *nenya* είπε Απο ποιον εκδοτικο οικο και ποιο ετος ειναι η εκδοση; Hellenic American union Αυτα γραφει
*nenya* Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Κοιταξα και δεν το εχω τελικά το συγκεκριμένο. Ολο και καποιος θα το εχει ομως. Ρωτα και σε κανα σχετικο group σε fb.
dkoko004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, *nenya* είπε Κοιταξα και δεν το εχω τελικά το συγκεκριμένο. Ολο και καποιος θα το εχει ομως. Ρωτα και σε κανα σχετικο group σε fb. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση Αν σου ειναι ευκολο να δουμε και αυτο αν υπάρχει γιατι ειναι το επόμενο που θα χρειαστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα